Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Laba 4u.gif

Šeštadienis:
I-karšti sumuštiniai, kava
II-brandinta kepta žuvis, balto ridiko/poro salotos su grietine
III-pas mamą vakarieniavom (balta mišrainė, suktinukai su bulvių koše, vežėmės rūkytą karšiuką, vyno)

Sekmadienis:
I-blynai su obuoliais, kava/arbata
II-barščiai, mamos įdėtos laktuves pribaigėm
III-barščiai, orkaitėje kepiau bulves, morkas su kiaulienos kumpio gabaliuku, porų/česnako padažiukas, šv.kopūsto salotos su aliejum, tortas su arbata (anyta atsinešė)

pirmadienis
I-manų košė su uogiene
II-ant laužo kepti vištienos sparniukai, ryžiai, mar. svogūnai, raug. agurkėliai
III-virtos bulvės, mar.grybai su svogūnais ir grietine
IV-kažkas ir vištienos likučius pribaigė, ir tortą.. doh.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai - kava, arbata, pieniškos dešrelės su marinuotais agurkais
Pietūs - vakarykštė vištytė su obuoliais
Vakarienė - pieniška makaronų sriuba ir tešloje ( Norfos akcijinė) keptos dešrelės ir krabų lazdelės su arbata
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 11 02, 10:44)
Vakar: 
Pietūs - vakarykštė vištytė su obuoliais

O galėtum papasakot, kaip tą vištytę darai? Kažkada senai senai esu bandžius, bet man obuoliai ištežo.. blush2.gif Gal juos vėliau sudedi? Ar jie kokie nors kietesni turi būt, pvz. antaniniai? O į vidurius kemši, ar tik aplinkui sudedi?
Va kiek klausimų.. doh.gif
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus- sriuba (raug kopustai, sv.kopustai, morkos, bulves ir paspirginti lasinukai), brandinti virtu bulviu ir varskes blyneliai
Vakariene- zemaiciu blynu kepsiu
Atsakyti
Labas visoms,musu snd meniu:
Pusryciai:MB kepti kiausiniai su desryte,paprikom,as varske su cesnaku,dar obuoliu suris,arbata
Pietums:zuviene,vistu sparniukai
Vakariene:idaryti varske obuoliai su karstu sokoladu smile.gif
Uzkandziai:vynuoges,saldainukai ax.gif Lb snd kazko apetitas didelis,trinuos ir trinuos aplink saldytuva biggrin.gif
Atsakyti
pusryciai: kava,sumustiniai,vaikui avizu dribsniu kosyte
pietus: makaronu roskinukas,vaikui bulviu kosyte,mesos kukuliukai
vakariene: vyras makaronus valge,as 3in1 geriau su pyragiuku,vaikutis sio bei to pasigraibe..
Atsakyti
taigi va bandysiu dabar ir as grieztai cool.gif
mudu su vaikuciu namie, dabar sirgo, tai valge kas ka papuola kada papuola biggrin.gif vyriskis siandien isvyko porai savaiciu mazdaug, tai seksiu kiekviena zingsni ka dedam i burna biggrin.gif
siandien:
pusrytukai - velnias, nepamenu biggrin.gif arbata, kava su sausainiais (pirktiniai, su cinamonu kazkokie, radau duoninej biggrin.gif ). siek tiek veliau vaikui - varskyte desertine.
pietus (gan velyvi) - raugintu kopustu sriuba, vakarykste. vyriskis isidejo virtos sonines su duona. toliau jau vyriskio pietus i musu plana nebepatenka biggrin.gif
vakariene - keptos bulves su pienuku.

i tarpus buvo valgomi visokie sausainiai, vafliai, obuolys, na, kas ka rado. oi man kaip sunku, kai vaikis namie siokiadieniais, issiderinam is ritmo, visa diena kazkoks nesustojamas saldytuvo slavimas gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 11 02, 11:59)
O galėtum papasakot, kaip tą vištytę darai? Kažkada senai senai esu bandžius, bet man obuoliai ištežo.. blush2.gif  Gal juos vėliau sudedi? Ar jie kokie nors kietesni turi būt, pvz. antaniniai? O į vidurius kemši, ar tik aplinkui sudedi?
Va kiek klausimų..  doh.gif

na siaip turejau kazkokiu kietesniu, net nezinau kokie ten, tai kelis supjasutytus sugrudau iskart i vidu, o likusius ivairius obuolius aplink isdeliojau jau pries pat pabaiga. Ir tai spejo susproginet tongue.gif dazniausiai, tai budavo atskira skarda dedavau vien obuoliu ,mes juos paskui ir vienus sugrauzdavom ax.gif
Atsakyti
Vakar :
Pusryčiai - kava
Pietūs -rūkyta pažandė su marinuotais agurkėliais, man į darbą užpilama sriuba
Vakarienė - troškinti paukštienos maltinukai su virtomis bulvėmis ir konservuota burokėlių-morkų-obuolių-svogūnų su aliejum mišrainė ( draugė davė stiklainiuką paragaut )
Atsakyti
pusryciams man kava su sumustiniu, bandele, vaikas arbata su sausainukais uzkando ir i darziuka
pietus - darau atseit plova, tik su farsu. bus man pietus ir velya vakariene ir man ir vaikui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 11 03, 12:05)
na siaip turejau kazkokiu kietesniu, net nezinau kokie ten,  tai kelis supjasutytus sugrudau iskart i vidu, o likusius  ivairius obuolius aplink isdeliojau jau pries pat  pabaiga. Ir tai spejo susproginet  tongue.gif  dazniausiai, tai budavo atskira skarda dedavau vien obuoliu ,mes juos paskui ir vienus sugrauzdavom  ax.gif

O tie kur viduj, tai ten košė ir buvo tokia obuolinė kai iškepė? Čia taip turi būt? g.gif
Jaučiu atsibodau tau, su tuo tardymu apie vštą. doh.gif lotuliukas.gif

Vakardienis:
I-batono skrebučiai su uogiene, kam su medum, kava/arbata
II-keptor bulvės su dešrelių gabaliukais, raug. agurkas, kefyras
III-makaronais su kalakutienos faršo/keptų morkų/poro/česnako/ketšupo padažiuku, raug. agurkai
labai užimta diena vakar buvo, tai toks naminis "greitas" maistas ir gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 11 03, 13:12)
O tie kur viduj, tai ten košė ir buvo tokia obuolinė kai iškepė? Čia taip turi būt?  g.gif
Jaučiu atsibodau tau, su tuo tardymu apie vštą.  doh.gif  lotuliukas.gif

Visai ne tongue.gif nu viduj jau gerai sukepe smile.gif kiek tam obuoliui kept tereikia. Vistyte tai kepa ilgiau, dar kepiau rankoveje pradzioje, va kai pradraskau rankove, kad apskrustu, tai tik tada likusius obuolius sukroviau ax.gif
Atsakyti