Sveikutes, pasisnekekime apie vestuvinius ziedus.. Pasidalinkime nuomonem apie juvelyrus mazeikiuose Kur daretes ziedelius? o gal pirkot kur nebrangei?
Niu as kol kas susidomejusi volframo ziedais, reikes prie progos uzsukti Vilniuje ju apziureti ir pasidometi, kas ir kaip.
QUOTE(lauriut_ @ 2011 02 14, 18:28)
Labai prašau balto aukso savininkių pakomentuoti kaip jų žiedai nešiojasi, kaip trinasi, braižosi ar nesibraižo. Taip pat kokios jie prabos, kokių metalų lidinys, ar dengti rodžiu ar ne...
Pati turėjau balto aukso žiedelį - nusitrynė iki gelsvumo. Sužadėtuvių žiadas irgi balto aukso. Po kelių mėnesių nešiojimo kiek pasibraižęs, bet nepageltęs. Kalbėjau su vienu juvelyru, jis aiškino, jog jei tai ne "chaltūra", balto aukso žiedai negelsta. Bet labai baisu rizikuoti...
Pati turėjau balto aukso žiedelį - nusitrynė iki gelsvumo. Sužadėtuvių žiadas irgi balto aukso. Po kelių mėnesių nešiojimo kiek pasibraižęs, bet nepageltęs. Kalbėjau su vienu juvelyru, jis aiškino, jog jei tai ne "chaltūra", balto aukso žiedai negelsta. Bet labai baisu rizikuoti...
Musu vestuviai balto geltono aukso, tai tikrai normaliai nesiojasi, kiek pasibraizo geltonas tiek ir baltas, nepastebejau skirtumo
QUOTE(lauriut_ @ 2011 02 18, 21:51)
O kur tuos žiedelius užsisakė? Internetu ar LT?
Žinau tik "OG rings" Vilniuje. Ten buvome pasižvalgyti, mums jie pasirodė per tamūs (tokie tamsiai pilki, neturi nieko bendro su balto aukso ar platinos išvaizda, bent jau man), tačiau mums negalėjo nieko šviesesnio pasiūlyti.
Žinau tik "OG rings" Vilniuje. Ten buvome pasižvalgyti, mums jie pasirodė per tamūs (tokie tamsiai pilki, neturi nieko bendro su balto aukso ar platinos išvaizda, bent jau man), tačiau mums negalėjo nieko šviesesnio pasiūlyti.
Sveika
Užsisakė Lietuvoje, OG rings salone. Tas baltas volframas kiek supratau yra naujiena, tai gal kai Jūs buvote, dar neturėjo. Nes draugai sakė, kad tik vienas pavyzdys iš balto volframo buvo, grynai spalvai pažiūrėti.
Kadangi nesu 100% apsisprendus ar volframas ar baltas auksas. As vis dar domiuosi ir balto aukso ziedais. Taigi, toms, kurios dar nera apsisprendusios ir, kurios iesko aukso ziedu Kaune. Apejau praktiskai visus salonus ir juvelyrines parduotuves. Normaliausia, nesvarbu kurios spalvos, aukso ziedo kaina, nes jis bet kuriuo atveju yra gaminamas is to paties aukso tik deda priemaisu, kad spalva keistu ir pavirsiaus, kaip kitur nepadengineja. Radau, kur vieno gramo kaina 65 lt + darbas apie 200-250 lt, priklauso nuo zieduku modelio. O kadangi dar turiu pati siek tiek aukso tai man is kainos nusiminusuoja ~4 gramus. Grubiai paemus gramo kaina su darbu iseitu apie 105 lt, kur salonuose nezinia uz ka ima nuo 190 lt/g. Apiplesimas, skaitau, nera tokiu kainu, cia tik zmoniu apgaudinejimas. :/
QUOTE(Juoduke` @ 2011 02 21, 16:25)
Kadangi nesu 100% apsisprendus ar volframas ar baltas auksas. As vis dar domiuosi ir balto aukso ziedais. Taigi, toms, kurios dar nera apsisprendusios ir, kurios iesko aukso ziedu Kaune. Apejau praktiskai visus salonus ir juvelyrines parduotuves. Normaliausia, nesvarbu kurios spalvos, aukso ziedo kaina, nes jis bet kuriuo atveju yra gaminamas is to paties aukso tik deda priemaisu, kad spalva keistu ir pavirsiaus, kaip kitur nepadengineja. Radau, kur vieno gramo kaina 65 lt + darbas apie 200-250 lt, priklauso nuo zieduku modelio. O kadangi dar turiu pati siek tiek aukso tai man is kainos nusiminusuoja ~4 gramus. Grubiai paemus gramo kaina su darbu iseitu apie 105 lt, kur salonuose nezinia uz ka ima nuo 190 lt/g. Apiplesimas, skaitau, nera tokiu kainu, cia tik zmoniu apgaudinejimas. :/
Zinokit yra ir kur kas didesnes kainos,teisingai sakote SALONUOSE o darant pas paprasta juvelyra kuris dirba privaciai tai ir kaina buna mazesne,nes nera nuskaiciuojami mokesciai...as manau kad 190 lt uz gr. tai normalu
QUOTE(Pupsia @ 2011 02 16, 02:16)
Mes savo ziedus uzsisakeme "Carisma" vestyuviniu ziedu salone Vilniuje. Bus raudono aukso, paprasti bet su tokiu cinkeliu, mano su dviem deimanciukais, gamins apie menesi, gal 3 savaites, tai kai gausime idesiu pasirodyti
QUOTE(orange @ 2011 02 16, 21:06)
Mes irgi Carismoj užsisakėm Žiūrėsim, ką gausim. Užsisakėm balto aukso vesuvių parodos metu, tai dar 25% nuolaidą padarė. Ir sakė, kad po 2 savaičių jau turėsim juos, o gal net greičiau Dabar turim sugalvoti, ką graviruoti...
Šiaip tai labai spontaniškai užsisakėm. Į parodą ėjom tik paspoksoti, bet įėjom ir vos ne pas pirmus, pačius pirmus kritusius į akį užsisakėm. Žodžiu visiškai neišstudijavus žiedų rinkos ir labai spontaniškai Kažkaip nebūdinga man...
Šiaip tai labai spontaniškai užsisakėm. Į parodą ėjom tik paspoksoti, bet įėjom ir vos ne pas pirmus, pačius pirmus kritusius į akį užsisakėm. Žodžiu visiškai neišstudijavus žiedų rinkos ir labai spontaniškai Kažkaip nebūdinga man...
mes vakar ir Carismoj buvom, rinkomes, nes parodoj matavom, patiko tai vakar nuvarem dar matuot, bet dar neuzsakem neturejom su savim pasieme aukso savo.
kokia jums ziedu kaina gavosi?
labas,
gal kas turit matinius vestuvinius ziedus? noreciau suzinot kaip jie nesiojasi? ar labai ibrezimai matos, nes maniskis aiskina, kad kiekvienas ibrezimas matysis? o as taip noriu tokiu ziedu. http://www.google.lt.../...024&bih=576
gal kas turit matinius vestuvinius ziedus? noreciau suzinot kaip jie nesiojasi? ar labai ibrezimai matos, nes maniskis aiskina, kad kiekvienas ibrezimas matysis? o as taip noriu tokiu ziedu. http://www.google.lt.../...024&bih=576
QUOTE(*armani* @ 2011 02 22, 10:50)
labas,
labas,
100% tiesą sako TB.
Aš turiu matinį žiedą, nešioju nepilnus metus, o jau pasibraižęs nors darbas prie kompiuterio, namie tvarkausi ir gaminu nusiėmus tą žiedą. Net nzn dėl ko taip braižosi.
Todėl vestuvinius pasidarėm blizgius.
QUOTE(neformali @ 2011 01 25, 13:54)
Negi niekas nesidare, ar nieko negirdejo apie si juvelyra?
Aš pas Algį Kinčiną žiedelių nesigaminau, bet kartais nešu taisyt savo juvelyrinius dirbinius. Nors kai klausiau kiek kainuotų pagaminimas kaina pasirodė tikrai nedidelė, ir tai manau normalu, turint omeny jo darbo vietą, juk ne kokiam juvelyrikos salone dirba. Jis dirba PC IKI (buvusio Vitebsko). Šiaip kaip žmogus man jis atrodo malonus ir keliantis pasitikėjimą.
QUOTE(lauriut_ @ 2011 01 25, 16:15)
Prieš gerą mėnesį kažkuri fotumo dalyvė domėjosi titanu. Kadangi man titaninį žiedelį siuntė iš JAV, buvau pažadėjusi įdėti jo foto. Žiedelį gavau, bet, deje deja, kažkokiu būdu sugebėjau jį pamesti nuosavuose namuose Žinoma, joks čia praradimas, kai jį pirkau su žiauriai didele nuolaida ir mokėjau 30 lt, tik gaila, kad besidominčioms negalėsiu foto palyginimui įdėti... Bet kokiu atveju, galiu pasakyti, jog titanas lyginant su baltu auksu yra tikrai tamsesnis, pilkesnis. Visi matę jį, vieningai sutarė, kad atrodo kaip mažas varžtelis.
Kadangi bavau pasižiūrėti ir volframo žiedų "OG rings", tai galiu pasakyti, jog volframas dar tamsesnis už titaną. Taigi besitikinčiosm, jog šie metalai bus tvirtesnis balto aukso ar platinos pakaitalas, atrodantis panašiai, tikrai nusivils.
O čia mano sukauptos žinios apie paladį po intensyvių "studijų". Gal kam pravers... Paladis - platinos grupės taurusis metalas, hipoalergeniškas. Kaip ir platina, yra naudojamas beveik grynas (950). Tai pats rečiausias iš keturių rečiausių metalų žemėje (kiti - sidabras, auksas ir platina). Apdirbimo sudėtingumas panašus į platinos. Priklausomai nuo juvelyrinio dirbinio, platina už paladį yra 5-25% tvirtesnė, tačiau abu metalai yra priskiriami prie labai tinkamų akmenų inkrustavimui. Paladis yra 15% atsparesnis įbrėžimams nei 14ct (585) baltas auksas (tuo tarpu platina už tą patį baltą auksą yra 23% atsparesnė). Tiesa, paladžio tankis yra mažesnis už platinos apie 40%, taigi jis yra kur kas lengvesnis. Dėl šios priežasties jų kaina taip stipriai skiriasi (juk toks pat platininis žiedas sveria beveik dvigubai daugiau).
Daugelyje forumų, taip pat straipsnių skaičiau, jog baltą auksą vietoj paladžio žmonės renkasi tik todėl, kad tai labiau laiko patikrintas metalas (nors puikiai žinome, kad neidealus), jo dar prisibojoma, nors skaitydama tikrai profesionalius juveyrų straipsnius, susidariau įspūdį, jog turėtų būti atvirkščiai.
Kadangi bavau pasižiūrėti ir volframo žiedų "OG rings", tai galiu pasakyti, jog volframas dar tamsesnis už titaną. Taigi besitikinčiosm, jog šie metalai bus tvirtesnis balto aukso ar platinos pakaitalas, atrodantis panašiai, tikrai nusivils.
O čia mano sukauptos žinios apie paladį po intensyvių "studijų". Gal kam pravers... Paladis - platinos grupės taurusis metalas, hipoalergeniškas. Kaip ir platina, yra naudojamas beveik grynas (950). Tai pats rečiausias iš keturių rečiausių metalų žemėje (kiti - sidabras, auksas ir platina). Apdirbimo sudėtingumas panašus į platinos. Priklausomai nuo juvelyrinio dirbinio, platina už paladį yra 5-25% tvirtesnė, tačiau abu metalai yra priskiriami prie labai tinkamų akmenų inkrustavimui. Paladis yra 15% atsparesnis įbrėžimams nei 14ct (585) baltas auksas (tuo tarpu platina už tą patį baltą auksą yra 23% atsparesnė). Tiesa, paladžio tankis yra mažesnis už platinos apie 40%, taigi jis yra kur kas lengvesnis. Dėl šios priežasties jų kaina taip stipriai skiriasi (juk toks pat platininis žiedas sveria beveik dvigubai daugiau).
Daugelyje forumų, taip pat straipsnių skaičiau, jog baltą auksą vietoj paladžio žmonės renkasi tik todėl, kad tai labiau laiko patikrintas metalas (nors puikiai žinome, kad neidealus), jo dar prisibojoma, nors skaitydama tikrai profesionalius juveyrų straipsnius, susidariau įspūdį, jog turėtų būti atvirkščiai.
Sudomino mane kaip tas paladis atrodo
Čia pora sau darėsi žiedus - vyro platus iš paladžio, moters du šalia ploni iš balto ir geltono aukso
Čia paladis derinyje su sidabru, galima palyginti atspalvius:
O čia iš titano žiedelis
http://www.flickr.co...sen/2533826949/
Iš platinos
QUOTE(FortunataMK @ 2011 02 17, 02:13)
Labukas, noreciau paklaust apie volframo ziedus..Gal kuri pora juos turi, pirko savo vestuviu dienai? Mes mastom, mastom apie volframo ziedus, bet vieni sako, kad labai tamsus, atrodo negraziai kaip koks islydytas saukstas, ale tokia spalva, tamsiai pilka...noreciau patarimo, gal kuri turi, nufotografuokit namu salygomis si zieduka, buciau dekinga
QUOTE(Juoduke` @ 2011 02 17, 22:17)
Mane irgi domina atsiliepimai apie sia naujove. Ar jau kuri is jaunuju devi toki ziedeli ant savo pirstelio? Ir kaip jo isvaizda realybeje?
Žiūriu daug kas domisi, bet matyt mažai juos dar kas turi, tai foto iš interneto kaip ant užsieniečių pirštukų atrodo
čia plačiau http://www.vivawoman...n-fashion-ring/
Šios didelės nuotraukos tai nenoriu kelt, todėl dedu nuorodas http://lh3.ggpht.com...BI/IMG_4825.JPG
http://www.twelve56c...edding_band.jpg
http://www.pricescop...le.php?id=60307
http://photos.weddin...eddingbands.jpg
titano ir volframo ziedai, placiau apie juos čia http://myuniqueweddi...-wedding-rings/
QUOTE(lauriut_ @ 2011 02 14, 18:28)
Labai prašau balto aukso savininkių pakomentuoti kaip jų žiedai nešiojasi, kaip trinasi, braižosi ar nesibraižo. Taip pat kokios jie prabos, kokių metalų lidinys, ar dengti rodžiu ar ne...
Geltonuoja butent rodziu purksti ziedeliai.
Papildyta:
QUOTE(lauriut_ @ 2011 02 15, 09:28)
O kur Jūs savo žiedus darėtės ar pirkote?
Pati esu kaunietė, tad bijau pataikyti ant tokių nekokybiškų žiedeliai, kur geltonumas lenda. Jei gerai padarytas baltas aukas, tai netgi supjausčius jį gabalais neturi pasirodyti joks geltonumas.
Pati esu kaunietė, tad bijau pataikyti ant tokių nekokybiškų žiedeliai, kur geltonumas lenda. Jei gerai padarytas baltas aukas, tai netgi supjausčius jį gabalais neturi pasirodyti joks geltonumas.
Cia as del suzadetuviu ziedo teiravausi, kadangi si tema yra labiau lankoma, tikejausi, kad greiciau sulauksiu pagalbos. Ziedas buvo pirktas, ka padarysi, MB nepataike.
Aisku labai nemalonu, nes buvo sumoketi dideli pinigai, su vestuviniais taip nerizikuosiu ir gaminsiuos pas juvelyra.
QUOTE(konfetee @ 2011 02 22, 12:57)
labas,
100% tiesą sako TB.
Aš turiu matinį žiedą, nešioju nepilnus metus, o jau pasibraižęs nors darbas prie kompiuterio, namie tvarkausi ir gaminu nusiėmus tą žiedą. Net nzn dėl ko taip braižosi.
100% tiesą sako TB.
tai tada beda as taip norejau tokio zieduko reiks ieskot kazko kito