pirmas man tai Merlin Monro
o antras toks nelabai tinkamas i vestuves, nu bent jau antakiai tokie, o uztad akiu grozis
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 12, 17:23)
pirmas man tai Merlin Monro
o antras toks nelabai tinkamas i vestuves, nu bent jau antakiai tokie, o uztad akiu grozis
man tie antakiai uzgozia akiu dailuma
QUOTE(dezma @ 2010 12 12, 17:19)
kaip jums sitie makiazai?
Pirmasis tamsiaakei blondinei - dieviškas
Antrasis makiažas greičiau konkursinio varianto nei realiai pritaikomo...na bent jau ne vestuvėms
Kodel, jei nuotaka crazy ko nepasidarius tokio ir su tais antakiais. As su tokiu makiazu kasdien vaiksciociau. Ir pirmas. Abu labai grazus.
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 00:18)
Kodel, jei nuotaka crazy ko nepasidarius tokio ir su tais antakiais. As su tokiu makiazu kasdien vaiksciociau. Ir pirmas. Abu labai grazus.
tai vaiksciokit man irgi abu grazus
Nemoku taip
QUOTE(dezma @ 2010 12 12, 18:19)
kaip jums sitie makiazai?
pirmos merginos tai akytes lb graziai padazytos bet jau antroji tai baisiaus negu baisu
Papildyta:
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 13, 01:18)
jus kasdien vaikstot su tokiu makiazu kaip antrosios meginos? ar kaip pirmosios?
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 12:46)
pirmos merginos tai akytes lb graziai padazytos bet jau antroji tai baisiaus negu baisu
Papildyta:
jus kasdien vaikstot su tokiu makiazu kaip antrosios meginos? ar kaip pirmosios?
Papildyta:
pirmos graziai padazytos o kas ten tokio tau grazaus, paprastai, vat kitas var. kad akytes labai grazios man laaabai rudos akys patinka, bet forma akiu tai man antros, toookia katiniska
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 13, 14:26)
pirmos graziai padazytos o kas ten tokio tau grazaus, paprastai, vat kitas var. kad akytes labai grazios man laaabai rudos akys patinka, bet forma akiu tai man antros, toookia katiniska
taip, paprastai, bet skoningai, ne taip kaip antroji atrosios tai ir antakiai nuterlioti anglim ir dar tos blakstienios.. arsus makiazas
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 13:43)
taip, paprastai, bet skoningai, ne taip kaip antroji atrosios tai ir antakiai nuterlioti anglim ir dar tos blakstienios.. arsus makiazas
jooo, toks pavojingas o tau jos akiu forma negrazi? As visad svajodavai kad mano butu tokios t.y. isoriniai kampuciai auksciau vidiniu butu
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 13, 13:43)
man antras patinka tik del tu strelyciu labai,pati dazau su konturu bet aisku ne taip kampucius pakeliu, Bet manau i naujametini vakareli jos dailiai atrodytu
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 13, 15:02)
jooo, toks pavojingas o tau jos akiu forma negrazi? As visad svajodavai kad mano butu tokios t.y. isoriniai kampuciai auksciau vidiniu butu
man tavo akiu forma kiek pamenu tikrai gana daili, tad nereiketu zavetis tokiom akim man tokiu akiu savininkes lb nemaloniai atrodo.. tokios piktos, klastingos.. na aisku cia tik isorine isvaizda
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 13, 15:16)
man antras patinka tik del tu strelyciu labai,pati dazau su konturu bet aisku ne taip kampucius pakeliu, Bet manau i naujametini vakareli jos dailiai atrodytu
na va, gal ir i naujametini vakareli-karnavala visai nieko butu pravedimai grazu, bet ne tokie