
Šeštadienis:
I-karšti sumuštiniai, kava
II-brandinta kepta žuvis, balto ridiko/poro salotos su grietine
III-pas mamą vakarieniavom (balta mišrainė, suktinukai su bulvių koše, vežėmės rūkytą karšiuką, vyno)
Sekmadienis:
I-blynai su obuoliais, kava/arbata
II-barščiai, mamos įdėtos laktuves pribaigėm
III-barščiai, orkaitėje kepiau bulves, morkas su kiaulienos kumpio gabaliuku, porų/česnako padažiukas, šv.kopūsto salotos su aliejum, tortas su arbata (anyta atsinešė)
pirmadienis
I-manų košė su uogiene
II-ant laužo kepti vištienos sparniukai, ryžiai, mar. svogūnai, raug. agurkėliai
III-virtos bulvės, mar.grybai su svogūnais ir grietine
IV-kažkas ir vištienos likučius pribaigė, ir tortą..
