Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 27, 20:09)
Tai as cia visas temas isnarpliojau kai ieskojom kur darytis, kazkaip isiminiau kur jus daretes,nes popiuliari ta juvelyrine SM  smile.gif

aha, populiari drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cia musu ziedeliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
oj, vyro nagai nesutvarkyti... gal ne tokį rakursą reikėjo daryt... bet čia ne į temą - patys žiedai įdomūs, bet aš taip pat klasikinių gerbėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 27, 22:56)
oj, vyro nagai nesutvarkyti... gal ne tokį rakursą reikėjo daryt... bet čia ne į temą - patys žiedai įdomūs, bet aš taip pat klasikinių gerbėja smile.gif

geras pastebejimas drinks_cheers.gif maniskis rekia,kad neduos jam odeliu karpyti pries vestuves,bet vistiek sutvarkysiu as ji,kad tokiu nuotrauku nebutu paskui blush2.gif
Atsakyti
as irgi pirmiausia atkreipiau demesi i nagelius .. blush2.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet aš irgi pirmiausia pamačiau nesutvarkytus nagus blush2.gif Kai tekėsiu MB būtinai eis pasidaryti manikiūrą bigsmile.gif Nors jo nagučiai ir taip visada prižiūrėti, bet vistiek noriu, kad būtų tobuli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 27, 21:54)
cia musu ziedeliai smile.gif

ziedeliai tai grazus visai wub.gif bet nageliai vyro... unsure.gif maniskis nesidare jokiu manikiuru.. tik is vakaro padildinau ir viskas.. wub.gif
Atsakyti
na va, o ka padarysi, kai vyro negali nuvaryt pas manikiurininkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 28, 12:36)
na va, o ka padarysi, kai vyro negali nuvaryt pas manikiurininkus  ax.gif

suprantu jus, pas mus buvo tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
tada ne as viena pasirodo uzizpyrusi vyra turiu blush2.gif 4u.gif jei jau jis pasake, kad neis tai nepriprasysi niekaip blush2.gif todel ir foto matosi tokie naguciai 4u.gif tacaiu ne del nagu, keliau foto, o sioje geriausiai ziedeliai matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 28, 11:36)
na va, o ka padarysi, kai vyro negali nuvaryt pas manikiurininkus  ax.gif

Tai maniskio irgi nenuvarysi su pagaliu rankose lotuliukas.gif bet namie tai jau priversiu man paklusti bash.gif pasodinsiu ir sutvarkysiu as jam tuos nagus (nera baisus,bet tokiuose nuotraukuose stambiu mastu tikrai matysis jo odeles biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 28, 12:43)
Tai maniskio irgi nenuvarysi su pagaliu rankose  lotuliukas.gif  bet namie tai jau priversiu man paklusti  bash.gif  pasodinsiu ir sutvarkysiu as jam tuos nagus (nera baisus,bet tokiuose nuotraukuose stambiu mastu tikrai matysis jo odeles biggrin.gif )

mane sitas tavo pasisakymas prajuokino lotuliukas.gif thumbup.gif nes zinok as savo suniui nagus taip karpau lotuliukas.gif pasisodinu ant keliu ir apkarpau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 28, 12:42)
tada ne as viena pasirodo uzizpyrusi vyra turiu blush2.gif  4u.gif  jei jau jis pasake, kad neis tai nepriprasysi niekaip  blush2.gif todel ir foto matosi tokie naguciai  4u.gif  tacaiu ne del nagu, keliau foto, o sioje geriausiai ziedeliai matosi  blush2.gif

dauguma vyru tokie yra, cia jau ne naujiena lotuliukas.gif bet juk ne nagai svarbiausia, juk svarbu kad pats vyras yra geras ir mielas wub.gif
Atsakyti