Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(ugzzy @ 2010 11 04, 18:41)
kas tai yra? ax.gif

Praeitos dienos sriuba,ne siandien gaminta.
Atsakyti
Musu meniu:
Pusryciai:omletas,batonas su sviestu
Pietums:as farso-bulviu vyniotinis(sveciuose),MB balandeliai
Vakariene:trinta moliugu sriuba,MB dar baltos misraines smile.gif
Uzkandziai:pyrago likuciai,mandarinai,vynuoges,dar silkutes pora gabaliuku biggrin.gif
Atsakyti
Siandien
Pusryciai - sumustiniai ir arbata - man.Vyras ir sunus valge lietinius blynus su uogiene,grietine.
Pietus - burokeliu sriuba,bulviu kose ir guliasas
Vakariene - likuciai nuo pietu....
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 11 04, 17:03)
Taip kaip mickute7 parašė, tik aš nededu ubuolių o dedu dar nemažai svogūno, jos tada tokios aštresnės prie alaus gaunasi smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif cia jau galima pagal savo skoni pamaisyt mirksiukas.gif man skanu vien duona - fermentinis suris, bet kadangi taupom, dedam ko nereikia pirkti - pupeles ir obuolius. Ir cesnako tai jau nepagailino. O vat svoguno as nemegstu blush2.gif schmoll.gif tai labai jau retai kur dedu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 11 04, 17:03)

Visai prastai paskutiniu metu su finansais, tai labai daug bulvinių patiekalų meniu gaunasi, bulvių 2 maišus dovanų gavome smile.gif

Pas mane ir panasi situacija doh.gif blush2.gif

tai gi
Pusryčiai - kava
Pietūs - brandinti barščiai su vištiena
Vakarienė - virtų bulvių virtinukai su grybais
Atsakyti
[/quote]
Keptuvėje pakepinu svogūną, dedu grybus ir virtus per burokinę tarką tarkuotus burokėlius. Dedu druskos ir dar truputį pašildau. Su bulvėmis labai skanu thumbup.gif
[/quote]

Aciu, reiks kada pabandyti 4u.gif

O mes siandien valgem:
Pusryciai - kava ir sausainiai
Pietus - sumustiniai su desra ir kiausiniu, man dar bananas
Vakariene - brandinta rugstyniu sriuba, man brandintas studentiskas kugelis, MB baltos misraines valge (padariau rytojui i darba) ir arbata su sausainiais. Velai abu grizom, tai gerai, kad visokiu likuciu buvo, nereikejo daug gaminti.
Atsakyti
Siandien :
Pusryciai - kava
Pietus - ryziu-slapenke-marin. agurkai, paprikos-majonezas misraine ( nu reikejo kazkur likusia ryziu kose sunaudot tongue.gif ) MB dar idejau kepenu pasteto, tevukui namie like bulviu virtinukai
Vakariene - zemaitiski su grybais ( prisidariau daug teslos is vakaro, tai vakar viriau, o siandien kepsiu tongue.gif ) ir barsciu likuciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 lapkričio 2010 - 09:44
QUOTE(Neringuliaa @ 2010 11 04, 10:19)
Oi Zaklada kiek daug visko thumbup.gif
Gardu smile.gif

ačiū aciuks.gif
Vakar visą dieną prasimaitinom brandintu trečiadienio maistu, tai ir neberašysiu smulkiau. tongue.gif

Šiandien
I-sumuštiniai su kumpeliu, kava, arbata, po saldainiuką
II-keptos bulvės su spirgučiais, užleistos plaktu kiaušiniu, burokėlio/raug. kopūsto/svogūno salotos su aliejum
III-vakarienei planuoju virt šv. kopūstų sriubą ir plovą 4u.gif
Atsakyti
Vakar:
brandinta burokėlių sriuba ir guliašas su bulvių koše.

Šiandien:
Dar liko sriubos ir planuoju žemiačių blynų iškepti. Po to prašysiu MB padaryti suši, nes pati nesugebu gražiai susukti ir supjaustyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumrum @ 2010 11 05, 15:28)
Po to prašysiu MB padaryti suši, nes pati nesugebu gražiai susukti ir supjaustyti  ax.gif

As taip pat nemoku susio susukti, tai drauge kvieciuosi,kai uzsinoriu biggrin.gif o musu meniu snd toks:
Pusryciai:as brandinta moliugu sriuba,MB nieko
Pietums:MB ta pati moliugu sriuba,balandeliai,as agurkine sriuba ir desrele
Vakariene:pyragas smile.gif
Gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Šiandien pas mus pietums kibinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau viska suruosiau cepelinai bus sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 06 lapkričio 2010 - 14:56