Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(LiloSun @ 2010 12 28, 16:24)
As irgi neduodu, tik va vit c labai norejau ligu profilaktikai pagert duot mazylei, tik kad iskart netiko  rolleyes.gif

Tai ir aš pabandžiiau citrosepsą, tai oi oi... Net kakliukas sušlapiavo ir išbėrė, tiksliai nežinau, bet manau nuo jo.
Ir tolyn pradėjo nuo visko bert, o jau galvojau, kad išaugom....Ir dabar taip smulkiai išbertas, o nuo ko nežinau, nes nieko tokio nevalgė, vis daugyn ir daugyn beria.
Nuo AD tik sausėdavo oda ir nusidraskydavo, o čia kas dabar galas žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 28 gruodžio 2010 - 15:30
QUOTE(Lince1 @ 2010 12 28, 15:27)
Tai ir aš pabandžiiau citrosepsą, tai oi oi... Net kakliukas sušlapiavo ir išbėrė, tiksliai nežinau, bet manau nuo jo.

Musu citroPlus, analogas, tai 3 lasiukai o kasemes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 12 28, 16:27)
Ir tolyn pradėjo nuo visko bert, o jau galvojau, kad išaugom....Ir dabar taip smulkiai išbertas, o nuo ko nežinau, nes nieko tokio nevalgė, vis daugyn ir daugyn beria.
Nuo AD tik sausėdavo oda ir nusidraskydavo, o čia kas dabar  galas žino.

Dabar labai vėjaraupiai siaučia. Negali būti jie... ? g.gif
Atsakyti
sveikutes,

ar gali vaikuti berti nuo Colinox lasiuku nuo pilvo putimo?

cia kazkuri mamyte rase, jog lopo meginiai daromi - Seliu g. alergologiniame cente, vienas lopas 5 lt kainuoja, o mes gulejom santariskese vaiku pulmunologiniam-imunologiniam skyriuj su auksta temperatura, bet gydytoja pulmunologe sake, kad reikia siuntimo ir galima pas juos atsigulti 3d lopu tyrimams, ar kas esate guleje cia?
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2010 12 28, 19:47)
sveikutes,

cia kazkuri mamyte rase, jog  lopo meginiai daromi - Seliu g. alergologiniame cente, vienas lopas 5 lt kainuoja, o mes gulejom santariskese vaiku pulmunologiniam-imunologiniam skyriuj su auksta temperatura, bet gydytoja pulmunologe sake, kad reikia siuntimo ir galima pas juos atsigulti 3d lopu tyrimams, ar kas esate guleje cia?

mes ir "guleje" esam ax.gif tiosiog tokiu laikotarpiu guleti kai tiek ligu siaucia tai nelabai smagu butu. Jei gulsit ir kraujo tyrima padarys ir lopo ir durio. Tik specifiniu IgE nedaro paletes, tik 2 padare.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 12 28, 17:21)
Maniškis daug ko valgyt negali, bet aš kažkaip vitaminų vistiek neduodu, praėjo tas sintetinis etapas. smile.gif Manau kad tų visokių papildų per daug visi naudoja, tik kai kokia problema atsiranda tada geriu kažką. MAn tai baisu kai visur tik gyria visus tuos vitaminus ir papildus, bet kas ten žino kiek jie padeda , o kiek pakenkia.

Aš irgi neduodu vitaminų, ypač tų, kur jų visas kompleksas schmoll.gif . Duodu atskirai vitaminą C ir vit. D. Gal ir mažoka, nes maniškis kažkodėl apetitą prapradęs, labai nedaug valgo.

QUOTE(sija8 @ 2010 12 28, 17:49)
Dabar labai vėjaraupiai siaučia. Negali būti jie... ? g.gif

Kažkaip net neramu pasidarė-maniškiui irgi nugarytė smulkiais spuogeliais paberta g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 12 28, 22:41)
Aš irgi neduodu vitaminų, ypač tų, kur jų visas kompleksas  schmoll.gif . Duodu atskirai vitaminą C ir vit. D. Gal ir mažoka, nes maniškis kažkodėl apetitą prapradęs, labai nedaug valgo.
Kažkaip net neramu pasidarė-maniškiui irgi nugarytė smulkiais spuogeliais paberta  g.gif .

vėjaraupiai ne smulkūs spuogeliai ir jau kitą dieną pamatytumėt viršūnėles, o gan greit jau ir duobeles - susprogusias pusleles. plinta greit ir keičias greit, taigi, jei bėrimas daugmaž vienodas, tai ne jie wink.gif

mūsų pipirė apetitą atgavinėja kiekvieną kartą kai tik įsisirgus pradedam sveikt, o prapuolinėj, kai tik pradedam įsisirginėt... taigi manau natūrali organizmo reakcija, o jei jūsų alerginės reakcijos susijusios su maistu, tai manau dar labiau suprantama, kad nesugadintas organizmas turėtų vengti organizmą žalojančių veiksnių...
mano vyresnėlis turėjo virškinimo problemų, trūko virškinimo fermentų, jo alergijos pasireiškė viduriavimu, tai irgi visą tą laiką buvo nevalgus, kai tik susitvarkėm, nepatapo rajūnu, bet valgo normaliai. bet ir dabar tik kokia ligelė ir badaut. čia tik mes suaugę jau sugadinti esam organizmai, problemoms kilus persivalginėjam ir dar labiau didinam organizmui krūvį, su kuriuo jis ir taip nesugeba susitvarkyt... kita vertus, tai ir išsigimusi reakcija į reikiamų medžiagų trūkumą. valgom nepilnavertį maistą, gaunam tik balasto, o ne gyvavimui reikalingų medžiagų, todėl reikalaujama vis daugiau, kad tik kokį papildomą vitaminą gaut ...
Atsakyti
Sveikutes jungiuos ir as i jusu bureli, jei priimsit ax.gif
Mano mazutei 2men. nustate AD,buvom pas daktare jokio gydimo neskyre tik tepti kremukais, per kucias papolem i santariskes del laringito, ir pamate musu bedeles.As turiu laikytis greztos dietos maziausiai 3men., mazutei israse Fucidin H,jei taip nesti galvyte, nes mums plaukuose toks paraudimas su atsinaujinanciu pleiskanojimu.ir tepti pasiule bepanteno kremuku.Mus apziurejo daktare Geleziniene, jei nepraeis po men. apsilankyt ja vel.
Vakar visa vakara sedejau, skaiciau jusu pririnktos informacijos, ACIU jums uz toki reikalinga darbeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam Your Life vit.c (be ežiuolės), po 0,5 tabletės, esame vartoję Teddy kramtomas tabletes, šiuo metu vartojame Circus, nes turime polinkį į anemiją. Mums šie vitaminai ir mineralai tinka. Gaila, bet tikimas yra labai individualus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 29 gruodžio 2010 - 10:15
QUOTE(dautan @ 2010 12 29, 10:08)
Mes naudojam Your Life vit.c (be ežiuolės), po 0,5 tabletės, esame vartoję Teddy kramtomas tabletes,  šiuo metu vartojame Circus, nes turime polinkį į anemiją. Mums šie vitaminai ir mineralai tinka. Gaila, bet tikimas yra labai individualus...

žinai, aš jau irgi panašiai norėjau rašyt.. nes mamno jaunėlei visa sintetika vaistuose ir priemonėse tinka žymiai labiau, nei natūralios priemonės, kaip ir jums... todėl tas siekimas nuo ekologiškiau ir natūraliau auginti vaiką ne visad gaunas palankus požiūris, deja.
Atsakyti
Taip, Fedes, labai gaila, bet sintetiniai vaistai mums tinka ir gydo, o štai su žolelėmis sukelia stiprius AD paūmėjimus...

Atsakyti
Ausru, ačiuks už ištrauktą informaciją, kokie ten tie brangieji vaistai 4u.gif Jau buvo pasidarę neramu - apie kažkokį gėrį kalbama, o aš net neįsivaizduoju apie kokį biggrin.gif

QUOTE(nurija @ 2010 12 28, 18:47)

Dėl savo mažiaus turiu tokių įtarimų. Staigios reakcijos nėra, bet kai kažkada bandėm sistemingai naudot dėl pilvo problemų, antrą parą lyg ir blogiau su oda ir virškinimu pasidarė. Tik nežinau, ar tai ne sutapimas. Dabar labai rertkarčiais pavartojam - lyg ir nieko.
Vidurinysis buvo kūdikystėj įsialergizavęs Sab Simpleksui, bet tuo kart už kelių valandų reakcija pasirodydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 29 gruodžio 2010 - 13:54