Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Man tai faina ir vardai su data rolleyes.gif Bet irgi neskubesime su graviravimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2011 01 26, 18:01)
O koks graviravimo budas geresnis - lazeriu ar staklemis? ax.gif

Lazeriu išgraviravus raidės būna lygios, gražios (lyg su kompiuteriu rašyta), o su staklėmis gali būti kreivokai, kadangi juvelyro ranka gali nukreivot, sujudėt gravirojant užrašą. Bet šiaip staklėmis graviruoti daug pigiau nei lazeriu (galima rast, kad kainuotų apie 20 centų už raidelę, o lazeriu kainuos žymiai brangiau).
Atsakyti
Prisiziurejau pas jus ziedu, visi vienas uz kita grazesni wub.gif
Gal praves kam nors mano informacija (nors abejoju, nes musu ziedai klaiskiniai), darbas kainavo 180lt plius uz praba 8lt, cia vilniuje rotundo g.. Viskas grazu ir gerai, bet bajeris buvo toks, kad kai nunesem savo auksa, pasvere, pamatavo pirstus, man skambina po poros dienu ir klausia gal as atsimenu kiek svere mano auksas, nes jie mat neranda kur uzsirase doh.gif na tipo paskui jau atrado, bet is to supratau kad vis tik daro is bendros mases pagal svori o ne is to ka as atnesiau, kas mane nuliudino, nes tas auskas kuri as nesiau man turejo didele moraline prasme unsure.gif
tai va, tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
gal galite parasyti kur gerai daro ziedukus vilniuje? nes kiek perskaiciau daugiausia adresai yra kauno, klaipedos..
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 01 29, 14:16)
gal galite parasyti kur gerai daro ziedukus vilniuje? nes kiek perskaiciau daugiausia adresai yra kauno, klaipedos..

mes darem cia 4u.gif likom patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau, volframo žiedų salone Ogrings šiuo metu taikomos nuolaidos. Draugai ėmė žiedukus, vietoj 900 lt už abu sumokėjo apie 650 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes savo ziedus is platinos darome is platinos smile.gif aisku ne pigus malonumas gaunasi , bet speju del to kad ne Lietuvoje gamina o Sveicarijoje . Labai patogus , kaip aprasinejo kazkas su komforto isgaubimu smile.gif Uzsakeme Grenardi salone smile.gif Ten jeigu ka ir siaip galima paziureti idomesniu modeliuku wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtų parekomenduoti juvelyrus Šiauliuose? ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune ziedus rodziu purskia? Nejau tik Vilniuje? Nes po mazinimo islindo gelsva balto aukso spalva ir siaip zieda subraize schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 05, 12:34)
Gal zinote kur Kaune ziedus rodziu purskia? Nejau tik Vilniuje? Nes po mazinimo islindo gelsva balto aukso spalva ir siaip zieda subraize  schmoll.gif

As tai buciau uz klasikinius paprastus vestuvinius ziedus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2011 01 25, 13:33)
Beje, ką esate girdėjusios apie "TAVO STUDIO" darbo kokybę?

mes pernai daremes ten ziedus. Ka galiu pasakyti, priekaistu neturiu. Nei kazkokiu nesklandumu kilo nei ziedu kokybe nesigailim. Tiesa sakant, ziedais netgi labai patenkinti. Viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 02 05, 15:24)
As tai buciau uz klasikinius paprastus vestuvinius ziedus. 4u.gif

As nieko pries balto aukso ziedus, tik kad nebutu rodziu purksti, nes naturali balto aukso spalva yra grazi, svarbu, kad butu vientisa.
Matau, teks kazkaip paciai ieskot g.gif
Atsakyti