Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Man irgi pirmieji su gintaru labai mieli, tokie lietuviški, savi smile.gif O gal tada juvelyras pasiūlytų, pvz, tik kelis gintariukus įdėti?

O mes šiandien atsiėmėm savo žiedus, jau tris kartus ėmėm iš dėžutės matuotis lotuliukas.gif
vėliau įkelsiu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 28, 18:59)
O mes šiandien atsiėmėm savo žiedus, jau tris kartus ėmėm iš dėžutės matuotis lotuliukas.gif
vėliau įkelsiu nuotraukų smile.gif

thumbup.gif mums irgi taip buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taigi, rodausi žiedus smile.gif Darėmės Pylimo 34 Juvelyrikoj, labai patiko darbas, nes darė pusiau iš mūsų apsakojimo, pusiau iš nuotraukos, ko norime. Už darbą (auksas mūsų) mokėjome 300 lt (kiek domėjaus, tai viena mažiausių kainų Vilniuje), abu žiedai sveria apie 18 g, padarė net viena diena anksčiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti29: 28 spalio 2010 - 17:40
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 28, 19:37)
taigi, rodausi žiedus smile.gif Darėmės Pylimo 34 Juvelyrikoj, labai patiko darbas, nes darė pusiau iš mūsų apsakojimo, pusiau iš nuotraukos, ko norime. Už darbą (auksas mūsų) mokėjome 300 lt (kiek domėjaus, tai viena mažiausių kainų Vilniuje), abu žiedai sveria apie 18 g, padarė net viena diena anksčiau wink.gif

grazus wub.gif thumbup.gif tokie matosi stori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 28, 18:43)
grazus wub.gif  thumbup.gif  tokie matosi stori wub.gif

Aha, tikrai kad grazus drinks_cheers.gif o koks plotis ju? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo symbux: 28 spalio 2010 - 18:26
ačiū, merginos wink.gif

6 su trupučiu mm abu.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 28, 19:48)
ačiū, merginos wink.gif

6 su trupučiu mm abu.

tada storoki tikrai bus. smile.gif pas mus irgi tokio plocio , bet 15g abu sveria, turejom 18g, 1,5 g pridavem(likutis buvo) ,pigiau gavos blush2.gif bet irgi masyvus atrodo . o cia tai ohoho thumbup.gif
Atsakyti
žinokit, vyras dar masyvesnio norėjo, aš jau atkalbėjau biggrin.gif.. jo, aukso susinaudojo daug... bet juk visą gyvenimą tikies nešiot, tai dėl to man kažkaip negaila būtent žiedams.
Atsakyti
mūsų vestuvės bus ateinančią vasarėlę ir užsisakėm šiuos žiedelius, kuklūs, bet begalo krito į akį smile.gif wub.gif

http://www.auksogija...products/89.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražūs smile.gif tik aš to pusiau matinio/nematinio nedaryčiau, rinkčiausi vieną wink.gif o spalva tokia ir bus?
Atsakyti
QUOTE(tavo_drauge @ 2010 10 28, 20:07)
mūsų vestuvės bus ateinančią vasarėlę ir užsisakėm šiuos žiedelius

gražūs wub.gif
Atsakyti
Laukianti29 grazus paprasti ziedeliai wub.gif man patinka,bet sau gal tokiu neimciau blush2.gif bet tikrai grazus
Papildyta:
tavo drauge ziedai nuostabus,pati dabar tokiu uzsimaniau net!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai elegantiski rolleyes.gif
Atsakyti