QUOTE(zozolka @ 2010 10 26, 20:50)
Norėjau paklausti *Beautiful*eyes*. Gal kartais pamenate koks tikslus adresas juvelyrines, kur darėtės žiedukus? Kiek aš žinau pylimo gatvėje jos yra dvi.
Mes daremes pylimo g.34
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 26, 21:24)
Mes daremes pylimo g.34
ačiū už informaciją.
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 26, 21:27)
jauciu cia jus apgaudineja nes uz musu ziedus uzsiplese 650lt ir tai dejavo kaip sunku bus padaryti.. o nuejom i Ametista tai tas vyrukas paziurejo ir sako 350lt su prabavumu ir graviravimu.. o ten butu visa tai atskira kaina.. o jauciu dar butu paskaiciave ir uz deimantuka normaliai nuplese bukit atsargi
110 tai nedaug turbut.. Ametiste uz musu norimus 500 paprase, bet mes su gintaru norim. Velniuky senokai jau lankiausi, gal kainos ir pasikeite Gucci, o kur jus daretes?
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 11:00)
Na,kadangi prasote nuomones,pasakysiu, bet zinoma tai ir liks tik mano nuomone Asmeniskai man tokio tipo ziedeliai nelabai patinka, nes per daug man jie imantrus (esu klasikiniu ziedu gerbeja ). Patys ziedai grazus, tik is praktiskos puses ziurint ,manau nelabai bus tos skylutes patogios, lys ten visokia tesla ir pan. Bet vel gi, ne visi nesioja nenusiimdami zeidus,yra moteru,kurios pietus ruosdamos nusiima zieda. As pati to nedarau su suzadetuviu ir nedarysiu su vestuviniu NA issipleciau as cia Vienu zodziu ziedeliai grazus,bet ne mano skonio.As rinkciausi tada jau tiesiog dvieju spalvu,bet be skyluciu ir briliantu. Zinoma svarbiausia,kad jums patiems patinka
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 10 26, 22:52)
110 tai nedaug turbut.. Ametiste uz musu norimus 500 paprase, bet mes su gintaru norim. Velniuky senokai jau lankiausi, gal kainos ir pasikeite Gucci, o kur jus daretes?
Ikisiu as savo trigrasi Gucci kiek zinau daresi Kaune Ametiste (nzn ar gerai parasiau pavadinima ), bet mano atmintis gali ir slubuoti
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 11:00)
man irgi nelabai bet svarbu jums patinka
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 26, 21:27)
jauciu cia jus apgaudineja nes uz musu ziedus uzsiplese 650lt ir tai dejavo kaip sunku bus padaryti.. o nuejom i Ametista tai tas vyrukas paziurejo ir sako 350lt su prabavumu ir graviravimu.. o ten butu visa tai atskira kaina.. o jauciu dar butu paskaiciave ir uz deimantuka normaliai nuplese bukit atsargi
Tai kad mes norime paprastu lygiu, be jokiu deimanciuku Rode padaryta, kaina uzdeta 110, ir pats ne karta pabreze kaina
Niu reikes paklausti, kai kita karta su MB eisime, ne spagal info, kuria radau, tai geriausia juvelyrine kaune, turinti deimantines stakles
O Jusu ziedai buvo vieno aukso, ar dvieju? Musu bus kaip temos pirmoje foto
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 27, 17:04)
Tai kad mes norime paprastu lygiu, be jokiu deimanciuku Rode padaryta, kaina uzdeta 110, ir pats ne karta pabreze kaina
Niu reikes paklausti, kai kita karta su MB eisime, ne spagal info, kuria radau, tai geriausia juvelyrine kaune, turinti deimantines stakles
Pala pala, cia visas ziedas 110? As maniau, kad jus savo auksa turite ir 110 mokesite uz vieno ziedo padaryma
QUOTE(jums @ 2010 10 26, 23:52)
Tai mes Ametiste ir daremes nes buvo dvigubai pigiau nei Kestucio gatvej
Papildyta:
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 12:00)
lb noreciau pamatyti foto kaip jie atrodo jau pagaminti vat tada bus galima pasakyti daugiau kazka
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 27, 14:19)
Ikisiu as savo trigrasi Gucci kiek zinau daresi Kaune Ametiste (nzn ar gerai parasiau pavadinima ), bet mano atmintis gali ir slubuoti
gera atminti turi
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 27, 17:04)
musu buvo tik geltono aukso ir su bangelem negiliom.. tai ten nuejom, tai ir vyriskis ir moteriske bedavojo kaip bus sunku pagaminti su tom bangelem
As suprantu, kad jusu visai klasikiniai, bet kazkaip man nesitiki, kad abieju ziedu kaina bus tik 110lt nebent tai butu su jusu auksu ir tik vieno ziedo kaina nes kazkaip neitiketini dalykai
Man stakles tos nieko nesako, bet kad geriausia, tai tikrai suabejociau nes kaip ir sakiau, mums ten lb nepatiko, nes kazkokie "bedavojantys" susede meistreliai
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 27, 18:52)
Tai as cia visas temas isnarpliojau kai ieskojom kur darytis, kazkaip isiminiau kur jus daretes,nes popiuliari ta juvelyrine SM