va cia yra daug graziu man
http://www.juvelyros...tuviniai_ziedai
Mes savo ziedus uzsisakeme "Carisma" vestyuviniu ziedu salone Vilniuje. Bus raudono aukso, paprasti bet su tokiu cinkeliu, mano su dviem deimanciukais, gamins apie menesi, gal 3 savaites, tai kai gausime idesiu pasirodyti
QUOTE(Pupsia @ 2011 02 16, 01:16)
Mes savo ziedus uzsisakeme "Carisma" vestyuviniu ziedu salone Vilniuje. Bus raudono aukso, paprasti bet su tokiu cinkeliu, mano su dviem deimanciukais, gamins apie menesi, gal 3 savaites, tai kai gausime idesiu pasirodyti
Mes irgi Carismoj užsisakėm Žiūrėsim, ką gausim. Užsisakėm balto aukso vesuvių parodos metu, tai dar 25% nuolaidą padarė. Ir sakė, kad po 2 savaičių jau turėsim juos, o gal net greičiau Dabar turim sugalvoti, ką graviruoti...
Šiaip tai labai spontaniškai užsisakėm. Į parodą ėjom tik paspoksoti, bet įėjom ir vos ne pas pirmus, pačius pirmus kritusius į akį užsisakėm. Žodžiu visiškai neišstudijavus žiedų rinkos ir labai spontaniškai Kažkaip nebūdinga man...
labai šaunu, kad greit radote sau patinkančius žiedus.
Mes patys irgi nestudijavome žiedų naujovių, madų ir kt... pamatėm ir padarė
QUOTE(Šagrenė @ 2011 02 16, 20:09)
labai šaunu, kad greit radote sau patinkančius žiedus.
Nu tikiuosi, kad ir rezultatas bus šaunus Šiaip jau ne pirmą kartą gyvenime įsitikinu, kad pirmas įspūdis būna teisingiausias. Kiek paskui besirenku, ieškau, grįžtu prie pirmo varianto Tikiuosi šis kartas bus iš tų...
QUOTE(orange @ 2011 02 16, 21:58)
Nu tikiuosi, kad ir rezultatas bus šaunus Šiaip jau ne pirmą kartą gyvenime įsitikinu, kad pirmas įspūdis būna teisingiausias. Kiek paskui besirenku, ieškau, grįžtu prie pirmo varianto Tikiuosi šis kartas bus iš tų...
lauksime atsiliepimu, kai gau gausite
Labukas, noreciau paklaust apie volframo ziedus..Gal kuri pora juos turi, pirko savo vestuviu dienai? Mes mastom, mastom apie volframo ziedus, bet vieni sako, kad labai tamsus, atrodo negraziai kaip koks islydytas saukstas, ale tokia spalva, tamsiai pilka...noreciau patarimo, gal kuri turi, nufotografuokit namu salygomis si zieduka, buciau dekinga, mano email:mmerkelyte@gmail.com. Kaip jie nesiojasi? Nes ziurejom, kad jei nori ziedo is volframo, bet tarkim dar paauksuotas, tai tada greit susibraizys, o jei tik is volframo tada jis labai tamsus. Ir kaip su akutemis? ar neiskrenta? Aciu labai uz atsakymus mielieji.
Mane irgi domina atsiliepimai apie sia naujove. Ar jau kuri is jaunuju devi toki ziedeli ant savo pirstelio? Ir kaip jo isvaizda realybeje?
Sveikutės
Mano draugai neseniai užsisakė volframo žiedus. Jie irgi abejojo dėl tamsumo, tai pasirodo, kad bet kurį žiedą gali padaryti iš balto volframo. Jis šviesesnis ir toks pat tvirtas, tik kainuoja kažkiek brangiau. O išvaizda, kaip balto aukso.
Mano draugai neseniai užsisakė volframo žiedus. Jie irgi abejojo dėl tamsumo, tai pasirodo, kad bet kurį žiedą gali padaryti iš balto volframo. Jis šviesesnis ir toks pat tvirtas, tik kainuoja kažkiek brangiau. O išvaizda, kaip balto aukso.
QUOTE(markute55 @ 2011 02 18, 12:32)
Sveikutės
O kur tuos žiedelius užsisakė? Internetu ar LT?
Žinau tik "OG rings" Vilniuje. Ten buvome pasižvalgyti, mums jie pasirodė per tamūs (tokie tamsiai pilki, neturi nieko bendro su balto aukso ar platinos išvaizda, bent jau man), tačiau mums negalėjo nieko šviesesnio pasiūlyti.
Sveiki,
gal kas galėtų patarti gerą juvelyrą Vilniuje?
Mąstome darytis geltono aukso žiedelius su savo aukso laužu.
gal kas galėtų patarti gerą juvelyrą Vilniuje?
Mąstome darytis geltono aukso žiedelius su savo aukso laužu.