Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

gristu ir as mirksiukas.gif
savaitgali teko po svecius lankytis, tai kas ka radom ,apart rugstyniu sriubos ir neviriau tongue.gif

Pirmadienis :
Pusryciai - kava
Pietus karstai rukyta kiaulienos pazande ( Norfos akcija )
Vakariene- pirktiniai vistienos kotletai,marinuotais agurkai, arbata, jogurtas

Antradienis:
Pusryciai -kava
Pietus - keptos sparagines pupeles su kiausiniu ir dziuveseliais ir virtomis bulvemis, vyrui i darba vakaryksciai kotletai ir sumustiniai su slapenke
Vakariene - plovas su marinuotais agurkais, arbata
Atsakyti
Pusryciai - kava
Pietus - MB vist.vyniotinis su duona, arbata, man burokeliu,svogunu salotos su grietine ir vyniotinis su duona, obuoliai
Vakariene - kopustu sriuba (imeciau pora slauneliu, kad skaniau butu), kepta pangasija (pirkau savaitgali per akcija), virtos bulves, zirneliai.
Naktipieciai - arbata ir sausainiai
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 10 26, 20:54)
Pusryciai - virti kiausiniai
Pietus - sparaginiu pupeliu troskinys su farsu, bulviu kose, marinuoti burokeliai
Vakariene - brandintas makaronu apkepas, kepta triusiena

Jetau, koks skanus meniu thumbup.gif Šparaginės, triušiena... wub.gif

mes vakar:
I-II baiginėjom likučius (brandinta sriuba, plokštainis, bla bla bla.. biggrin.gif )
III-keptos bulvės su įpjaustytom dviem sardelėm, marinuoti burokėliai.
IV prieš miegą dar "atigripinių" sumuštinių prisitepėm (duona, sviestas, česnakas)
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su desra ir suriu
Pietus - virtu bulviu blyneliai su majonezo -tomato padazu
O vakarienei net nezinau, dar yra sparaginiu pupeliu troskinio, gal ka nors vyrai dar pasiulys smile.gif
Atsakyti
Sveikos.musu meniu:
Pusryciai:as darbe greit mandarina uzkandau,jogurto ir pora saldainiu,MB nieko
Pietums:makaronu-bulviu sriuba,silke,rukyti vistu skrandukai
Vakariene:pyragas,arbata,vafliai smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, man dar lietinis su obuoliais (vakar velai kepiau siandienai)
PIetus - lietiniai su obuoliais, man dar brandinta kopustu sriuba
Vakariene - MB brandinta sriuba, grybai su svogunais ir grietine, truputi pabandysiu ir su kecupu padaryt, virtos bulves
Gal veliau dar arbatos gersim smile.gif
Atsakyti
Laba, vakar valgėm:
Pusryčiams-batonas su uogiene, kava
Pietums-kepti kiaušiniai su marinuotais burokėliais
Vakarienei viriau tirštą agurkinę sriubą su perlinėm kruopom ir vištienos blauzdele, trupininis pyragas su varške, bet nepasakyčiau, kad labai pavyko schmoll.gif , kažkokia skystoka varškė man gavosi ir net nežinau ar kad uogienės į varškę dėjau, ar kad pati varškė liesa buvo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 28, 09:11)
kažkokia skystoka varškė man gavosi ir net nežinau ar kad uogienės į varškę dėjau, ar kad pati varškė liesa buvo..  g.gif

Man karta ir skysta gavosi, nes pamirsau kiausu i varske idet tongue.gif

Vakar :
Pusryčiai - kava, arbata, MB plovo likučius damušė
Pietūs - balta misraine, MB dar kepti koldūnai
Vakarienė kepti grybai su grietine ir virtomis bulvėmis, rūkytos vištienos nugarėlės su balta mišraine
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 28, 11:30)
Man karta ir skysta gavosi, nes pamirsau kiausu i varske idet  tongue.gif

Ania g.gif Bet recepto variante ir nebuvo jokio kiaušinio.. schmoll.gif Varškė, cukrus ir tas sauso pudingo pakelis.. Na, pudingo neturėjau, tai pamakalavau varškę su uogiene ir veee.. biggrin.gif
Na, bet nieko, pastovėjo, šiandien apstigo kažkaip ir visai jau normali ta varškė thumbup.gif
Atsakyti
Vakar:
pietūs - viriau karką, tai gavosi žirnių sriuba pietums;
vakarienė - karką supjausčiau ir kartu su bulvėm ir svogūnais, grietinės ir kečupo padažu užkepiau orkaitėje.

Šiandien:
pietūs - brandinta užkepėlė;
vakarienė - žemaičių blynai.
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 10 28, 14:07)
Ania  g.gif Bet recepto variante ir nebuvo jokio kiaušinio..  schmoll.gif Varškė, cukrus ir tas sauso pudingo pakelis.. Na, pudingo neturėjau, tai pamakalavau varškę su uogiene ir veee..  biggrin.gif
Na, bet nieko, pastovėjo, šiandien apstigo kažkaip ir visai jau normali ta varškė thumbup.gif

Tai kita karta pabandyk kiausini imust mirksiukas.gif drasiai, tikrai nesugadinsi tongue.gif nes man irgi skysta gavosi, na kai pastovejo, tai lyg ir pastengo, nu bet vis tiek blush2.gif ai namiskiams suejo uz gera tongue.gif
Atsakyti
verdu žirnių sriubą.Dabar, kai atvėso oras norisi karštimo...
Atsakyti