Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(Glidė @ 2010 12 16, 17:32)
Lopo meginius daro ir seliu g. zveryne, tik savo maista reikia nusinesti, vienas meginukas 5 lt.Paskui jei reikia gydytojo konsultacija 90 lt. Bet ir be jos itariu gali laborantes paaiskinti viska, na del to reiktu pasikonsultuoti. Bet po 2 paru kai nuima, matosi kas sureagavo.
Mes santariskese pasidarem dar tyrimu, kraujas parode reakcija erkutem 3 kl. Durio meginys taip pat tik erkutei sureagavo. Maistui durio meginiai nerode jokios reakcijos, o  lopo meginai po 2 paru sureagavo pagrinde kruopos. Ziuresim dar kaip ryt bus.

Mums irgi lopo meginiai rode alergija letine kruopoms, bet pas mus buvo tik po viena pliusiuka, tai cia atseit nedidele alergija, jei jau trys pliusiukai, tai va cia jau vengti, mums leido valgyt visas kruopas kaitaliojant, kad iseitu po viena -du kart per savaite vienos tos pacios kruopos.

Dar karta paklausiu, gal kas ruosiasi pirkti Biogaia, gal ir man paimtu?
aciu
Atsakyti
labas 4u.gif ar kalcinuota varškė ir yra grūdėta varškė, gal kas žinot??
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 12 17, 12:34)
labas 4u.gif ar kalcinuota varškė ir yra grūdėta varškė, gal kas žinot??

aš kiek suprantu, tai grūdėta - varškės grūdeliai užpilti grietinėle, o kalcinuota, verdama iš saldaus pieno ir CaCl (10%),stiklinei 1 ar 2 nebepamenu šaukšteliai , užvirus nukoši ir gaunasi saldi varškytė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 12 16, 21:38)

aciu

Man irgi butu idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(weza @ 2010 12 17, 13:41)
aš kiek suprantu, tai grūdėta - varškės grūdeliai užpilti grietinėle, o kalcinuota, verdama iš saldaus pieno ir CaCl (10%),stiklinei 1 ar 2 nebepamenu šaukšteliai , užvirus nukoši ir gaunasi saldi varškytė  unsure.gif

blink.gif na va ir aš taip išsinagrinėjau, o man daktarė sakė galim valgyt , nes tai tas pats cool.gif

norėtumėm ir mes probiotikų jei kas pirks:geda2:
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti per kiek laiko turėtų praeiti AD požymiai jei vaiko niekas nealergizuoja? Aš 2 sav laikausi dietos, maniškio veidas tikrai pagražėjęs, iš tolo praktiškai nesimato, bet tas odos sausumas ir šiurkštumas nuo veido vienoj vietoj nedingęs. Tepu weleda drėkinamuoju kremu kelis kartus per dieną, prieš naktį dar taukmedžio sviestu patepu.
Tad galvoju ar dar kažkas netinka ar per trumpas laiko tarpas?
Beje ar sualergizuoti nuo labai mažo žuvies kąsnelio?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 12 17, 14:30)
Sveikos,
noriu paklausti per kiek laiko turėtų praeiti AD požymiai jei vaiko niekas nealergizuoja? Aš 2 sav laikausi dietos, maniškio veidas tikrai pagražėjęs, iš tolo praktiškai nesimato, bet tas odos sausumas ir šiurkštumas nuo veido vienoj vietoj nedingęs. Tepu weleda drėkinamuoju kremu kelis kartus per dieną, prieš naktį dar taukmedžio sviestu patepu.
Tad galvoju ar dar kažkas netinka ar per trumpas laiko tarpas?
Beje ar sualergizuoti nuo labai mažo žuvies kąsnelio?

tikrai gali

yra tokių žmonių kad nuo kepamos žuvies kvapo keliauja į ligoninę...
Atsakyti
Sveikos,

man irgi įdomu, po kiek laiko pagerėja odod būklė, laikantis Hipoalerginės dietos. Mano atveju, vaiko žandukai pasidarė skaistesni, bet beria kitas kūno vietas.
Ar gali alergizuoti naminė mėlynių uogienė?Šiaip mėlynės prie rekomenduojamų produktų parašytos... unsure.gif
Atsakyti
Dėkui visoms, atsakiusioms dėl vaistų nuo temperatūros 4u.gif . Nes pas mus skiria vaikams sirupus paracetamolio arba ibuprofeno, bet kad juose ten tiek pašalinių medžiagų pridėta doh.gif . Net ir tokių, kurios didina vaikų hiperaktyvumą.

Calykusu ir Fedes, o kodėl gydytoja liepė jums ibuprofeno sirupo vaikams neduoti?

QUOTE(kristinuv @ 2010 12 16, 20:38)
aciu

Kokia kaina šitų probiotikų?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 12 17, 17:05)
Dėkui visoms, atsakiusioms dėl vaistų nuo temperatūros  4u.gif . Nes pas mus skiria vaikams sirupus paracetamolio arba ibuprofeno, bet kad juose ten tiek pašalinių medžiagų pridėta  doh.gif . Net ir tokių, kurios didina vaikų hiperaktyvumą.

Calykusu ir Fedes, o kodėl gydytoja liepė jums ibuprofeno sirupo vaikams neduoti?
Kokia kaina šitų probiotikų?

apie 40Lt turbut priklauso nuo salies ir vaistines smile.gif www.biogaia.com
Atsakyti
QUOTE(Vaigi @ 2010 12 17, 17:11)
Sveikos,

man irgi įdomu, po kiek laiko pagerėja odod būklė, laikantis Hipoalerginės dietos. Mano atveju, vaiko žandukai pasidarė skaistesni, bet beria kitas kūno vietas.
Ar gali alergizuoti naminė mėlynių uogienė?Šiaip mėlynės prie rekomenduojamų produktų parašytos... unsure.gif

melynes irgi gali alergizuoti.
bet uogieneje yra cukraus - gali jis, o gal dar kas ideta? kokie obuoliu pektinai ar ka ten dabar deda kai kas.

jei beria kitas vietas, manau, kad alergizuoja dar kazkas, o pagerejimas labai ivairiai ateina - ir po dienos ir po savaites - priklauso nuo to, kokia bukle buvo pablogejimo metu.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 12 17, 17:05)
Dėkui visoms, atsakiusioms dėl vaistų nuo temperatūros  4u.gif . Nes pas mus skiria vaikams sirupus paracetamolio arba ibuprofeno, bet kad juose ten tiek pašalinių medžiagų pridėta  doh.gif . Net ir tokių, kurios didina vaikų hiperaktyvumą.

dėl tų pačių priedų, nes nežinosi kas ir sualergizuos nuo tokiso gausybės.
nors mums pasirodo chemija neveikia, kol kas bent jau kiek pastebėjau daugiau natūralūs, žoliniai alergenai...
Atsakyti