Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 07, 23:55)
As nieko pries balto aukso ziedus, tik kad nebutu rodziu purksti, nes naturali balto aukso spalva yra grazi, svarbu, kad butu vientisa.
Matau, teks kazkaip paciai ieskot  g.gif

Man irgi labai įdomu kur galima pirkti ar pasigaminti kokybiškus balto aukso klasikinius žiedus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 08, 13:50)
Man irgi labai įdomu kur galima pirkti ar pasigaminti kokybiškus balto aukso klasikinius žiedus smile.gif

Kaune galit Ametiste pasiteirauti, jie sake rodziu nepurskai, bet gamina pati auksa taip, kad naturali spalva kuo baltesne butu ir niekuo nereiktu purkst, taip pat Monodijoj maciau labai graziu ziedu.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 02 09, 09:24)
user posted image

Grazu bet nepraktiska, buitija labai kliudytu tie akmenelei.
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 12:06)
Grazu bet nepraktiska, buitija labai kliudytu tie akmenelei.

Nepykit, bet nesusilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 02 09, 09:58)
Nepykit, bet nesusilaikiau lotuliukas.gif

as irgi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 02 09, 09:24)

šitas labai labai wub.gif Galvoju tokį darytis tik geltono aukso, o vyrui paprastas klasikinis tiks smile.gif
Atsakyti
Pas mus su vyru tokie 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ligorija @ 2011 02 12, 11:24)
Pas mus su vyru tokie 4u.gif

Atsiprasau, nesigavo nuotraukytes prikabinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligorija: 12 vasario 2011 - 11:29
QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 06, 18:07)
mano mociutei buvo tokia nelaime. Zozdiu ji po namus irgi nenesiojo vestuvnio ziedo. grizo is miesto, pasidejo ant stalo. Po kiek laiko sugalvojo, kad reiketu ispurtyti staltiese. O kad ten ziedas buvo, tai visai ne i galva, tai va taip ir neteko savo ziedo. Tad as kazkaip tokios nuomones, kad vestuvinis ziedas yra ne papuosalas, kuri uzsidedi ir nusiimi kada nori, o meiles simbolis, kuris jungia abu su vyru. Tad assaviskio niekada nenusiimineju, vyras nusiima tik tuomet, kai diba prie namo statybu, nes bijo iscementuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
kaina priklauso nuo juvelyro prestizo doh.gif  smile.gif kuo viskas mandriau ten pas ji, tuo brangiau

su tais ziedo saugojimais ir nenesiojimais namie prisizaidem mudu su vyru. Pirma as savaji prateriojau, nes laisvas buvo, nusimove drauge su pirstine doh.gif deka geru zmoniu ir isklijuotu skelbimu per puse mikrorajono mano ziedas atsirado. Po nepilno menesio vyras nusieme zieda, kad karpi isdoroti, po to ziedo ir neberadom... matyt kartu su visom atliekom i siukles iskeliavo doh.gif pirkti tokiu ziedu niekur nera, pagaminti labai sunku, nes reikalingos stakles. Tai stai as ir vel sioj temoj tunau ir ieskau idejos naujiems ziedams doh.gif bet turbut del savo karcios patirties pirksim ar darysim platesnius klasikinius ziedus, kurie laikytusi ant pirsto, nekristu nusiiimant pirstines doh.gif ir kuriu nereiketu saugoti ir gailetis doh.gif
Atsakyti
Labai prašau balto aukso savininkių pakomentuoti kaip jų žiedai nešiojasi, kaip trinasi, braižosi ar nesibraižo. Taip pat kokios jie prabos, kokių metalų lidinys, ar dengti rodžiu ar ne... blush2.gif

Pati turėjau balto aukso žiedelį - nusitrynė iki gelsvumo. Sužadėtuvių žiadas irgi balto aukso. Po kelių mėnesių nešiojimo kiek pasibraižęs, bet nepageltęs. Kalbėjau su vienu juvelyru, jis aiškino, jog jei tai ne "chaltūra", balto aukso žiedai negelsta. Bet labai baisu rizikuoti...
Atsakyti
nešioju balto aukso ir draugų nemažai yra, kurie, taip pat balto aukso nešioja. Kol kas jokių nusiskundimų neturiu. Nei man geltonuoja, nei ka...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 05, 13:34)
Gal zinote kur Kaune ziedus rodziu purskia? Nejau tik Vilniuje? Nes po mazinimo islindo gelsva balto aukso spalva ir siaip zieda subraize  schmoll.gif

O kur Jūs savo žiedus darėtės ar pirkote? ax.gif
Pati esu kaunietė, tad bijau pataikyti ant tokių nekokybiškų žiedeliai, kur geltonumas lenda. Jei gerai padarytas baltas aukas, tai netgi supjausčius jį gabalais neturi pasirodyti joks geltonumas.
Atsakyti