Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Norėjau paklausti *Beautiful*eyes*. smile.gif Gal kartais pamenate koks tikslus adresas juvelyrines, kur darėtės žiedukus? smile.gif Kiek aš žinau pylimo gatvėje jos yra dvi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zozolka @ 2010 10 26, 20:50)
Norėjau paklausti *Beautiful*eyes*. smile.gif  Gal kartais pamenate koks tikslus adresas juvelyrines, kur darėtės žiedukus? smile.gif  Kiek aš žinau pylimo gatvėje jos yra dvi. smile.gif

Mes daremes pylimo g.34 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 26, 21:24)
Mes daremes pylimo g.34  4u.gif

ačiū už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 26, 21:27)
jauciu cia jus apgaudineja g.gif  nes uz musu ziedus uzsiplese 650lt ir tai dejavo kaip sunku bus padaryti.. o nuejom i Ametista tai tas vyrukas paziurejo ir sako 350lt su prabavumu ir graviravimu.. o ten butu visa tai atskira kaina.. o jauciu dar butu paskaiciave ir uz deimantuka normaliai nuplese g.gif  bukit atsargi 4u.gif

110 tai nedaug turbut.. Ametiste uz musu norimus 500 paprase, bet mes su gintaru norim. Velniuky senokai jau lankiausi, gal kainos ir pasikeite 4u.gif Gucci, o kur jus daretes?
Atsakyti
QUOTE(zozolka @ 2010 10 26, 22:09)
ačiū už informaciją. 4u.gif

Prasom 4u.gif
Atsakyti
prisidėsiu ir aš 4u.gif Mūsų žiedeliai atrodys vat taip: My Webpage

pasakykit savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 11:00)
prisidėsiu ir aš 4u.gif  Mūsų žiedeliai atrodys vat taip: My Webpage

Na,kadangi prasote nuomones,pasakysiu, bet zinoma tai ir liks tik mano nuomone drinks_cheers.gif Asmeniskai man tokio tipo ziedeliai nelabai patinka, nes per daug man jie imantrus (esu klasikiniu ziedu gerbeja biggrin.gif ). Patys ziedai grazus, tik is praktiskos puses ziurint ,manau nelabai bus tos skylutes patogios, lys ten visokia tesla ir pan. Bet vel gi, ne visi nesioja nenusiimdami zeidus,yra moteru,kurios pietus ruosdamos nusiima zieda. As pati to nedarau su suzadetuviu ir nedarysiu su vestuviniu blush2.gif NA issipleciau as cia lotuliukas.gif Vienu zodziu ziedeliai grazus,bet ne mano skonio.As rinkciausi tada jau tiesiog dvieju spalvu,bet be skyluciu ir briliantu. Zinoma svarbiausia,kad jums patiems patinka thumbup.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 10 26, 22:52)
110 tai nedaug turbut.. Ametiste uz musu norimus 500 paprase, bet mes su gintaru norim. Velniuky senokai jau lankiausi, gal kainos ir pasikeite  4u.gif  Gucci, o kur jus daretes?

Ikisiu as savo trigrasi lotuliukas.gif Gucci kiek zinau daresi Kaune Ametiste (nzn ar gerai parasiau pavadinima blush2.gif ), bet mano atmintis gali ir slubuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 27 spalio 2010 - 12:18
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 11:00)

man irgi nelabai ax.gif bet svarbu jums patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 26, 21:27)
jauciu cia jus apgaudineja g.gif  nes uz musu ziedus uzsiplese 650lt ir tai dejavo kaip sunku bus padaryti.. o nuejom i Ametista tai tas vyrukas paziurejo ir sako 350lt su prabavumu ir graviravimu.. o ten butu visa tai atskira kaina.. o jauciu dar butu paskaiciave ir uz deimantuka normaliai nuplese g.gif  bukit atsargi 4u.gif

Tai kad mes norime paprastu lygiu, be jokiu deimanciuku g.gif Rode padaryta, kaina uzdeta 110, ir pats ne karta pabreze kaina g.gif
Niu reikes paklausti, kai kita karta su MB eisime, ne spagal info, kuria radau, tai geriausia juvelyrine kaune, turinti deimantines stakles g.gif

O Jusu ziedai buvo vieno aukso, ar dvieju? Musu bus kaip temos pirmoje foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 27, 17:04)
Tai kad mes norime paprastu lygiu, be jokiu deimanciuku g.gif Rode padaryta, kaina uzdeta 110, ir pats ne karta pabreze kaina g.gif
Niu reikes paklausti, kai kita karta su MB eisime, ne spagal info, kuria radau, tai geriausia juvelyrine kaune, turinti deimantines stakles g.gif

O Jusu ziedai buvo vieno aukso, ar dvieju? Musu bus kaip temos pirmoje foto ax.gif

Pala pala, cia visas ziedas 110? blink.gif As maniau, kad jus savo auksa turite ir 110 mokesite uz vieno ziedo padaryma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 26, 23:52)
110 tai nedaug turbut.. Ametiste uz musu norimus 500 paprase, bet mes su gintaru norim. Velniuky senokai jau lankiausi, gal kainos ir pasikeite  4u.gif  Gucci, o kur jus daretes?

Tai mes Ametiste ir daremes smile.gif nes buvo dvigubai pigiau nei Kestucio gatvej smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 10 27, 12:00)

lb noreciau pamatyti foto kaip jie atrodo jau pagaminti smile.gif vat tada bus galima pasakyti daugiau kazka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 27, 14:19)
Ikisiu as savo trigrasi  lotuliukas.gif  Gucci kiek zinau daresi Kaune Ametiste (nzn ar gerai parasiau pavadinima  blush2.gif ), bet mano atmintis gali ir slubuoti  biggrin.gif

thumbup.gif gera atminti turi thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 27, 17:04)

musu buvo tik geltono aukso ir su bangelem negiliom.. tai ten nuejom, tai ir vyriskis ir moteriske bedavojo kaip bus sunku pagaminti su tom bangelem doh.gif
As suprantu, kad jusu visai klasikiniai, bet kazkaip man nesitiki, kad abieju ziedu kaina bus tik 110lt g.gif nebent tai butu su jusu auksu ir tik vieno ziedo kaina 4u.gif nes kazkaip neitiketini dalykai unsure.gif
Man stakles tos nieko nesako, bet kad geriausia, tai tikrai suabejociau g.gif nes kaip ir sakiau, mums ten lb nepatiko, nes kazkokie "bedavojantys" susede meistreliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 27, 18:52)
Papildyta:
thumbup.gif  gera atminti turi thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:

Tai as cia visas temas isnarpliojau kai ieskojom kur darytis, kazkaip isiminiau kur jus daretes,nes popiuliari ta juvelyrine SM smile.gif
Atsakyti