QUOTE(kar @ 2010 12 02, 10:12)
Kaip tik ziurinejau vakar pas moteriske gaminancia kremus. Kazkaip uzkliuvo tie barsuko taukai.
O kur jus perkat? Kaip kaip naudojat?
Pirkau is vienos mamos forume - yra tema apie barsuko taukus. Bet as ne del ad pirkau (nors rusiskuose puslapiuose radau, kad ir nuo ad lb gerai), o kaip priemone persalimo ligoms gydyti. Galima tepti krutine, nugara, ******, o dar geriau duoti gerti. As duodu po sauksteli ryte vakare. Mane pacia baisi bacila buvo surietusi - per kelias dienas daejau iki plauciu uzdegimo, nors vartojau kruva naturaliu priemoniu - kordicepsa, umckalora, sidabruota vandeni ir tt. Labai bijojau del vaiko, nes mes iki siol be antibiotiku gyvenom, bet galvoju prie tokiu bacilu tai jau amen - neisvengsim. Laimei jis visa savaite atsilaike, o per ta laika gavom ir barsuka - kai tik pakilo tempa daviau sauksteli - ant kitos dienos tempos kaip nebuta
Biski baisu tik buvo del pasiutliges, kad nebutu kokie apkresti, bet as dar papildomai pakaitinu pries duodama, nes skaiciau, kad pasiutliges lazdeles suyra per 2 min. 100 laipsniu temperaturoje.
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2010 12 02, 10:59)
mes vasara skridom su rynairu i vokietija .tai vaiko buteliuka liepe man paragaut ,kremukai ir losijonai turi but calafaniniuose maiseliuose,turejom gyditojo israsa kad mum tiek reikia ir jokiu nesklandumu nebuvo(bet ir neklause).o dar skystu buvo daugiau tai i lagamina kur priduodi i ta gali neribotai det aisku papildomas lagaminas kainuoja.
man ir labai idomu kur gali nusipirkt tu barsuko tauku?
As tingejau pas gydytojus eit pazymu, tai stengiausi, kad po 100ml visko butu - 2 dienoms ten tiek ir tereikia.
O siaip apturejom nuotyki del savo jonizatoriaus: kadangi kiekv. ryta vakara pries sutepdama nuvalau negyvuoju vandeniu, tai be jonizatoriaus neisivaizdavau keliones. I prieki be problemu - lietuviai praleido, o atgal - vokieciams itarima sukele. Klausia kas cia per daiktas? Sakau vandens jonizatorius - jiems tas nieko nesako. Duodu jo dokumentus - lietuviskai - neiskaito. Klausia ka mes su juo darom? Sakau "make dead and live water". Uzteko isgirsti zodi "dead" ir dar didesnis itarimas kilo
. Maniau, kad jau teks palikti Vokietijoj, bet galiausiai issiaiskino siaip ne taip ir praleido