Na as pas tradicinius gydytojus tik del tyrimu einu, kai skiria gydyma, palinkcioju galva ir iseinu
Nei vienas nieko nepasiulo daugiau nei:
1. Vengti alergenu.
2. Hormonai/ antihistamininiai.
3. Emolientai.
Kai paskutini karta Antakalni buvau, manes klausia, kodel as priestarauju gydymui, gi sako as jum galiu parodyti, tokia pas mus patvirtinta metodika
O as atsakiau - nebūtinai ji teisingiausia
Pasikartosiu - kiekvienos mamos su alergisku vaikuciu laukia sunkus darbas - paciai atrasti, kas tavo vaikui tinka kas netinka. Jokie tepalai, naturalus ar hormoniniai nepadarys stebuklu ilgam laikui, reikia vengti tai kas dirgina imunine sistema.
Homeopatija irgi sunkus ir ilgas kelias, as kazkaip pradedu ja nebetiketi
P.S. ech, kad Tomuko mama čia užsuktų
Papildyta:teisingai, pamirsau, dar gi antibijotikai sarase daznai buna, nes AD odele labai greit infekcija pasigauna.
Kaip galima pasikliauti gydytojais kai viena, labai garsi ir kompetetinga gydytoja man pareiske kad sidabro tirpalas tik virusus naikina
o prie rimto stafilokoko bakteriofagas nepades
Gi kai mazajai buvo baisinga infekcija ir tepliojau savaite bakteriofagu, nuejus man ji israso fucidin h ir pasako kad jis pagrinde tik stafilokoka veika. Sakau gi savaite tepliojau su bakteriofagu, butu buves stafilokokas, butu tikrai padeje. Papriestaravo man
O ka jai daryti, kiba mama gali buti prodingesne uz ponia daktare
Ir galiausiai vistiek paprasiau kad bendra baneocini israsytu ir sutiko, na gerai, apsidraudimui, jei kartais ne stafilokokas butu
as isitikinusi ir be paselio kad ne stafilokokas