Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 22, 19:20)
Cia as del suzadetuviu ziedo teiravaus

Mano sužadėtuvių žiedas pirktas aukso gijoje, nei pasibraižymų nei nusitrynė, o nešioju pastoviai, nesvarbu ką bedaryčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 02 22, 20:14)
Mano sužadėtuvių žiedas pirktas aukso gijoje, nei pasibraižymų nei nusitrynė, o nešioju pastoviai, nesvarbu ką bedaryčiau  ax.gif

Mano pirktas ten pat, nusitryne rodzio sluoksnis...
Atsakyti
Mano suzadetuviu ziedelis balto aukso ne aukso gijoje pirktas, bet irgi is kazkurio salono tai atrodo praktiskai taip pat, kaip ir pirma diena. Todel ir vestuviniams ziedams galvoju tik apie paprasta balta auksa be jokiu dengimu. smile.gif
Atsakyti
siaip ziedai, jei jie tikro aukso - nesvarbu ar geltono, ar balto- kazkiek pasitrina. bet tikrai jis negali prasitrinti iki kitos spalvos, reiskias maisytas auksas buvo. visada galima nunesti kad atnaujintu. pas mus balto su geltonu auksu ziedai - baltas lygus, o geltonas siek tiek graubletas. gaila, kad mano kompas neleidzia cia ikelti nuotrauku doh.gif .
o isgraviruota - pas mane vyro vardas ir vestuviu data, o pas vyra- mano vardas ir data (cia jei netycia pamirstume savo antrosios puses vardus lotuliukas.gif ).
Papildyta:
nu gal pavyks ikelti g.gif
labai jau isdidino nuotrauka, sorry, bet jau nesumazinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mabi: 23 vasario 2011 - 12:58
Sveikos merginos,

gana ilgai vis pasiziurinedavau ivairiu dalykeliu siame forume, o dabar jau prispyre reikalas rimtai kibti i darbus. smile.gif

dabar intensyviai ieskau maloniu akiai ir rankai ziedeliu smile.gif juos isivaizduoju, bet nelabai kazka tokio radau. todel kreipiuosi i jus smile.gif gal ka galit patarti, ieskanciai kaip ir klasikiniu vestuviniu ziedeliu, taciau norinciai kazkokio smulkaus dekoro smile.gif

P.S. gal kas nesiojate tokius placius ziedukus? ~10 mm ? smile.gif man jie simpatiski, tik net neisivaizduoju ar jie patogus? blush2.gif
Atsakyti
mano vestuvinis ziedas platus 10mm ir gano sunkus, mes daremes pas juvelyra, likau labai patenkinta, nesioju ji kasdien, labai patogus. nors daug kas sake kad prakaituos po ziedu oda, bet tikrai ne, nes ji muviu jau 5 metus ir ziema ir vasara.
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 02 23, 12:48)
mano vestuvinis ziedas platus 10mm ir gano sunkus, mes daremes pas juvelyra, likau labai patenkinta, nesioju ji kasdien, labai patogus. nors daug kas sake kad prakaituos po ziedu oda, bet tikrai ne, nes ji muviu jau 5 metus ir ziema ir vasara.

Smagu girdeti, nes tiek mano, tiek manojo isrinktojo smile.gif pirstai ploni, tai manau turetu graziai atrodyti toks modeliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 02 23, 09:31)
Mano suzadetuviu ziedelis balto aukso ne aukso gijoje pirktas, bet irgi is kazkurio salono tai atrodo praktiskai taip pat, kaip ir pirma diena.  Todel ir vestuviniams ziedams galvoju tik apie paprasta balta auksa be jokiu dengimu.  smile.gif

Kas galejo zinoti, MB pats rinko ir niekas jam ten nesake, dengtas ar nedengtas. Manes kartu nesivede, norejo staigmena padaryt. Juk ir taip aisku, kad pardavejams aktualu prastumti daikta. O baltas auksas yra tas pats paprastas auksas tik su priemaisom ir nupurskia tam, kad atrodytu dar baltesnis. Nesakau, kad islindo visai kitokia spalva, bet matosi pries sviesa, kad geltonesne. Tik bjauru, kai s... prakisa ir uz didelius pinigus, manau pardavejas turetu pakonsultuoti ar bet informuoti apie prekes niuansus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 23, 16:39)
Kas galejo zinoti, MB pats rinko ir niekas jam ten nesake, dengtas ar nedengtas. Manes kartu nesivede, norejo staigmena padaryt. Juk ir taip aisku, kad pardavejams aktualu prastumti daikta. O baltas auksas yra tas pats paprastas auksas tik su priemaisom ir nupurskia tam, kad atrodytu dar baltesnis. Nesakau, kad islindo visai kitokia spalva, bet matosi pries sviesa, kad geltonesne. Tik bjauru, kai s... prakisa ir uz didelius pinigus, manau pardavejas turetu pakonsultuoti ar bet informuoti apie prekes niuansus  schmoll.gif

mano suzadetuviu ziede yra irgi tokio netikro balto aukso, kuris per 15 dienu apsitrine ir islindo geltonumas verysad.gif nunesiau pas juvelyra tai jis iskart pasake kad nebaltas auksas, o tik apipurkstas, o MB sake kad pardaveja tikino jog tie akmenuko laikikliai is balto aukso doh.gif oi kaip pikta bash.gif
Atsakyti
negaliu pakesti tokiu zmoniu, kurie vardan pinigu viska daro (siuo atveju apgaudineja, del kokybes) g.gif
Atsakyti
Esme ta, kad pardavejos salonuose, nezino, ka pardavine, todel ju lb smerkti irgi negalima, jos apmokytos pristatyti preke, o pacios juk gaminime nedalyvavo ir kas is ko padaryta tikrai smulkiai nezino. Kalti savininkai, kurie perka visoki sh.. kad tik daugiau pinigu eitu uzdirbt. Manes irgi niekas nesivede kartu pirkt suzadetuviu ziedo, vos is koto neiskritau, kai pamaciau kaip jis is vidines striukes kisenes issitraukia mazyte dezute. smile.gif nu bent MB pasiseke, kad kokybiska daikta gavo, tik ne su kokiu briliantu ar deimantu, o cirkonio akmenuku, bet esu patenkinta ziedelio dizainu, parinko pagal mano stiliu. wink.gif zinoma, gaminant maista, kur dedasi kokie prieskoniai, rugstis ar kazkas panasaus, nusiimu, pasaugau, kad nesureaguotu.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 02 22, 21:14)
Mano sužadėtuvių žiedas pirktas aukso gijoje, nei pasibraižymų nei nusitrynė, o nešioju pastoviai, nesvarbu ką bedaryčiau  ax.gif

Kiek laiko jau nešiojate savajį žiedelį? 4u.gif
QUOTE(mabi @ 2011 02 23, 13:57)
siaip ziedai, jei jie tikro aukso - nesvarbu ar geltono, ar balto- kazkiek pasitrina. bet tikrai jis negali prasitrinti iki kitos spalvos, reiskias maisytas auksas buvo.

drinks_cheers.gif
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 23, 16:39)
Nesakau, kad islindo visai kitokia spalva, bet matosi pries sviesa, kad geltonesne.

O kiek laiko savo žiedelį nešiojot iki mažinimo? Ar per tą laiką neapsitrynė rodžio sluoksnis? Tik po mažinimo išlindo? Manasis irgi iš balto aukso tai po 8 mėnesių nuolatinio dėvėjimo iš vidinės pusės rodžio sluoksnis apsitrynė ir spalva ten truputį kitokia, galima sakyt žalsvesnė ar gelsvai pilkesnė ir tamsesnė plimenanti plieninį atspalvį. Bet tai yra vos pastebima ir absoliučiai normalus dalykas baltam auksui, juos visus paprastai parduoda rodžiuotus, nebent darysit specialų užsakymą tada manau be problemų galima sutart kad nepurkštų rodžiu. smile.gif O teko stebėt draugės sužadėtuvių žiedelį, tai visas baltas sluosnis trynėsi ir iš apačios švietė tradicinis geltonas auksas. unsure.gif Todėl jei pas jus nesimato konkrečiai geltonos spalvos, nenusiminkit, gal ten pas jus normalus baltas auksas, tiesiog reikia iš naujo nupurkšt rodžiu ir tiek. 4u.gif
O dėl manęs tai irgi galėtų juos nerodžiuotus pardavinėt, man visai graži ta natūrali "plieninė" spalva o dabar sidabrą rodžiuoja, baltą auksą rodžiuoja tai visi vienodai atrodo. cool.gif
Čia truputį apie tuos dalykus rašo http://www.dyjewels....whitegold.shtml
Atsakyti