labas rytas, pamaniau trumpai įlįsiu čia paskaintinėt, kol mažoji miega, ir paskui eisiu aš dar pamiegoti. tai va, mažoji jau seniai kaip nubudo, o aš vis tebeskaitau...
QUOTE(egliosha @ 2010 10 27, 02:09)
prabalsavau naujo apklausoj, pasirodo egliosha ir Zana yra 3 zmones
QUOTE(Arti @ 2010 10 27, 08:17)
Asmeniskai man ne vieno kg. nei pirmas, nei antras

O mama varazijo varazijo..sake "nu po antro tikrai sustoresi..as po antro visa figura prateriojau" Nors ir norejau kelis kylus pasilikt..neliko ne vieno

Nors per nestumus tai buvau booomba, su antru 22kg. priaugau
Myliu myliu as ta Robke
man kiekvienas neštumas, tiksliau gimdymas atima po porą trejetą kg, kurie grįžta, nustojus maitint. bet tikiuosi šįkart negrįš... stengsiuos. bet kadangi aš tokia prie didesnių, tai man gerai, kad atima, pabūnu biškį prie normalesnių tuo poneštuminiu metu... tik aišku vaizdas geresnis apsirengus, nei nusirengus
mėgstu mėėėgstu brangakmenius, i ypač jaspį
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 27, 08:28)
Arti pamirsai viena punkta man jo kudumas patinka,
nes maniskis tai Air bag'a turi
kas yra air bagas? aš žinau tik six pack'ą, bet Robkė jo neturi, ten NewMoone jis buvo dirbtinai patobulintas...
QUOTE(Arti @ 2010 10 27, 09:04)
As turiu beeeeda..Iki sestadienio reik heloweeniskai apsiredyt...galvoju i tema tai butu vampyyyriskai

dabar suku galva, kaip vampyriskai..rodos nieko tinkamo neturiu..drabuziu nuomai metyt pinigus biski gaila

zodz, turiu galvos skausma ir dar vyra reik apredyt
Pagalvojau, kad tie kontaktiniai lesiai dabar praverstu..uztektu juos uzsideti ir tada jau dzin ka tu apsirengus, nes visi apart raudonu akiu daugiau nieko nematytu
gal turi apsiaustų kaip volturių?
o linzių būna optikoje

tada galėtai paimituot Dakotą. taip mokyklinukė, su raudonom akim ech, neblogai
kaip aš jums pavydžiu heloweeno tusų

seniai seniai, kažkada prieštvaniniais laikais tai buvo mūsų chebros metų balius

kai pirmą dukrą užnešiojau dvi beveik dvi savaites, niekas net nenustebo, kad ji pasirinko gimti heloweeno naktį
Papildyta:
arti, va kaip būtų fain, jei pagautum tokį stiliuką

nors čia tiktų šviesiaplaukei gal