Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

Anklodę pirkau yske, nepamenu ar 20 Lt kainavo. biggrin.gif, paGALVĖLĘ PIRKAU čIPOLINE - 16 lT
mamos pienas apsaugo vaiko žarnyną nuo alergenų, kol ant jo nesusiformavo kažkokia ten plėvelė - taip man du alergologai ir viena mama sakė biggrin.gif. Taip kad maitint reiktų kuo ilgiau.
Atsakyti
taip, tuos visus tepalus reikia atsirinkti, nes jų begalė guli lentynose. o mes išbandėm faktiškai visų firmų tepalus, o šiuo metu apsistojome ties Ieva. Jis gal ir nedrėkina kaip TS, bet kažkaip įsigeria į odą ir pvz išmaudžius ir ištepus lb storai kūnelį, ryte sumažėjo stipriai thumbup.gif dar skambinau aš tai Adelei, nes neramu buvo ar galima dažnai tept ir pan, tai sakė galima tept kiek nori, net ir akytes, veidą, atseit veikia kaip zuikio taukai.nekenksmingi visai.o veidui jis mums nelabai tiko, nemažėjo bėrimai, tai Ts nuima nemažai bigsmile.gif o išbandėm mes ir Iwostinus visus ir adermos ir sebamedus, niekas mums netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 10 28, 18:52)
Hmm, idomu tas zolinis tepalas. O mums va siandien kaip ir geriau. Ir zinok nuo ko - ar del to kad ora drekinam, ar nuo Dermalexo, ar nuo Weledos  g.gif Gal nuo visko. Svarbiausia, kad geriau  thumbup.gif Musu sunelis tai po Feretti kaldryte miega is "ingeo" pluosto.

na va, o as apie Fereti nieko gero negaleciau pasakyti, nes net neskalbiau pacios kaldrytes niekada, o po metu naudojimo ji tik ismetimui tinkama.. Visa susoko kiekvienam kvadraciuky i gumulus, ne uz ka niekam nerekomenduociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spensera1 @ 2010 10 29, 10:37)
taip, tuos visus tepalus reikia atsirinkti, nes jų begalė guli lentynose. o mes išbandėm faktiškai visų firmų tepalus, o šiuo metu apsistojome ties Ieva.

Gal kartais ir niežulį mažina šis tepalas. Labai mano sūnelis naktį kenčia nuo niežulio ir baisulingai drąskosi. Nervai jau man nelaiko doh.gif .

QUOTE(Glidė @ 2010 10 29, 11:14)
na va, o as apie Fereti nieko gero negaleciau pasakyti, nes net neskalbiau pacios kaldrytes niekada, o po metu naudojimo ji tik ismetimui tinkama.. Visa susoko kiekvienam kvadraciuky i gumulus, ne uz ka niekam nerekomenduociau schmoll.gif

Pas mane normaliai, kaip nauja Fereti patalynė, gal todėl, kad nuo pusės metų vaikas pas mus į lovą dažnai keliaudavo naktį ir rečiau ji naudojama buvo g.gif .
Atsakyti
sveikos mamytes mum jau 2,5 m kovojam nuo gimimo skaitinejam jusu temeles pagal galimybes blush2.gif na truputi apie save maitinau iki 2 men po to uzdraude Kudzyte nes mano pienas vaika dar labiau alergizuodavo(as alergiska)taip kad gerem neocata iki gal kokiu 1,4m.merginai dabar sloga 8 savaite nieks nieko neranda aisku ilgai iesko ir tik siandien gavau siuntima pas alergologe musu kraujukas IG e 420 dabar man iskilo klausimas ar cia nebus astma ? nes tik antradieni pas gyd o dar jus visos rasot kad pas jus zandukai pas mus tai zandukai grazus va tik rankutes ir pedos labai baisios.o kaip jum grusauskas?mes pas ji buvom 1 karta israse tepaliuka 1-10 hormonini jis labai padejo bet tik kokia savaite o paskui vel viskas is naujo.bandyt dar karta pas ji eit ar kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 10 26, 22:54)
Mielos mamytes, gal jau kurios nors yra naudojusios ta nauja tepaliuka Dermalex? Gal galite brukstelt, kada pagerejimas nuo jo buvo ir ar isvis buvo? Jau trecia para teplioju maziuka, o poveikio jokio, gal net blogiau  schmoll.gif Gal jau reikia tuo hormoniniu bandyt, nes zandai taip isberti ir skaisciai raudoni  verysad.gif Dar vakare ir karsti pasidaro...Aciu uz pagalba  smile.gif

mes tepam jau savaitele Dermalex kremuku atseit AD gydymui. mums kaip ir geriau. nes pries tai tepdavom TS viska tai zandam gal nebetiko, nes kai pakeitem i Dermalex is karto palengvejo. Bet uzeina spuogiukai, ypac kai pavargsta.
Manau, jei kremukas netinka is karto patepus turetu buti paraudonuoti dar labiau ir niezeti.
Atsakyti

sveikos, gal galit pasakyt, ar naudojat kas oro drekintuva - valytuva. ar palengvina vaikuciui AD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 29 spalio 2010 - 13:55
Kosmaras... buvo ant vieno zanduko paberimai, poto ant kito biskiuka o dabar jau ir ant kaktos doh.gif kazkoks saiubas nzn ka daryt.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif nuo ko tai riklauso????kaip taip greitai keiciasi...atrodo viskas gi tas pats nieko naujo nei duodu nei aplinkoj kas keiciasi...ka daryt? nes jau plaukai siausesi is siaubo bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva.M @ 2010 10 29, 14:53)
Kosmaras... buvo ant vieno zanduko paberimai, poto ant kito biskiuka o dabar jau ir ant kaktos  doh.gif  kazkoks saiubas nzn ka daryt.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nuo ko tai riklauso????kaip taip greitai keiciasi...atrodo viskas gi tas pats nieko naujo nei duodu nei aplinkoj kas keiciasi...ka daryt? nes jau plaukai siausesi is siaubo  bijau.gif

uzjauciu 4u.gif tokia dazniausiai ir buna sitos ligos pati pradzia 4u.gif kantrybes 4u.gif ieskokit priezasciu ir drekinkit 4u.gif
Atsakyti
[quote=Singė,2010 10 29, 12:03]
Gal kartais ir niežulį mažina šis tepalas. Labai mano sūnelis naktį kenčia nuo niežulio ir baisulingai drąskosi. Nervai jau man nelaiko doh.gif .
Sunku pasakyt, reikia išbandyt, pas mane jis šiuo metu naktim pakankamai grerai miega, mažai lb kasosi, nes paberta žymiai mažiau.aš manau, kad kuo daugiau išberta, tuo labiau kasosi, o tuo tepalu tepu pakankamai storai, kažkaip netaupau, nes tik 12 lt kainuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2010 10 29, 14:54)
sveikos, gal galit pasakyt, ar naudojat kas oro drekintuva - valytuva. ar palengvina vaikuciui AD?

aš tai neturiu jo, bet sušlapinu rankšluoščius ir ant radiatorių dedu. ir taip kasdien darau mirksiukas.gif manau, kad kažkiek padeda savaime aišku, plius vedinimas patalpų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva.M @ 2010 10 29, 14:53)
Kosmaras... buvo ant vieno zanduko paberimai, poto ant kito biskiuka o dabar jau ir ant kaktos  doh.gif  kazkoks saiubas nzn ka daryt.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nuo ko tai riklauso????kaip taip greitai keiciasi...atrodo viskas gi tas pats nieko naujo nei duodu nei aplinkoj kas keiciasi...ka daryt? nes jau plaukai siausesi is siaubo  bijau.gif

Mums irgi panasiai buvo.. birzelio pabaigoj prasidejo nuo taskiuko ant vieno zanduko, po keliu sav ar nepilnai men ir ant kito (nemazi plemai is spuogeliu, kartais slapiuojantys). po to dar ant vienos rankytes ir vienos kojytes po kelis plemukus atsirado. Viskas ivyko mazdaug per nepilnai 3 men. Kiek imanoma laikomes hipoalergines dietos, pakeitem misinuka, stengiames kuo daugiau lauke buti, drekinam odele ir geriam homeopates paskirtus zirniukus. Dabar jau senokai nebuvo iki slapiavimu, demeles nebesiplecia. Sakyciau bukle gan stabili.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koveria: 29 spalio 2010 - 15:43
QUOTE(jumbonis @ 2010 10 29, 13:49)
sveikos mamytes mum jau 2,5 m kovojam nuo gimimo skaitinejam jusu temeles pagal galimybes  blush2.gif  na truputi apie save maitinau iki 2 men po to uzdraude Kudzyte nes mano pienas vaika dar labiau alergizuodavo(as alergiska)taip kad gerem neocata iki gal kokiu 1,4m.merginai dabar sloga 8 savaite nieks nieko neranda aisku ilgai iesko ir tik siandien gavau siuntima pas alergologe musu kraujukas IG e 420 dabar man iskilo klausimas ar cia nebus astma ? nes tik antradieni pas gyd o dar jus visos rasot kad pas jus zandukai pas mus tai zandukai grazus va tik rankutes ir pedos labai baisios.o kaip jum grusauskas?mes pas ji buvom 1 karta israse tepaliuka 1-10 hormonini jis labai padejo bet tik kokia savaite o paskui vel viskas is naujo.bandyt dar karta pas ji eit ar kaip 4u.gif

Labai idomu del zindymo - kodel uzdraude zindyt? Gi mamos piena geriausias ir alergiukams. Musu maziukui dabar keturi menesiai su trupuciu, tik MP valgo, o AD paumejo tik va kokios 3 savaites. Tai dabar galvoju,nejaugi teks nustot MP maitint unsure.gif Nesamone kazkokia.... verysad.gif
Papildyta:
Cia perskauciau nelietuviskam tinklapyje apie purskala Skin-Cap. Raso, kad atseit labai geras g.gif Gal esate apie ji ka girdejusios? Radau ir LT pirkt, kaina aisku nemaza, tik sudeties to purskalo niekur neradau, bet raso tinklapy, kad jis ne steroidinis.
Atsakyti