Na imesiu ir as savo kelis modifikuotus parodyti - merginoms del nauju ideju
siaip... as negalejau, nes pas mane ir taip stambus ir storas salis... be, toms, kurios neriate is plonesniu siulu - i siuos medaliukus as ikomponuociau ''burbuliuku''
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 26, 13:12)
Supranti, aaagnex, būtent apkabinusi mezgiau. Bet čia ar siūlo faktūra ar jo spalva idiotiška neperteikia visko. Ant fotkės net pumpuriukų dorai nesimato. Mano siūlas 50/50 mohera su akrilu tai gal per tuos pūkus vaizdas dingsta? Bet medaliuko diametras gavosi25 cm
Papildyta:
Siūlai 100 gr/ 500m. Rekomenduojama megzti 3,5/4 nr virbalais o vąšelis 4 nr.
Papildyta:
Siūlai 100 gr/ 500m. Rekomenduojama megzti 3,5/4 nr virbalais o vąšelis 4 nr.
sumazink vaselio nr ..ir pamatysi-vaizdas bus visai kitas...medaliukas bus biski ''kietesnis''
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 12:18)
sumazink vaselio nr ..ir pamatysi-vaizdas bus visai kitas...medaliukas bus biski ''kietesnis''
Nea, aš ne vąšelio dydį keisiu, o siūlą. Palauksiu lapkričio algos ir nusipirksiu, o iš šito nusinersiu kostiumėlį kuo ilgiau žiūriu į medaljončiką tuo mažiau jis man prie širdies. IŠARDYSIU.
P.S. arba rožukes nersiu pats tas tokiai spalvai. Būsiu vakaro karalienė su rožių šaliu.
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 26, 13:21)
Nea, aš ne vąšelio dydį keisiu, o siūlą. Palauksiu lapkričio algos ir nusipirksiu, o iš šito nusinersiu kostiumėlį kuo ilgiau žiūriu į medaljončiką tuo mažiau jis man prie širdies. IŠARDYSIU.
P.S. arba rožukes nersiu pats tas tokiai spalvai. Būsiu vakaro karalienė su rožių šaliu.
vat roziukes,kur meskute idejus buvo,butu is sito siulo ...O KUR MESKUTE?KUR JOS SALIS?
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 26, 12:21)
puikus pasirinkimas
nes, sie siulai tikrai nelabai tinka siam saliui... margumas ir pukelis - paslepia paciu medalionu grozi ir individualuma
QUOTE(asta30a @ 2010 10 26, 13:27)
puikus pasirinkimas
nes, sie siulai tikrai nelabai tinka siam saliui... margumas ir pukelis - paslepia paciu medalionu grozi ir individualuma
PAS MANE GI IRGI SU PUKELIU ...(BET AS MANAU,KAD TIK MARGUMAS TOKS NELABAI TINKAMAS,IR VASELIS )
Pagaliau baigta su ramaške Dydžio tai ji man gavos kaip 1L, įmaišiau porą eilučių žemų stulpelių.
Norėjau atsispausdint naujesnių schemų,bet printeris ožiuojas,tai teks imtis to ką turiu. Tikli, sukurta schemutė
Norėjau atsispausdint naujesnių schemų,bet printeris ožiuojas,tai teks imtis to ką turiu. Tikli, sukurta schemutė
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 12:30)
PAS MANE GI IRGI SU PUKELIU ...(BET AS MANAU,KAD TIK MARGUMAS TOKS NELABAI TINKAMAS,IR VASELIS )
Na ką , norėjau pataupyti ir pirkau po 4 už matkiuką, bet kaip visada skūpas moka 2 kartus, taip ir aš dabar turėsiu pirkti vienspalvius po 7 litus
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 12:30)
tai, pas viena mergicka (atrodo Singridau ) margas - bet puikiai ziurisi ... pas tave pukelis - bet irgi salis ...bet, kai ir tas ir tas vienoje kruvoje - manau, kad jau per mirgu margu tokiam saliui
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 26, 13:34)
Na ką , norėjau pataupyti ir pirkau po 4 už matkiuką, bet kaip visada skūpas moka 2 kartus, taip ir aš dabar turėsiu pirkti vienspalvius po 7 litus
AUKSARANKE.LT
eina vilnai akcija..tiesa-ta vilna truputi siurksti,bet isplovus manau bus liuks ..ir metr zas-100 gr-350 m...tik balta ir sviesiai pilka negrazi spalva ...tu pabandyk internetu pirkt,tikrai pigiau nei mazu miesteliu turguose
Ar aš dar galiu šiek tiek temą pateršti?
QUOTE(bielra @ 2010 10 26, 14:25)
Ar aš dar galiu šiek tiek temą pateršti?
terskit,as jau serveteliu pasidejau ..