Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Sorceress @ 2011 02 28, 21:48)
Niu man irgi baisiai juokinga, kai parašo, kad arabiški rašmenys, gauna paaiškinimą, kad visai nearabiški ir tada jau žvengia, kiek tik sugeba nežinia iš ko, nes gėda pripažint, kad nesąmonę parašė.

chm...matytumete mano visas zinutes siame forume tai manau suprastumete,kad moku pasijuoktis ir is saves gerbiamoji smile.gif o juokinga pasidare tik del to kad net zodzius zinote is ziedu valdova,tai tiek.busiu protingesne matyt uzbaigdama si beprasmi pokalbi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 18:54)
chm...matytumete mano visas zinutes siame forume tai manau suprastumete,kad moku pasijuoktis ir is saves gerbiamoji smile.gif

Iš jūsų žinučių tematau, kad labai mėgstat pasigirti, kiek daug pinigų turit, o daugiau tai nelabai ką.
o juokinga pasidare tik del to kad net zodzius zinote is ziedu valdova,tai tiek.

O jūs iš mėgstamų skaitytų knygų žodžių nepamenat, ar skaitymas prasideda ir pasibaigia ties Cosmopolitan? Šiaip ne esmė, ne apie prisiminimus tema, bet kad buvot nesąmonę parašius, tai ir komentarą atitinkamą gavot, nėra čia ko putotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 28 vasario 2011 - 21:00
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 21:54)
chm...matytumete mano visas zinutes siame forume tai manau suprastumete,kad moku pasijuoktis ir is saves gerbiamoji smile.gif o juokinga pasidare tik del to kad net zodzius zinote is ziedu valdova,tai tiek.busiu protingesne matyt uzbaigdama si beprasmi pokalbi. ax.gif

Ir kam tiek beprasmiškų komentarų visiškai ne į temą doh.gif Lady love labai gražių žiedukų prikėlei wub.gif Man pirmi labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 28 vasario 2011 - 21:00
QUOTE(Sorceress @ 2011 02 28, 21:59)
Iš jūsų žinučių tematau, kad labai mėgstat pasigirti, kiek daug pinigų turit, o daugiau tai nelabai ką.

O jūs iš mėgstamų skaitytų knygų žodžių nepamenat, ar skaitymas prasideda ir pasibaigia ties Cosmopolitan? Šiaip ne esmė, ne apie prisiminimus tema, bet kad buvot nesąmonę parašius, tai ir komentarą atitinkamą gavot, nėra čia ko putotis.

cia tai bent...atsiuskit man i az bent viena toki komentara smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif toks jausmas kad esat nesubrendusi rasyt\neti nesamones. doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti