QUOTE(Maniūtė @ 2010 11 11, 12:36)
kraujo priemaišos greičiausiai rodo alergiją. Mums taip buvo. retais atvejais žarna į žarną sulenda, bet tada jau ne siūliukia būna.
nevalgyk ruginės duonos - pirmiausia nuo jos pučia pilvą, antra ji gali alergizuoti. Geriau ryžių košė, makaronai...
Nusispjoviau į visas gydytojų rekomendacijas, nebeprašau jokių tyrimų, nebekankinu nei savęs nei dukros. pabendravau su viena mama, kurios dukra serga sunkiu AD. Nevalgom tik pieno ir kiaušinių, naudojam Aveeno, dar panaudojom tuos super duper probiotikus, kol kas mano mergina sveika. Dėl pablogėjusios mano sveikatos ir dukros kandžiojimosi nutraukinėju mp ir su siaubu laukiu kas bus...
nevalgyk ruginės duonos - pirmiausia nuo jos pučia pilvą, antra ji gali alergizuoti. Geriau ryžių košė, makaronai...
Nusispjoviau į visas gydytojų rekomendacijas, nebeprašau jokių tyrimų, nebekankinu nei savęs nei dukros. pabendravau su viena mama, kurios dukra serga sunkiu AD. Nevalgom tik pieno ir kiaušinių, naudojam Aveeno, dar panaudojom tuos super duper probiotikus, kol kas mano mergina sveika. Dėl pablogėjusios mano sveikatos ir dukros kandžiojimosi nutraukinėju mp ir su siaubu laukiu kas bus...
Aveeno ir mums padejo Jau vaiko oda i oda panasi darosi, nebe kaip svitrinis popierius. Gavom is Amerikos Aveeno Baby Egzema Therapy, kol kas superiniai rezultati. O del to valgyt ar nevalgyt ko, nebezinau pati, kaip tik dermatologe sake nevalgyt nieko is kvieciu Nesuprasi. Zodziu bus maisto alergenu tyrimu rezultatai ir bus nors kazkiek aiskiau. Tik jau miegojimas vaikui issiderines totaliai yra, valgo kas trys valandos, tik nebeniezti jau, nes nebera kam niezet Tfu, tfu, tfu, neprisisnekeciau tik