Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(tavo_drauge @ 2010 10 28, 21:07)
mūsų vestuvės bus ateinančią vasarėlę ir užsisakėm šiuos žiedelius, kuklūs, bet begalo krito į akį smile.gif wub.gif

http://www.auksogija...products/89.gif        thumbup.gif

paprasti ziedai.. bet man nepatinka, kad jie balto aukso, nebent bus kita aukso spalva, plius tas deimantukas taip istatytas, kad gali rinktis visokie nevarumai aplink ji... na ir siaip man ploni ziedai nepatinka.. atrodo tokie netvirti, besilankstantys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 29, 09:08)
Juk aiskiai parasiau pirmame poste, kad uz 1 vnt g.gif ta kaina.

Mane konsultavo savininkas meistras. Matyt, ne ant to pataikete. Beje, praeitoje temoje pirmuose psl, ne kokie atsiliepimai apie "ametista" g.gif O stakles - esme, nes jomis ir daroma.

oi, tikriausiai praleidau ta sakini blush2.gif smile.gif
nzn, mes pataikem ant vyriskio ir moteriskes g.gif tai zinot, juk visiems nebus gerai.. apie kiekviena imone yra geru atsiliepimu ir blogu mirksiukas.gif bet tiesiog issakiau savo pastebejimus ir tiek. Jei nebuciau susidurusi su tuo, tai buciau jusu postra praleidus pro akis mirksiukas.gif linkiu, kad viskas butu taip, kaip jie sako 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2010 10 29, 11:14)
Man irgi laukianti29 ziedai grazus, pati tokiu noreciau, tik nzn ar aukso surinksim tiek  smile.gif  Kaip manot, ar nieko blogo jei paimtumem tevu vestuvinius ziedus kai tie tevai yra issiskyre, ir vestuvini ziedeli nuo mano buvusiu suzadetuviu kazkada... vestuviu neivyko o ziedas tai liko  unsure.gif  sis auksas kaip ir nereikalingas bet ar neatnes ko negero?

zinokit pas mus buvo ta pati situacija.. mano tevai issiskyre, tai man mama atidave savo vestuvini zieda.. ir kazkaip visai net nebuvau pagalvojusi, kad tai gali reiksti kazka negero g.gif
Papildyta:
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 29, 11:37)
sveikos, galiu ir as savo ziedus ideti wink.gif gal kuriai patiks wink.gif
user posted image

cia jie matiniai? nes kazkaip lb blogai matosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 29, 10:25)
Na cia priklauso nuo o, tikite Jus prietarais ar ne  blush2.gif  as tai nelabai tikiu dazniausiai, bet kartais vistiek tenka tkreipt demesi. Kaip elgciausi Jusu situacijoj net nzn  g.gif  Is kitos puse, kai mes tarkim daremes be savo aukso, tai galejo mum irgi primaisyt ten is visko, ir issiskyrusiu,ir mirusiu ir kt., bet kai nezinom ir negalvojam, o Jums....

pritariu visu 100 proc. - juk jie parduoda žiedus, darytus iš supirkto ir išlydyto supirkto aukso - tai įsivaizduojat, kokių ten istorijų su žiedais gali būti? manau, ramiai darykitės ir visi prietarai aplenks wink.gif
Atsakyti
Musu wub.gif Tik mano su deimantu wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 10 29, 12:02)
Musu  wub.gif  Tik mano su deimantu  wub.gif
user posted image

nuotrauka tai grazi, bet paciu ziedu tai nesimato praktiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 29, 11:50)

cia jie matiniai? nes kazkaip lb blogai matosi cool.gif

jie ne matiniai, isgauta faktura, kuri nenusitrina ir braizymai nesimato wink.gif kazkas panasaus i siuos, tik musu ta faktura smulkesne
user posted image
Atsakyti
man šių forma labai prie širdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 29, 11:03)
nuotrauka tai grazi, bet paciu ziedu tai nesimato praktiskai ax.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 29, 12:04)
jie ne matiniai, isgauta faktura, kuri nenusitrina ir braizymai nesimato wink.gif kazkas panasaus i siuos, tik musu ta faktura smulkesne
user posted image

atsimenu kazkada kazkuri mergina pasakojo apie situos ziedus g.gif bet kazkaip tik pamenu, kad kazkas ten su jais negerai buna, o kas tai net ir negaliu pasakyti, nes nepamenu blush2.gif
Man asmeniskai tokie "grubleti" nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 29, 11:57)
pritariu visu 100 proc.  - juk jie parduoda žiedus, darytus iš supirkto ir išlydyto supirkto aukso - tai įsivaizduojat, kokių ten istorijų su žiedais gali būti? manau, ramiai darykitės ir visi prietarai aplenks wink.gif

galu gale juk baznycioje ziedus pasventina, kam labai neramu....sakoma, kad taurieji metalai, kaip ir akmenys gali perduoti savo energija, arba sustiprinti tam tikras emocijas...taciau kai jis perlydomas, metalas keicia savo busena, manau sukaupta metale informacija dingsta...aisku kievienas pasirenka kuo tiketi, bet jei zieda mauni su meile, kaip savo istikimybes zenkla, jisai ir nesioja ta geraja informacija. juk jei pazvelgusi i zieda nori zypsotis, atsimeni savo diena - jis negali atnesti kazko blogo...
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 29, 11:57)
pritariu visu 100 proc.  - juk jie parduoda žiedus, darytus iš supirkto ir išlydyto supirkto aukso - tai įsivaizduojat, kokių ten istorijų su žiedais gali būti? manau, ramiai darykitės ir visi prietarai aplenks wink.gif

drinks_cheers.gif Be to, jei tuoksites baznycioje, juos pasventins mirksiukas.gif Ir visi piktieji kerai dings biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 29, 12:07)
atsimenu kazkada kazkuri mergina pasakojo apie situos ziedus g.gif bet kazkaip tik pamenu, kad kazkas ten su jais negerai buna, o kas tai net ir negaliu pasakyti, nes nepamenu blush2.gif
Man asmeniskai tokie "grubleti" nepatinka 4u.gif

tai kad jokio grubeltumo nesijaucia, tik kai jie isdidinti atrodo labai nepatogus...aisku kiekvienam savo...siaip kur gamina siuos ziedus naudojamas baltoms vietoms ne baltas auksas, o kazkoks kitas minkstas metalas, todel gali deformuotis, bet mes gaminome is balto ir raudono aukso, todel tai negresia smile.gif
o kieviena turime savo skoni - man jie idomus ir nematyti, kitiems nepatinka. kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 29, 11:10)
drinks_cheers.gif Be to, jei tuoksites baznycioje, juos pasventins  mirksiukas.gif  Ir visi piktieji kerai dings  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti