Kolekcioniere - o tu gal ikelk kokius esi nunerus - gal dar kas kokia minti pametes...
QUOTE(Daske @ 2010 10 26, 09:43)
nu tas piestas kur podarok uzrasytas toks ir gaunasi
DASKE- arba as durna,arba mes visos nesusisnekam ..tas ''podarok'' ranka piestas yra tavo APATINIS(tas kur ant uzkapalio )...o ant peties TIKRAI YRA KITAS ...NU PAZIUREK ATIDZIAU...IR KOKIUS KITUS TU DAR I SAVO SALI DEJAI?
Papildyta:
VAT KUR TAS PIESTAS RANKA...ar ne
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 09:04)
DASKE- arba as durna,arba mes visos nesusisnekam ..tas ''podarok'' ranka piestas yra tavo APATINIS(tas kur ant uzkapalio )...o ant peties TIKRAI YRA KITAS ...NU PAZIUREK ATIDZIAU...IR KOKIUS KITUS TU DAR I SAVO SALI DEJAI?
Papildyta:
Papildyta:
vat vat jie visai kitkokie
ale matai kokia DASKE , neišduoda , nenori, kad mes turetume toki medaliuka
na vadins,čia mixas abiejų schemų.pradžia vieno ,o pabaiga kito
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 17:36)
Prasom smulkiau apie ta pamusala, nes as jau turiu vaikui numezgus kepiniuka-kepure, bet ji man per reta, nes tokio laisvo mezgimo dariau, tai taip ir guli nenesiojama
Patersiu tema
mamkaa - cia foto tau - gal aiskiau bus... kitos tikiuosi labai nesupyksit
I kreivus papuosimus - geriau nekreipkit demesio - gi pirma karta bandziau taip "dekoruot"
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 09:12)
LAAABAS RYTAS! NU NU.KUR MATEI,KOIOS SPALVOS SALIS? kur i cia bliam pasveiko ir be palatos konsiliumo ''i zmones isejo''?!KAAAA?!!!!! ..KODEL KITI MATO,O MES NE
taigi Nonnos šviesus, matytas ir akį traukiantis
Jei galima, įsiterpsiu, manrods pas Daskę ant peties pieštasis, o vienuoliktas apačioj. oi, t.y. atvirkščiai, ant peties vienuolitas, o pieštas - apačioj
Nunert reikia realiai ir pasimatys viskas.
Aaagnex,
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 26, 10:45)
Jei galima, įsiterpsiu, manrods pas Daskę ant peties pieštasis, o vienuoliktas apačioj.
Gaudvile - nr. 11 atrodo mazdaug taip:
Apatinis, tai tikrai tas piestas, o tas virsutinis, tai man rodos kazkaip modifikuotas is to paties...
O aš vėl foto neturiu. Grįžtu iš darbo, neįmanomai tamsu
tada dar vienas buvo piestas ziaurei paprastas
Klausykit...
Prasau duokit man ideja, ko toliau man reikia imtis nert ar megzt, o tai as naktim jau nemiegu Salis eina i pabaiga, o ateiciau planu ir nera - nors tu ka...
jeigu neduodat idejos - tada imu plonus ruuuzavus siulus ir neriu sumazinta skraistes varianta... Aisku, kai saviske pabaigsiu
Prasau duokit man ideja, ko toliau man reikia imtis nert ar megzt, o tai as naktim jau nemiegu Salis eina i pabaiga, o ateiciau planu ir nera - nors tu ka...
jeigu neduodat idejos - tada imu plonus ruuuzavus siulus ir neriu sumazinta skraistes varianta... Aisku, kai saviske pabaigsiu