Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(Issute @ 2010 12 06, 11:40)
O koki kalci duodate? mano tai nuo Basica Vital isbere, mat laktozes ten yra...

Basica Heiss + Kalt be laktozės 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau apie omega-3 rugstis, t.y. zuvies taukus ir pan. Cituoju: [Agro verslas dabar deda DHA į papildus vaikams, nežiūrint to, kad tikri tyrimai rodo, kad PNRR kenkia kūdikių smegenų vystymuisi (kai tuo tarpu sotieji riebalai yra būtini smegenų vystymuisi ir nervų mielinizacijai), ir omega 3 riebiosios rūgštys didina kūdikių alergijų dažnumą.]

Tai reiskia, kad ne tik nevalgyti zuvu tauku, bet ir alieju? O tepti aliejais taip pat zalinga? Zinau, kad avokadu aliejujuje dominuoja sociosios rugstys.

Gal kas radote dar straipsniu sia tema?
Atsakyti
Dar viena nuoroda: http://klaipeda.dien...vu-nauda-129526

Papildyta:
GLIDE -pilnas AZ, tada rasau cia.
del maikuciu: Raso, kad turi tik 110/116 dydzio maikuciu. ar jus tokiu noresit? Kiek? Kiana po 30 lt.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal galit pasakyti kur Kaune (be KMUK) galima pasidaryti odos dūrio tyrimus?? Nes kai buvom konsultacijoj (KMUK), tai padarė tik įkvepiamiems alergenams, nežinau kodėl nedarė maisto produktams... tik pasiūlė mokamą kraujo tyrimą...
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2010 12 06, 11:40)
O koki kalci duodate? mano tai nuo Basica Vital isbere, mat laktozes ten yra...

Ot gerai paklausei biggrin.gif nežinau kažkokį močiutė pamištusi dėl Amway produkcijos nupirko... koralų kalcis ale pavadinimo nepamenu nors užmušk...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 12 06, 02:13)
jei is tikro ten mokesit per Paypal, tai maziausiai rizikuojat.
man tik keista, kad tik LT pulspapis yra, o paciam uk.co nieko apie tokio atsiradina nera, ir nera nei .fr, nei .de pvz., ten tai rinkos didesnes... as tai pries uzsisakydama jūsų vietoj visų pirma pasiteiraučiau co.uk info, ar čia tikrai jų puslapis, būtų patikimiausia.

pabandziau ir per paypal sumokejau, ziuresim kas gausis ax.gif
.lv puslapis dar yra. Man irgi keistai pasirode, bet surizikavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 12 06, 17:41)
Ot gerai paklausei biggrin.gif nežinau kažkokį močiutė pamištusi dėl Amway produkcijos nupirko... koralų kalcis ale pavadinimo nepamenu nors užmušk...

Mum homopat seniau buvo israsius koralu kalci tik Coral club firmos tai bere mus nuo jo, o ir kazkur po to suzinojau kad per stiprus jis kudikiams g.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kam reikia siu kremuku? Padovanosiu Dermalex REpair (Atopic egzema), viena karta pabandytas, pilna tubele; E45 Itch RElief cream va toks http://www.boots.com...Cream-50g_8961/ irgi atidarytas vienam pabandymui. Taip pat galiu parduoti A-DErmos Egzomega 2 naujas nepradarytas pakuotes, po 50 Lt, siunciausi kazkada ir UK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 06 gruodžio 2010 - 21:53
as labai noreciau abieju pradarytu ir jai tas a dermos prausiklis tai ir to,bet mes kaune sutinku siustis ir viska apmoket,jai tik jus sutinkat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 12 06, 22:13)
as labai noreciau abieju pradarytu ir jai tas a dermos prausiklis tai ir to,bet mes kaune sutinku siustis ir viska apmoket,jai tik jus sutinkat 4u.gif

Dovanytes iskeliauja i Kauna smile.gif Liko A-DErma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 12 06, 21:53)
Mamytes, gal kam reikia siu kremuku? Padovanosiu Dermalex REpair (Atopic egzema), viena karta pabandytas, pilna tubele; E45 Itch RElief cream va toks http://www.boots.com...Cream-50g_8961/ irgi atidarytas vienam pabandymui. Taip pat galiu parduoti A-DErmos Egzomega 2 naujas nepradarytas pakuotes, po 50 Lt, siunciausi kazkada ir UK.

O kodel pacios nebesitepat Aderma kremuku? Jis mums vienintelis kolkas geriausias.

PArduosit poto paciai prireiks.
Atsakyti
merginos, gal kurios susidūrę su alergija pelėsiui?
man įtarimas, kad prie dulkių erkučių mano mažei šitas biesas prisideda. pastebėjau, kad malkas parsinešam iš lauko, tai jaučias pelėsio kvapas, ir kaip suprantu jo gi sporos lakios?turbūt pasklinda per ventiliaciją?... g.gif kaip jo apsisaugot?....
Atsakyti