Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

va cia yra daug graziu man wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.juvelyros...tuviniai_ziedai
Atsakyti
Mes savo ziedus uzsisakeme "Carisma" vestyuviniu ziedu salone Vilniuje. Bus raudono aukso, paprasti bet su tokiu cinkeliu, mano su dviem deimanciukais, gamins apie menesi, gal 3 savaites, tai kai gausime idesiu pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2011 02 16, 01:16)
Mes savo ziedus uzsisakeme "Carisma" vestyuviniu ziedu salone Vilniuje. Bus raudono aukso, paprasti bet su tokiu cinkeliu, mano su dviem deimanciukais, gamins apie menesi, gal 3 savaites,  tai kai gausime idesiu pasirodyti  ax.gif

Mes irgi Carismoj užsisakėm thumbup.gif Žiūrėsim, ką gausim. Užsisakėm balto aukso vesuvių parodos metu, tai dar 25% nuolaidą padarė. Ir sakė, kad po 2 savaičių jau turėsim juos, o gal net greičiau biggrin.gif Dabar turim sugalvoti, ką graviruoti... g.gif
Šiaip tai labai spontaniškai užsisakėm. Į parodą ėjom tik paspoksoti, bet įėjom ir vos ne pas pirmus, pačius pirmus kritusius į akį užsisakėm. Žodžiu visiškai neišstudijavus žiedų rinkos ir labai spontaniškai biggrin.gif Kažkaip nebūdinga man...
Atsakyti
labai šaunu, kad greit radote sau patinkančius žiedus.

Mes patys irgi nestudijavome žiedų naujovių, madų ir kt... pamatėm ir padarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 02 16, 20:09)
labai šaunu, kad greit radote sau patinkančius žiedus.

Mes patys irgi nestudijavome žiedų naujovių, madų ir kt... pamatėm ir padarė mirksiukas.gif

Nu tikiuosi, kad ir rezultatas bus šaunus biggrin.gif Šiaip jau ne pirmą kartą gyvenime įsitikinu, kad pirmas įspūdis būna teisingiausias. Kiek paskui besirenku, ieškau, grįžtu prie pirmo varianto biggrin.gif Tikiuosi šis kartas bus iš tų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2011 02 16, 21:58)
Nu tikiuosi, kad ir rezultatas bus šaunus  biggrin.gif Šiaip jau ne pirmą kartą gyvenime įsitikinu, kad pirmas įspūdis būna teisingiausias. Kiek paskui besirenku, ieškau, grįžtu prie pirmo varianto biggrin.gif Tikiuosi šis kartas bus iš tų...  4u.gif

lauksime atsiliepimu, kai gau gausite smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ką jūs graviruojate ant žiedų? Aš niekaip nesugalvoju ir neapsisprendžiu... g.gif
Atsakyti
Labukas, noreciau paklaust apie volframo ziedus..Gal kuri pora juos turi, pirko savo vestuviu dienai? Mes mastom, mastom apie volframo ziedus, bet vieni sako, kad labai tamsus, atrodo negraziai kaip koks islydytas saukstas, ale tokia spalva, tamsiai pilka...noreciau patarimo, gal kuri turi, nufotografuokit namu salygomis si zieduka, buciau dekinga, mano email:mmerkelyte@gmail.com. Kaip jie nesiojasi? Nes ziurejom, kad jei nori ziedo is volframo, bet tarkim dar paauksuotas, tai tada greit susibraizys, o jei tik is volframo tada jis labai tamsus. Ir kaip su akutemis? ar neiskrenta? Aciu labai uz atsakymus mielieji. 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina atsiliepimai apie sia naujove. Ar jau kuri is jaunuju devi toki ziedeli ant savo pirstelio? Ir kaip jo isvaizda realybeje?
Atsakyti
Sveikutės

Mano draugai neseniai užsisakė volframo žiedus. Jie irgi abejojo dėl tamsumo, tai pasirodo, kad bet kurį žiedą gali padaryti iš balto volframo. Jis šviesesnis ir toks pat tvirtas, tik kainuoja kažkiek brangiau. O išvaizda, kaip balto aukso.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(markute55 @ 2011 02 18, 12:32)
Sveikutės

Mano draugai neseniai užsisakė volframo žiedus. Jie irgi abejojo dėl tamsumo, tai pasirodo, kad bet kurį žiedą gali padaryti iš balto volframo. Jis šviesesnis ir toks pat tvirtas, tik kainuoja kažkiek brangiau. O išvaizda, kaip balto aukso.
4u.gif

O kur tuos žiedelius užsisakė? Internetu ar LT?
Žinau tik "OG rings" Vilniuje. Ten buvome pasižvalgyti, mums jie pasirodė per tamūs (tokie tamsiai pilki, neturi nieko bendro su balto aukso ar platinos išvaizda, bent jau man), tačiau mums negalėjo nieko šviesesnio pasiūlyti. schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtų patarti gerą juvelyrą Vilniuje?
Mąstome darytis geltono aukso žiedelius su savo aukso laužu.
Atsakyti