Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(jums @ 2010 10 26, 22:52)
mes su gintaru norim

kaip faina wub.gif parodyk kokių norit 4u.gif

QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 11:00)
prisidėsiu ir aš 4u.gif  Mūsų žiedeliai atrodys vat taip: My Webpage

pasakykit savo nuomonę ax.gif

Man būtų įdomu pamatyti juos jau padarytus, nes dabar sunku kažkaip įsivaizduoti juos realiai g.gif Šiaip žiedas gražus, bet ne kaip vestuvinis blush2.gif

QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 27, 20:54)
cia musu ziedeliai smile.gif

Ar ten tarpeliai ar tik raštas toks? Visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 28, 13:13)
kaip faina wub.gif parodyk kokių norit 4u.gif

Dar nenusprendem, kurie smile.gif
user posted image
arba
user posted image
Dauguma sako, kad susidedanti sirdele banalu ir t.t. Bet mums patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 28, 13:24)
Dauguma sako, kad susidedanti sirdele banalu ir t.t. Bet mums patiko  ax.gif

visada geriau žiūrėti kas patinka jums, o ne ką žmonės sako smile.gif
bet iš kitos pusės, juk žiedus kiekvienas nešiosit, tai širdelės nebus sudėta smile.gif

kai atsiimsiu žiedukus, parodysiu jums, o užsisakėm dvispalvius, comfot fit smile.gif
Atsakyti

Man tai labai faina idėja su gintaru ir žiedukai gražūs wub.gif nežinau net kurie gražesni schmoll.gif ir tiesa, kad kartu sudėję nelaikysit, tai tos širdelės realiai nesimatys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 10 28, 14:52)
visada geriau žiūrėti kas patinka jums, o ne ką žmonės sako smile.gif
bet iš kitos pusės, juk žiedus kiekvienas nešiosit, tai širdelės nebus sudėta smile.gif

kai atsiimsiu žiedukus, parodysiu jums, o užsisakėm dvispalvius, comfot fit smile.gif

Tai va, atskirai ziurint niekas ir nesupras, kas ten susideda, o kas ne - svarbu mes zinosim ir mums grazu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 10 28, 15:17)
Man tai labai faina idėja su gintaru ir žiedukai gražūs wub.gif nežinau net kurie gražesni schmoll.gif ir tiesa, kad kartu sudėję nelaikysit, tai tos širdelės realiai nesimatys 4u.gif

Aciu 4u.gif Retai kam jie patinka (bent jau tiem, kad rodem) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 28, 14:18)

Aciu  4u.gif  Retai kam jie patinka (bent jau tiem, kad rodem)  ax.gif

Nu žinok būtum anksčiau pasakius, gal būtume ir mes tokius pasidarę blush2.gif bigsmile.gif Dar kai maniškis ne lietuvis, tai būtų jam ant rankos priminimas, kad ženotas ir kad su lietuve (juk gintaras lietuviškas auksas wub.gif ) hihihi.gif Rimtai, labai originalu, super, 10 balų user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 28, 15:22)
Nu žinok būtum anksčiau pasakius, gal būtume ir mes tokius pasidarę blush2.gif  bigsmile.gif Dar kai maniškis ne lietuvis, tai būtų jam ant rankos priminimas, kad ženotas ir kad su lietuve (juk gintaras lietuviškas auksas wub.gifhihihi.gif Rimtai, labai originalu, super, 10 balų user posted image  biggrin.gif

As manau, kad ir taip jam labai pasiseke - juk lietuvaites -iausiu -iausios! first.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 28, 14:22)
Nu žinok būtum anksčiau pasakius, gal būtume ir mes tokius pasidarę blush2.gif  bigsmile.gif Dar kai maniškis ne lietuvis, tai būtų jam ant rankos priminimas, kad ženotas ir kad su lietuve (juk gintaras lietuviškas auksas wub.gifhihihi.gif Rimtai, labai originalu, super, 10 balų user posted image  biggrin.gif

Man irgi patiko, labai idomus variantas drinks_cheers.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Dar nenusprendem, kurie smile.gif
user posted image

Šie labai gražus thumbup.gif Norėčiau realiai pamatyti kaip atrodo, bet nuotraukoj tai pasaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 28 spalio 2010 - 13:36
QUOTE(Iceland @ 2010 10 28, 15:36)
Šie labai gražus  thumbup.gif Norėčiau realiai pamatyti kaip atrodo, bet nuotraukoj tai pasaka.

drinks_cheers.gif man irgi sitie grazesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 10 28, 15:36)
Šie labai gražus  thumbup.gif Norėčiau realiai pamatyti kaip atrodo, bet nuotraukoj tai pasaka.

Del situ tai mus perspejo juvelyras, kad per visa zieda deti gintara butu nepatartina, nes prireikus nebeitu ziedo dydzio koreguoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 28, 12:09)
mane sitas tavo pasisakymas prajuokino lotuliukas.gif  thumbup.gif  nes zinok as savo suniui nagus taip karpau lotuliukas.gif pasisodinu ant keliu ir apkarpau lotuliukas.gif
Papildyta:
dauguma vyru tokie yra, cia jau ne naujiena lotuliukas.gif bet juk ne nagai svarbiausia, juk svarbu kad pats vyras yra geras ir mielas wub.gif

na, taip svarbiausia zmogaus vidus 4u.gif
Atsakyti