Ikelsiu ziedeliu,tikiuosi nesupyksit
ziedeliai is titano
man patinka tokie zodziai uzrasyti,bet svarbu kad ir pats galetum suprasti ir kas svarbiausia iskaityti toki arabiska rasta
pirmieji man dailūs
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 11:49)
man patinka tokie zodziai uzrasyti,bet svarbu kad ir pats galetum suprasti ir kas svarbiausia iskaityti toki arabiska rasta
Joks čia ne arabiškas raštas, o dirbtinė elfų kalba iš J. R. R. Tolkieno "Žiedų valdovo". Visa šita rašliava reiškia: "One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all and in the darkness bind them." Jeigu žinote to žiedo reikšmę kūrinyje, suprasite, kad vestuvėms šita frazė yra visiškai netinkama.
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 14:49)
Ikelsiu ziedeliu,tikiuosi nesupyksit
Musu tokie ziedai truputi neprktiski, prilenda visokio brudo i ta pinima, bet ant rankos graziai atrodo ypac ant vyro rankos man jis grazus labai solidziai atrodo
QUOTE(Sorceress @ 2011 02 28, 18:36)
Joks čia ne arabiškas raštas, o dirbtinė elfų kalba iš J. R. R. Tolkieno "Žiedų valdovo". Visa šita rašliava reiškia: "One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all and in the darkness bind them." Jeigu žinote to žiedo reikšmę kūrinyje, suprasite, kad vestuvėms šita frazė yra visiškai netinkama.
as sakau ka matau:P o jus matyt ziedu valdovu fane
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 14:49)
Mes pasigaminom štai tokius, tikiuosi bus praktiški
QUOTE(konfetee @ 2011 02 28, 20:52)
Mes pasigaminom štai tokius, tikiuosi bus praktiški
uzskaitau!!!!!!! nuostabus
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 17:50)
as sakau ka matau:P o jus matyt ziedu valdovu fane
Matyt. O čia kuri vieta tame, kad fanė baisiai juokinga?
QUOTE(Sorceress @ 2011 02 28, 21:35)
Matyt. O čia kuri vieta tame, kad fanė baisiai juokinga?
man juokinga.Si tema ne tam skirta
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 18:42)
man juokinga.Si tema ne tam skirta
Niu man irgi baisiai juokinga, kai parašo, kad arabiški rašmenys, gauna paaiškinimą, kad visai nearabiški ir tada jau žvengia, kiek tik sugeba nežinia iš ko, nes gėda pripažint, kad nesąmonę parašė.