Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVIII tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 11 15, 09:54)
laba diena

jei neklystu tai rekomendacijos alergiukus pradėti primaitinti nuo daržovių, nes kruopose esantis gliutenas taip pat yra alergenas ir didelė tikimybė (gliutenui alergiją laikoma viena dažniausių) kad sureaguos... tik pratinti pradėti nereikėtų nuo morkos, nes raudonos/oranžinės spalvos daržovės taip pat yra didesni alergenai... bandykit nuo kokios bulvės pradėt ir jei skaitėt bent vieną knygą kaip primaitinti vaikutį, tai patarčiau bent jau ilgesnius tarpus daryti prieš įvedant naują daržovę.

Mes padejom nuo moliugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvailute @ 2010 11 14, 22:43)

Man iskilo toks klausimukas - jus visos cia pazengusios manau gydymu, taciau bent kiek skaiciau nepastebejau kad butu minetas EMOLIUM kremukas, arba tikrai praleidau  g.gif  (jei taip tai sorry)..jei nera jo, tai gal del kazkokiu priezasciu jo geriau nevartoti? nors gydytoja sake kad tinka kuo puikiausia..

Laba. Emolium buvo pora kartu diskutuota apie jo sudeti, mamos minejo tai kad net vaistinineks nepatare juo tept vaikus, nes daug parabenu ir kitu kenksmingu medziagu jama yra. Jei jum lengvas AD tai manau geriausia iseitis naudoti drekinimui naturalius aliejus ar sviestus, ju pasirinkimas tikrai platus. O nauda tikrai didesne nei cheminiu kremu. Pradzioj galite po vonios kad ir gryn kokybisku alyvuogiu aliejumi tepti, tinka ir taukmedis, avokadu aliejus ar sviestas, kokosu sviestas ir kt.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 11 15, 11:50)
Laba. Emolium buvo pora kartu diskutuota apie jo sudeti, mamos minejo tai kad net vaistinineks nepatare juo tept vaikus, nes daug parabenu ir kitu kenksmingu medziagu jama yra. Jei jum lengvas AD tai manau geriausia iseitis naudoti drekinimui naturalius aliejus ar sviestus, ju pasirinkimas tikrai platus. O nauda tikrai didesne nei cheminiu kremu. Pradzioj galite po vonios kad ir gryn kokybisku alyvuogiu aliejumi tepti, tinka ir taukmedis, avokadu aliejus ar sviestas, kokosu sviestas ir kt.

blink.gif ačiū,kad atsakėt. Man gydytoja irgi primygtinai rekomendavo, jau ruošiaus pirkt...mums irgi AD verysad.gif vėlai išlindo, virš metukų, baisiausi kojyčių sulenkimai, kasosi nuolat....kitur dar pakenčiamai, neniežti nors...tepu taukmedžio sviestu, dermobaza+Advantan kai jau visai blogai, bandžiau ir Weleda, Iricar, Eucerin su šlapalu, bet efekto kaip ir nėra....
Atsakyti
na mes pradėjom nuo morkos ir nors mum gydytoja primygtinai aiškino kad nuo morkos tikrai bus ir yra bėda galiu pasakyt kad ji klydo, nes nepadaręs tyrimų 100% teigti kad tikrai nuo morkos... tai buvo pirmas kartas kai labai smarkiai suabejojau gydytojų kompetencija (morkai mes nealergiški), tą parodė vėlesni tyrimai
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 11 15, 09:14)
Žinau, kad kiekvienam individualiai, bet gal yra kokios bendros rekomendacijos tiems alergiukams? Atleiskit, jei buvo rašyta, tiesiog neturiu laiko skaityti visų temų  blush2.gif  Ačiū.

As patarciau pradeti nuo cukinijos,man atrodo,kad ji labai retai kada sukelia alergines reakcijas, tuo tarpu morka ar moliugas yra ryskios spalvos ir alergologai sias darzoves priskiria prie potencialiai pavojingu.
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2010 11 13, 13:10)
o as bandziau uzsisakyti is ten tai man shippinga duoda 130 litu... kaip cia taip???  doh.gif

jo siuntimo kaina ziauri smile.gif as per giminaite siunciuosi. jav viduje siustis nemokamai gaunasi o is ten i LTuz kg ~17 $ lyg tais.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2010 11 15, 16:30)
As patarciau pradeti nuo cukinijos,man atrodo,kad ji labai retai kada sukelia alergines reakcijas, tuo tarpu morka ar moliugas yra ryskios spalvos ir alergologai sias darzoves priskiria prie potencialiai pavojingu.

Labai ačiū už info. Na, aš pati irgi linkstu prie cukinijos, juolab dar turim nuosavų iš sodo. Už poros savaitėlių bandysim. O už kiek laiko įvedinėti kitą daržovę? Savaitės pakanka adaptacijai?
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 11 15, 12:50)

Vaje, tai ir aš nebenaudosiu mažiukui Emolium, teks pačiai susitepti. Reikia ieškot natūralių kaip Jūs ir minėjot. Kažin ar vaistinėj rasiu bent kurį iš čia paminėtų? Bėgčiau jau šįvakar pirkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 11 15, 15:45)
Labai ačiū už info. Na, aš pati irgi linkstu prie cukinijos, juolab dar turim nuosavų iš sodo. Už poros savaitėlių bandysim. O už kiek laiko įvedinėti kitą daržovę? Savaitės pakanka adaptacijai?
Papildyta:

Vaje, tai ir aš nebenaudosiu mažiukui Emolium, teks pačiai susitepti. Reikia ieškot natūralių kaip Jūs ir minėjot. Kažin ar vaistinėj rasiu bent kurį iš čia paminėtų? Bėgčiau jau šįvakar pirkti. ax.gif

Jei itariat vaikuciui alergija tai geriau jau 1,5 sav ar 2 sav islaukt tada pridet kita darzove.
Vaistinei buvau radus avokado aliejuko, o kitu tai jau irgi galima rasti jei reikia nedidelio kiekio pabandymui. Jei tiks tada galima siustis didesni kieki pigiau is Uk, kaip ci adaugelis mamu daro smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Lilosun, kad tyrimai geresni butu ir praplestumet raciona 4u.gif

Aciu visoms uz nuomone 4u.gif o ka Jus manot apie tai, kad berimas del aplinkos alergenu ir turetu buti kontakto vietose, atvirose, o ne po drabuziais??

Emolium mum visiskai netiko schmoll.gif

As grizau prie savo naturalaus gydymo ir baigiu apgydyti tai kas buvo nugydyta ligoninej doh.gif gerai, kad jau ir MB palaiko manaji gydyma..

Sveikatos visiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 11 15, 16:45)
Papildyta:

paskutini kart is cia siunciausi. kokybe likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 11 15, 12:55)
blink.gif ačiū,kad atsakėt. Man gydytoja irgi primygtinai rekomendavo, jau ruošiaus pirkt...mums irgi AD  verysad.gif vėlai išlindo, virš metukų, baisiausi kojyčių sulenkimai, kasosi nuolat....kitur dar pakenčiamai, neniežti nors...tepu taukmedžio sviestu, dermobaza+Advantan kai jau visai blogai, bandžiau ir Weleda, Iricar, Eucerin su šlapalu, bet efekto kaip ir nėra....

Mums Emolium taip pat nepadejo, nors vaistinej kaip tik ji ir labai rekomendavo, taukmedzio sviestas taip pat netiko verysad.gif. Iricar maziukam dermatologe nerekomendavo, tik nuo metu, nes jo baze taip pat is naftos produktu. Aveeno kol kas gelbsti, nors jo sudetis taip pat nestebuklai. Tiesa, gavom siandien tyrimu atsakymus maisto alergenams. Karves pienui nuline alergija smile.gif O siaip tai ir vel pasimeciau - 90 proc produktu rodo 0/1 alergizacijos klase, ar reiktu vengti tokiu produktu g.gif . Tik kiausinio baltymui jau antra alergizacijos klase, tai bandysiu jo vengti kiek imanoma.
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 11 15, 20:03)
Mums Emolium taip pat nepadejo, nors vaistinej kaip tik ji ir labai rekomendavo, taukmedzio sviestas taip pat netiko  verysad.gif. Iricar maziukam dermatologe nerekomendavo, tik nuo metu, nes jo baze taip pat is naftos produktu. Aveeno kol kas gelbsti, nors jo sudetis taip pat nestebuklai. Tiesa, gavom siandien tyrimu atsakymus maisto alergenams. Karves pienui nuline alergija  smile.gif O siaip tai ir vel pasimeciau - 90 proc produktu rodo 0/1 alergizacijos klase, ar reiktu vengti tokiu produktu  g.gif . Tik kiausinio baltymui jau antra alergizacijos klase, tai bandysiu jo vengti kiek imanoma.

Jusu atveju patarciau labaiu kaitalioti produktus, pvz grikiu pirmadieniais, kuruzuru antradieniais. Jei jau valget kazko pienisko tai pora dienu jo atsisakyti. Ta pati daryti su kitais jusu valgomais produktais. Aisku kiausinio ir pieno vistiek reiktu vengti, nes jie yra alergenai. Toks kaitaliojimo principas mum pasiteisino, nors musu daugybine sunki alergija yra visiems maisto produktasm tik vieniem mazesne kitiem didesne.
Atsakyti