Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(Mamašiukas @ 2010 12 07, 16:18)
Pas mus ta pati situacija... taukmedžio sviestas irgi netinka, padidina niežulį ir paberia nuo jo daugiau.
Čia mes Aveeno kremą iš Olginos nusipirkom ir atsidžiaugt negalim, tikrai l. geras, drėkina gerai ir niežulį mažina. Dabar suku galvą iš kur dar gaut. Gal kuri perkat ne per tarpininkus ?

visą gyvenimą vaikščiojau plėmais išbertom rankom , pasirodo tai AD (egzema ) doh.gif nusipirkau taukmedžio sviesto, bet nepadeda schmoll.gif niekas nepadeda schmoll.gif gydausi pas homeopatą jau penktas mėnuo, jokio pagerėjimo verysad.gif dabar dar ir mažajai pakinkliuose atsirado tokios dėmelės kaip pas mane doh.gif veidukas išbertas, irgi tepliojau su taukmedžiu, o pasirodo jis gali netgi didinti bėrimus g.gif Kaip tas Aveen kremukas ar nėra didelė blogybė jis, na su hormonais ar panašiai g.gif nes šiaip aš už kuo natūralesnį gydymą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2010 12 08, 13:50)
Mamos, jei kažkuri organizuosis siųstis Aveeno kremuką, aš prisijungčiau  4u.gif .

kiek jis kainuoja? prisijungčiau ir aš, jei tai nėra didelis blogis unsure.gif
Atsakyti
merginos, o kur Vilniuj pigiausiai alergenų paletes daro, ir aišku geriau, kad būtų mokanti mažiems vaikams kraują paims sesutė... ?

kol kas randu tik virš dviejų šimtų už vienč paletę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 08 gruodžio 2010 - 14:10
QUOTE(Fedes @ 2010 12 08, 14:08)
merginos, o kur Vilniuj pigiausiai alergenų paletes daro, ir aišku geriau, kad būtų mokanti mažiems vaikams kraują paims sesutė... ?

kol kas pigiausiai randu Karidolitoj 185 už vieną paletę.

Alergologijos centre buvo 170 lt, gerai ten paimdavo mum.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2010 12 06, 11:29)
Maniskis dabar pamises del sviesto.

mano mažoji irgi sviestą galėtų kilogramais valgyti. užtepu ant duonytės , sviestuką nuvalgo , o duoną sutrupina. ar galėtų berti nuo sviesto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 08 gruodžio 2010 - 14:17
QUOTE(čikibari @ 2010 12 08, 14:17)
mano mažoji irgi sviestą galėtų kilogramais valgyti. užtepu ant duonytės , sviestuką nuvalgo , o duoną sutrupina. ar galėtų berti nuo sviesto  g.gif

taip jei yra alergija pienui
Atsakyti
mūsų homeopatas nepataria darytis alergijos testų, sako, pinigų mėtymas į balą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 08, 14:53)
mūsų homeopatas nepataria darytis alergijos testų, sako, pinigų mėtymas į balą  unsure.gif

mums jau vienam vaikui jei padėjo. taigi dabar, kai nebežinom už ko kabintis, tai manau verta pabandyt. žinau, kad rizikuoju.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 12 08, 14:10)
Alergologijos centre buvo 170 lt, gerai ten paimdavo mum.

tiksliai gi doh.gif tik mums praeijusį kartą ten siaubingai prikankino, tik suagusiųjų sesutė paėmė per kelias sekundes. noris iš karto vėl prašytis , kad ji imtų...

tik įdomu, man vis tiek reik iš gyd siuntimo , kad ten darytų, ar tiesiog nueini, susimoki ir padaro?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 08, 16:02)
visą gyvenimą vaikščiojau plėmais išbertom rankom , pasirodo tai AD (egzema ) doh.gif nusipirkau taukmedžio sviesto, bet nepadeda  schmoll.gif niekas nepadeda  schmoll.gif gydausi pas homeopatą jau penktas mėnuo, jokio pagerėjimo  verysad.gif dabar dar ir mažajai pakinkliuose atsirado tokios dėmelės kaip pas mane  doh.gif veidukas išbertas, irgi tepliojau su taukmedžiu, o pasirodo jis gali netgi didinti bėrimus  g.gif Kaip tas Aveen kremukas ar nėra didelė blogybė jis, na su hormonais ar panašiai  g.gif nes šiaip aš už kuo natūralesnį gydymą  4u.gif
Papildyta:
kiek jis kainuoja? prisijungčiau ir aš, jei tai nėra didelis blogis  unsure.gif

sviestų ir aliejų gi daug yra, jei netiko taukmedžio, bandykit kitus, mums tinka ir patinka, kokoso, avokado sviestai, tik mūsų atveju vien tik jų neužtenka, reikia karts nuo karto ir sintetika patepliot.
Aveene kremas be hormonų, nėra jis natūralus, bet sudėtis tikrai ne pati baisiausia. Pasiskaitykit sudėtį http://www.drugstore...Active Naturals Ten ir daugiau aveene priemonių yra, ne vien tik tas kremas.
Jei apsiimtų kas užsakyt, jungčiausi ir aš. 4u.gif Arba jei kuri siunčiatės per tarpininkę, gal rekomenduotumėte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamašiukas: 08 gruodžio 2010 - 15:09
QUOTE(Fedes @ 2010 12 08, 14:59)
mums jau vienam vaikui jei padėjo. taigi dabar, kai nebežinom už ko kabintis, tai manau verta pabandyt. žinau, kad rizikuoju.
Papildyta:
tiksliai gi  doh.gif tik mums praeijusį kartą ten siaubingai prikankino, tik suagusiųjų sesutė paėmė per kelias sekundes. noris iš karto vėl prašytis , kad ji imtų...
tik įdomu, man vis tiek reik iš gyd siuntimo , kad ten darytų, ar tiesiog nueini, susimoki ir padaro?

Gal paskambink ir paklausk, bet man atrodo, kad nereik tam siuntimo, juk ar taip ar taip jis mokamas tyrimas.
Papildyta:
QUOTE(Mamašiukas @ 2010 12 08, 15:04)
Aveene kremas be hormonų, nėra jis natūralus, bet sudėtis tikrai ne pati baisiausia. Pasiskaitykit sudėtį http://www.drugstore...Active Naturals Ten ir daugiau aveene priemonių yra, ne vien tik tas kremas.
Jei apsiimtų kas užsakyt, jungčiausi ir aš.  4u.gif Arba jei kuri siunčiatės per tarpininkę, gal rekomenduotumėte.

As siunciau su sios tarpininkes pagalba, viskas vyko be problemu. thumbup.gif perkam.jav@gmail.com
Atsakyti
mums sakė, jog tas palečių tyrimas tik 50 proc. patikimas. Remtis juo galima jei rodo alergijos 4 klasę. O tarkim pas mus rodo 0/1 ir 1 klasę tai visiškas niekis, žodžiu pinigų mėtymas...
Atsakyti
SVEIKOS AD supermamytes, 2010-12-12 8.00 is vilniaus i VOKIETIJOS laboratorija vesime vaiku rytinio slapimo meginius(80-100 ml) vaistuku nuo AD ir alergijos gamybai. Siuo tikslu galime nuvezti ir jusu vaiko slapima. Jei domina skubiai rasykite AZ ar skambinkit 861478591!
Atsakyti
Norėjau sužinoti,kur Kaune galima pasidaryti a.stafilokoko pasėlį nuo odos?Ar Kaune galima kur pasidaryti maisto alergenu odos lopo mėginius?Kai lipina tuos pleistriukus.
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti