QUOTE(Tutka @ 2010 11 03, 14:17)
Laba
100 proc merino vilna. seniai asis ju megztini mezgiau,bet kadangi storejau (
) greiciau nei mezgiau, tai teko ardyti ir kazka naujo galvoti.
su situo prasau detalesnes informacijos, kaip ten ji daryt, nes pas man menas konkretus gavosi
nu kur spurgiukai, tai tuos pernerti reik,nes neriau ir vis tikejausi kad jie patys islys
bandysiu aprasyt... jis truputi modifikuotas, schemute ne tokio malunelio ideta
-kai padariau viduriuka - ji apverciau i antra puse ir tada neriau lapelius... man kazkodel isvirkscioji puse grazesne gavosi... burbuliukai israiskingesni
-pirma eile lapeliu padarai jungdama i kas antra stulpeli... pvz.: 1,3,5,7,9 ir t.t.
antra eile lapeliu dariau jungdama i ta pacia stulpeliu eile, tik i kitus stulpelius: 2,4,6,8 ir t.t.
-taip gaunasi lapeliai vienoje eileje... ir tarsi vieni uz kitu uzlinde
na, o paskutine eile tai jau fantazijos reikalas... as padariau tik su uzmetimu... Tiklis dare su burbuliukais...
pirma pabandyk tuos lapelius... po to jei kur kliusi sauk - padesim
Papildyta:
QUOTE(nuotakaser @ 2010 11 03, 14:28)
nuo 5 iki 9 eiles neri pusiniais stulpeliais... neriant juos as medalioja buvau i kita puse issivertusi - lengviau nerti
po to sulenki ta ''barankyte ir nerdama 10 eile, kabini prie 3 eiles... stulpelis i stulpeli
o del ramaskos... sunku ka patarti... keli jungimo variantai buvo aprasyti,,, cia jau priklauso nuo ramaskos garbanojimosi, nuo stulpeliu skaiciaus paskutinej eilej
...
pvz.: as jungiau kaip parodyta schemoje, tik dejau ne 4, o vienos pynutes kilpa...