Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(sigiote @ 2011 02 26, 16:08)
prisiskaiciau cia visko apie ziedu nupurskima, tai net baisu pasidare. Mes pirkom savo Auksinej dovanelej, geltono ir balto aukso. Sumokejom, mano manymu, nemaza suma ir jeigu jie prades trintis ir pakeis savo prekine isvaizda  doh.gif siaubas...

Nusiramink, čia vienetai, kam taip atsitiko.
Jau daugiau nei puse metų nešiojame ir viskas puikiai atrodo smile.gif Tad mėgaukitės savaisiais žiedeliais ir nepergyvenkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 02 26, 17:37)
Nusiramink, čia vienetai, kam taip atsitiko.
Jau daugiau nei puse metų nešiojame ir viskas puikiai atrodo smile.gif Tad mėgaukitės savaisiais žiedeliais ir nepergyvenkite  mirksiukas.gif

aciu, nuraminai siek tiek... nu bus matyt, mes savuosius uzsidesim tik po 3 men su virsum...
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 02 26, 00:40)
Gal kas zinot, per kiek laiko zieda vestuvini gali padaryti skubiai?

Mums padarė per tris dienas ax.gif jie idealūs, klasikiniai comfort fit wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 26 vasario 2011 - 19:52
Laba diena, merginos. Su vyru planuojam vestuviu metiniu proga savo ziedus atnaujinti, kadangi senieji jau seniai nebetelpa ant pirstu biggrin.gif . Negaliu nepasidalinti su jumis rastais nuostabiais ziedais su gintaru. Man tai pasirode taip genialu, artima, tautiska, origianalu, kad vietoj tu visu deimantu ir pan. gali nesiotis kazka tokio tauraus.
http://www.santuoka....ro-studija.html
Pirmoj eilej antra foto. Kaip jums tokia ideja?
Atsakyti
QUOTE(gulbele @ 2011 02 27, 10:11)
Laba diena, merginos. Su vyru planuojam vestuviu metiniu proga savo ziedus atnaujinti, kadangi senieji jau seniai nebetelpa ant pirstu  biggrin.gif . Negaliu nepasidalinti su jumis rastais nuostabiais ziedais su gintaru. Man tai pasirode taip genialu, artima, tautiska, origianalu, kad vietoj tu visu deimantu ir pan. gali nesiotis kazka tokio tauraus.

As manau tai skonio reikalas smile.gif Vieniems prie sirdies sidabras, kitiems auksas. Vieniems gintaras, kitiems deimantai. Maciau siuos ziedus gyvai - mieli simpatiski ir originalus. Jei jums patinka - pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbele @ 2011 02 27, 10:11)
Laba diena, merginos. Su vyru planuojam vestuviu metiniu proga savo ziedus atnaujinti, kadangi senieji jau seniai nebetelpa ant pirstu  biggrin.gif . Negaliu nepasidalinti su jumis rastais nuostabiais ziedais su gintaru. Man tai pasirode taip genialu, artima, tautiska, origianalu, kad vietoj tu visu deimantu ir pan. gali nesiotis kazka tokio tauraus.

man jie labai gražūs, viena forumietė jau rodė, kad šiuos išsirinko kaip vestuvinius, ir aš išsisaugojau, kaip labai gražų pavyzdį, bet pati manau rinksiuos su deimančiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbele @ 2011 02 27, 09:11)

labai grazus ir idomus. jeigu jie jums artimi ir mieli, tai zinoma tokius imkit...
bet mes issirinkom su deimantukais...
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 27, 14:43)
man jie labai gražūs, viena forumietė jau rodė, kad šiuos išsirinko kaip vestuvinius, ir aš išsisaugojau, kaip labai gražų pavyzdį, bet pati manau rinksiuos su deimančiukais

QUOTE(sigiote @ 2011 02 27, 18:57)
labai grazus ir idomus. jeigu jie jums artimi ir mieli, tai zinoma tokius imkit...
bet mes issirinkom su deimantukais...

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbele @ 2011 02 27, 12:11)

mes irgi buvom vienus is jusu rodytu nusiziureje, tai juvelyras nepatare tokiu darytis schmoll.gif sake, kad jie nekasdien nesioti, nes gintaras yra minkstas todel greitai nusibraizo ir nebetenka savo vaizdo beto gali iskristi, o apie ziedu padidinima (jei taptu mazi) ne kalbos. tai mes atsisakem sio varianto ax.gif bet siaip jie tikrai labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2011 02 28, 13:58)
mes irgi buvom vienus is jusu rodytu nusiziureje, tai juvelyras nepatare tokiu darytis  schmoll.gif  sake, kad jie nekasdien nesioti, nes gintaras yra minkstas todel greitai nusibraizo ir nebetenka savo vaizdo beto gali iskristi, o apie ziedu padidinima (jei taptu mazi) ne kalbos. tai mes atsisakem sio varianto  ax.gif  bet siaip jie tikrai labai grazus  wub.gif

drinks_cheers.gif Cia as ta forumiete, kuri juos buvo issirinkusi bigsmile.gif Bet juvelyras taip pat nepatare daryti.. gaila, nes mums jie tokie grazus wub.gif
Atsakyti
o gal galite patarti kur geriausia darytis vestuvinius ziedus is savo ausko Vilniuje?
unsure.gif
Atsakyti