Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Zaklada @ 2011 03 01, 14:35)
(Maximoje 7,99 dabar, bet nepatiko, nebepirksiu, labai jau mažai ten mėsos ant to milžiniško kaulo  blink.gif ), grikių košė, marinuoti burokėliai, raug. agurkai

nu va ... kiek už kaulą sumakam doh.gif
Vakar šildėmės kugeli, o per pietus aš nusipirkau jogurto ir varškės
Šiandien
I Man košė
II MB kugelio likučiai ir kiaušiniai, Man iš parduotuvės mišrainė ir jogurtas
III Šonkauliukai apvirti ir pakepti keptuvėje su bulvėm ir žirnių sriuba.
Atsakyti
Meniu siandien toks:
Pusryciai:MB nieko,man varskes suris su uogiene
Pietums:darzoviu sriubyte,MB brandinty ryziai pakepinti su desra,man zuvies misraine
Vakariene:MB varskes suris su medum,kumpelis,man sausainiai smile.gif
Atsakyti
Pirmadienis:
pusryčiai - kava
Pietūs- virti kiaušiniai
vakarienė - krekeriai su pikantiška mišraine, picos, tortas, sampanas thumbup.gif . Turejom svečių, kurie patys užsakė ir picas į namus ir tortą atsinėšė thumbup.gif wub.gif

Antradienis
Pusryčiai - kava su torto likučiais
Pietūs - picos likučiai, virti koldūnai
vakarienė - kugelis su vištienos nugarėlemis
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 01, 21:41)
man zuvies misraine

Kaip gamini žuvies mišrainę? ax.gif
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 02, 11:10)
vakarienė - kugelis su vištienos nugarėlemis

Mickute, na išduok paslaptį, kaip tu tas nugarėles į plokštainį sudedi? rolleyes.gif
Ar tiesiog nukaulini ir mėsytę dedi?

Mes vakar valgėm:
I-Karšti sumuštiniai su šlapdešre, arbata
II-tiršta baravykienė su spirgučiais, vaikui dar vienas petukas buvo likęs su grikiais, agurkėliu
III-bulviniai blynai, šokoladinis trupiniuotis (šokoladinis tik todėl, kad kakavos šaukštą įdėjau hihihi.gif ), agrastų kompotas
Atsakyti
Zaklada,zuvies misraine darau taip:rukyta zuvyte,agurkas ar zirneliai konservuoti,svogunas,kartais dar kiausinio idedu,majonezas,zalumynai smile.gif

Snd meniu toks:
Man zuvies misraine,MB kelogsai su pienu,grudeta varske
Pietums:vistienos kepsniukai tesloje,ryziai,morku salotos su cesnaku
Vakariene:plikyti sausainiai su pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 02, 13:38)
Mickute, na išduok paslaptį, kaip tu tas nugarėles į plokštainį sudedi?  rolleyes.gif
Ar tiesiog nukaulini ir mėsytę dedi?

nieko nekaulinu mirksiukas.gif , tik susmulkinu mažesniais gabaliukais ir dedu visais kauliukais. labai jau skanu paskui tuos kauliukus apgraužti tongue.gif

Šiandien
Pusryčiai - kava
Pietūs - vakarykštis kugelis
Vakarienė - kiaušinienė su burokėlių su mari.agurkėliais mišraine, kakava
Papildyta:
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 02, 20:59)
Zaklada,zuvies misraine darau taip:rukyta zuvyte,agurkas ar zirneliai konservuoti,svogunas,kartais dar kiausinio idedu,majonezas,zalumynai smile.gif

drinks_cheers.gif kad daugiau būtų galima dar ryžių įdėt mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 02, 21:59)

QUOTE(mickute7 @ 2011 03 02, 22:06)
nieko nekaulinu  mirksiukas.gif , tik susmulkinu mažesniais gabaliukais ir dedu visais kauliukais. labai jau skanu paskui tuos kauliukus apgraužti  tongue.gif

drinks_cheers.gif  kad daugiau būtų galima dar ryžių įdėt  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ačiū, mergaitės, buvau primiršus, kad mišraines ir su žuvim galima daryt. doh.gif

Įdomu ir su tom nugarėlėm.. bet tai kaip ten tą kugelio masę iš tų kauliukų tada iškrapštyt g.gif Rankom taip imat ir valgot? ax.gif

Trečiadienio meniu:
I-trupiniuotis, kava arbata
II-brandinta baravykienė, vaikui-keli likę blynai, mes dar po karštą sumuštinį kepėmės
III-keptas jūros ešerys, bulvės, pekino/sv. laiškų salotos su grietine
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 03, 09:49)

Įdomu ir su tom nugarėlėm.. bet tai kaip ten tą kugelio masę iš tų kauliukų tada iškrapštyt  g.gif Rankom taip imat ir valgot?  ax.gif

pirščiukais pirščiukais tongue.gif labai skanu, paskui tik pirštukus aplaižai biggrin.gif

Pusryčiai - kava
Pietūs - bulviniai su cukinijomis blynais, sumustiniai su šlapenke, mišrainės likučiai
Vakarienei - kiaulienos troškinys ( šparag.pupelės- morkos-cukinijos) su virtomis bulvemis
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pusryciai:MB dribsniai su pienu,man surelis ir sausainiai,arbata
Priespieciams dar sausainiu uzkandau
Pietums:nzn kaip pavadint,na sakykim uzkepeles su farsu ir bulvem(imam folijos ir atsikerpam tiek,kiek bus porciju,tada dedam bulves supjaustytas griezineliais ir suprieskoniuotas,ant virsaus is farso padaryta kepsniuka-kotletuka ir pjaustytus svogunus,sumaisytus su majonezu,viska uzdarom ir kepame skardoje,kurioje ipilame vandens,kad troskintusi,apie 45 min,gal siek tiek ilgiau) smile.gif
Vakariene:nzn ar ko noresim,nes pas mus pietus velyvi buna,vakariene retai gaminu,bet jei uzsimanysim tai gal reikes koki pyraga sumeistraut biggrin.gif
Atsakyti
ketvirtadienio meniu:
I-trupiniuotis, kava, arbata
II-šaltibarščiai su apkeptomis bulvėmis
III-tie patys šaltibarščiai, makaronai su kumpio/sviesto/grietinės padažu, pekino/žirnelių salotos su majonezu

Šiandien:
I-dar vis trupiniuotis, kava, arbata
II-kepti kiaušiniai, raug. agurkas, vaikui - likę makaronai (gerbėjas jis makaronų doh.gif )
III-vakare planuojų žirnių sriubą ir varškės apkepą senai bevalgėm g.gif

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Vakar :
pusryčiai - kava, arbata
Pietųs troškinti raug.kopūstai su dešrelėmis ir virtomis bulvėmis
Vakarienė- apkepintos virtos bulvės su su spirgučiais ir kiaušiniu, valgėm su bulvių-morkų-mar.agurkų-pupelių mišraine su majonezu ( ale balta, tik viskas iš savų daržovių, žirnelių neturiu pirktinių, tai tinka ir savos pupelės tongue.gif ) , kava, trupininis pyragas su obuoliene
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
SESTADIENIS:
Pusryciai:karsti sumustiniai su farsu,sureliai
Pietums:virtos desreles,kecupas,batonas
Vakariene:buvome kaime tai saslykus kepem,sparniukus
,desertui pyragas,saldainiai smile.gif
Atsakyti