Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Vakar pagrindinis patiekalas buvo troškinti kopūstai su kauliukais, o šiandien vištienos kepsiukai su bulvėm ir kuskuso mišraine.
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 02 16, 19:42)
Snd valgeme:
Pusryciai:man grikiu kose ir pyrago gabalelis,MB kelogsai su pienu
Pietums:man bandele,MB agurkine sriuba,keli kauliukai,karstas sumustinis,pyrago gabalelis
Vakariene:man sriuba,zuvies pirsteliai,MB damuse meduti ir valge kazkokius grudus isbrinkintus su jogurtu smile.gif

vyras dietos laikosi ? smile.gif

mes šiandien:
brandinta sriuba, burokų, brandinta vištiena, ir brandinti blynai, tik batona kepsiu , nes ryt pusryčiam nebus, greičiau tie visi likučiai susivalgytų, prigaminu, kaip idiotė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 17, 19:28)
vyras dietos laikosi ? smile.gif

oj nea,tiesiog sveikatos sumetimais kartais pavalgom ir linu semenu ir grudu visokiu,kurie gerai virskina smile.gif
Atsakyti
Pusryčiai - kava
Pietūs - vakarykščiai ryžių blyneliai, sumušitniai su šlapenke, kepenų paštetas, marinuoti agurkai
Vakarienė - pupelių sriuba su faršu
Naktipiečiams man dar bus kava tongue.gif

MB išvarė ant vakaro į kaimą pas savo tėvus savaitgaliui, tai mažaiu valgyt gamint reikės thumbup.gif ir dar aišku su lauktuvėmis grįš thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 02 17, 19:56)
ir dar  aišku  su  lauktuvėmis grįš  thumbup.gif  blush2.gif

ir mes rytoj vaziuojame kaiman,o lauktuviu taip pat visada parsivezam smile.gif
Snd meniu:
Pusryciai:trupininis pyragas su pienu,MB dar kelogsu valge
Pietums:brandinta burokeliu sriuba,kepti ziediniai kopustai,virta sonine
Vakariene:bandysim likucius damust,nes nieko negaminsiu,yra zuikio netikro,dar pyrago smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 02 17, 19:42)
oj nea,tiesiog sveikatos sumetimais kartais pavalgom ir linu semenu ir grudu visokiu,kurie gerai virskina smile.gif

aišku, nes mano tai neįkiši, mes su sūnum kai valgom, sako paukščių maistas biggrin.gif
QUOTE(mickute7 @ 2011 02 17, 19:56)
MB išvarė  ant vakaro  į kaimą pas savo tėvus savaitgaliui, tai  mažaiu valgyt gamint reikės  thumbup.gif  ir dar  aišku  su  lauktuvėmis grįš  thumbup.gif  blush2.gif

thumbup.gif gerai kai kaimą turit smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 18, 17:33)
aišku, nes mano tai neįkiši, mes su sūnum kai valgom, sako paukščių maistas biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif ,anksciau ir manasis nevalgydavo,bet va kazkaip pradejo karts nuo karto smile.gif
Atsakyti
Vakar valgeme:
Pusryciai:omletas su desra,duona,agurkai
Pietums:MB kiausiniu pasikepe,man sumustiniai su menkiu kepenelem(akcija),greipfrutas,sokoladas
Vakarienei:vaziavome i gmtadieni tai zrazai su padazu,bulvem ir ivairiu uzkandziu smile.gif
Atsakyti
Vakar :
Pusryciai arbata, miltiniai blynai su moliugu
Pietus naminis kepenu pastetas , virtos vistu nugarele su marinuotais agurkais,
Vakariene - bulviu ir cukiniju kotletai

Siandien
Pusryciai - arbata su brandintais darzoviu kotletais
Pietus po karbonada su keptomis bulvemis
Vakariene - burokeliu sriuba ( nuo vistos nugareliu buvo likes nuvirtas buljonas)
Atsakyti
pagrindinis snd patiekalas buvo orkaitėje kepti šonkauliukai su bulvėm ir salotos.
Atsakyti
Sveikos,oj kokia aprimus temuke blush2.gif pamaniau,kad gal cia galetumem dalintis taupiais receptukais,jei patiekaliukas gan taupus galim is karto receptuka parasyt ax.gif taip pat galetumem pasidalint info apie akcijas ir nuolaidas maistui,zinau,kad internete galima paziuret,bet ne visada ziuriu biggrin.gif na cia tik tokie pasiulymai mano,o kad butu i tema rasau vakar meniu:
Pusryciai:man dribsniai su pienu,MB keptos zuvikes keleta gabaliuku su majonezu
Pietums:man virtu bulviu cepelinai su varske pas teta,o MB sviezios desreles,duona,agurku salotos su grietine
Vakariene:MB marinuota menke,alutis,keletas gabaleliu naminio kumpelio,o man sviezia kepta desrele,agurku salotos,salta arbata smile.gif oj kaip viska surasiau biggrin.gif

Maciau,kad maximoj akcija kalakutu petukam,nesu ragavusi,reikes gal pabandyt,db 7.99lt/kg smile.gif
Atsakyti
labryt 4u.gif
vakar darzoviene, sian bulviu apkepa kepsiu.
Pusryciams kaip ir dazniausiai - sumustiniai.
Atsakyti