Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - sriuba (morkos, bulves, makaronai), keptos bulves su desrelemis, burokeliu salotos
Vakariene - naminiai hotdogai, koldunai
Sveikos,musu meniu:
Pusryciai:as varskes suris,MB brandinta sriuba
Pietums:kepti sparniukai,slauneles,ryziai,agurku-pomidoru salotos
Vakariene:ta pati vistiena,pyragas,arbata
Pusryciai:as varskes suris,MB brandinta sriuba
Pietums:kepti sparniukai,slauneles,ryziai,agurku-pomidoru salotos
Vakariene:ta pati vistiena,pyragas,arbata

Pusryciai - kava
Pietus - MB brandintos bulves su grybais, man kava ir keli pyrageliai su lasinukais (ant greicio uzkrimtau)
Vakariene - MB pakepiau brandintas bulves su grybais, ir dar dariau spagecius su farso, svogunu, kecupo padazu abiems. Dar gersim arbata
Pietus - MB brandintos bulves su grybais, man kava ir keli pyrageliai su lasinukais (ant greicio uzkrimtau)
Vakariene - MB pakepiau brandintas bulves su grybais, ir dar dariau spagecius su farso, svogunu, kecupo padazu abiems. Dar gersim arbata
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 28, 15:25)
ok, įkalbėjai

Vakar valgėm taip:
I-trupiniuotis su kava, arbata
II-brandinta agurkinė sriuba, karšti sumuštiniai tik su sūriu ir ketšupu
III-vaikas pavakariams pyragą su pienu damušė
IV- dar sriubos šiek tiek buvo, bulvių košė su spirgučiais, kas valgė su raug. agurkėliais, kas su kefyru
Naktipiečiams blynų su obuoliais dar kepiau, bet visi tik paragavo, tai liko pusryčiams
Šiandien
I-blynai
II-brandinta bulvių košė, prie jos marinuotų grybų su svogūnais ir grietine
III-vakarienei išėmiau atšildyti žuvį (ne filė), tai tiesiog iškepsiu gal gabaliukais vakare, svogūniukų su pom. padažu pakepsiu, gal ryžių dar pravirsiu

Gero savaitgalio

Vakar - Pusryciai - kava arbata, man varskes pokelis, MB sausainiai
Pietūs - rūkytos vištienos nugarėlės su mišrainės likučiais, man virti kiaušiniai
Vakarienė - keptos bulvės su spirgučiais ir troškintos kiaulienos širdelės su svogūnais grietinės padaže su marinuotais agurkėliais, man virtos vištienos blauzdelės
Naktipiečiai -MB - batonas su obuoliene
Šiandien - Pusryčiai - kava , sumuštiniai su sūriu
Pietūs - man virtos vištienos blauzdelės, MB virti kiaušiniai su majonezu, rūkyta pažandė, tėvukas kažką susirado šaldytuve
Vakarienė - makaronai troškinti su širdelėmis ir pomidorais ir burokėlių - pupelių-obuolių su majonezu mišrainė
Pietūs - rūkytos vištienos nugarėlės su mišrainės likučiais, man virti kiaušiniai
Vakarienė - keptos bulvės su spirgučiais ir troškintos kiaulienos širdelės su svogūnais grietinės padaže su marinuotais agurkėliais, man virtos vištienos blauzdelės
Naktipiečiai -MB - batonas su obuoliene
Šiandien - Pusryčiai - kava , sumuštiniai su sūriu
Pietūs - man virtos vištienos blauzdelės, MB virti kiaušiniai su majonezu, rūkyta pažandė, tėvukas kažką susirado šaldytuve
Vakarienė - makaronai troškinti su širdelėmis ir pomidorais ir burokėlių - pupelių-obuolių su majonezu mišrainė
Pusryciai - kava, man dar bandele
Pietus - MB brandinti spageciai su padazu, man riesutai, saldainiai (sveciuose)
Vakariene - kotletai, virtos bulves ir cukiniju-papriku misraine
Dar bus arbata gal su bandelem(nupirkau pusryciams, bet jauciu neatsispirsim ir sivakar sudorosim
)
Gero savaitgalio visoms
Pietus - MB brandinti spageciai su padazu, man riesutai, saldainiai (sveciuose)
Vakariene - kotletai, virtos bulves ir cukiniju-papriku misraine

Gero savaitgalio visoms

QUOTE(mickute7 @ 2010 10 29, 17:23)
Labai sudomino makaronai su širdelėmis

Labas rytas,musu meniu
PENKTADIENIS:pusryciai:brandinti vistu sparneliai
Pietums:kugelis su kiauliu ausytem,desertui sokoladas,vafliukai
Vakariene:sumustinukai su menkiu kepeneliu uztepu,pyragas
SESTADIENIS:pusryciai:MB sumustiniai su duona ir vyniotiniu,as arbata,mandarinai
Pietums:rukytas karsis,rukytas eserys(gauname pigiai)
Vakariene:kumpelis,menkiu kepeneliu salotos,sausainiai,sokoladas,vynas(sveciuose)
PENKTADIENIS:pusryciai:brandinti vistu sparneliai
Pietums:kugelis su kiauliu ausytem,desertui sokoladas,vafliukai
Vakariene:sumustinukai su menkiu kepeneliu uztepu,pyragas

SESTADIENIS:pusryciai:MB sumustiniai su duona ir vyniotiniu,as arbata,mandarinai
Pietums:rukytas karsis,rukytas eserys(gauname pigiai)
Vakariene:kumpelis,menkiu kepeneliu salotos,sausainiai,sokoladas,vynas(sveciuose)

kas cia per brandintos sriubos ir kiti patiekalai

QUOTE(ingauk @ 2010 10 31, 13:28)
as tai taip suprantu, kad ne sviezi patiekalai, o pries diena dvi ar tris pasigaminti...