Bais nedėkingas apšvietimas fotografavmui.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 03, 11:32)
Kokia grazi spalva labai lauksiu galutinio varianto
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 03, 10:27)
jis neriamas atskirai
ne nu tiek tai as suprantu kad jis atskirai neriamas bet kaip va ji nunerti niponimaju
QUOTE(okkey @ 2010 11 03, 10:42)
ne nu tiek tai as suprantu kad jis atskirai neriamas bet kaip va ji nunerti niponimaju
dar nebandžiau
QUOTE(@asta @ 2010 11 02, 18:19)
Aš turiu:
6
8
Tik, kad aš atsiminčiau ar juos modifikavau man rodos, kad nea
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 11 02, 18:32)
Sveikos, prisiduodu kad aš vis dar sergu, tiesiog šiuo metu mažylis ligoninėj tai aš tarp Klaipėdos ir Palangos.
Sveikatėlės jums
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 03, 10:32)
Juoda?
QUOTE(Forget @ 2010 11 03, 10:44)
Tai kelk į albumus
Laba diena Aš su kava
Vakar baigiau nert ramunes,ėmiausi nr.7
QUOTE(okkey @ 2010 11 03, 10:42)
akiu ir stulpeliu skaiciaus neminesiu, nes pas mane buvo stori siulai, tai visai kitokie gabaritai
bet, esme tokia...
nusineri trumpa pynutes kilpa (pvz.: 4),
po to apneri zemais stulpeliais (pvz.: 6),
tadu neri zemais stulpeliais i kas antra stulpeli inerdama po dvi akis taip neri kelias eiles, priklausomai kokio dydzio kamuoliuko noresi (pvz.: 4),
tadu kelias eiles apvarai zemu stulpeliu, be jokiu dauginimu (pvz.: 3),
na ir likusias eiles neri aplink zemu stulpeliu kas antra stulpeli sunerdama po du stulpelius... ir taip kol uzsibaigs kamuoliukas
tikiuosi aiskiai supasakojau
QUOTE(@asta @ 2010 11 03, 11:50)
Juoda?
pilkai ruda, nuo apšvietimo priklauso atspalvis.
Tiesa... dar kazkurioj temutej buvau imetusi foto, kaip tuos bumbuliukus su virvele prikabinti... neberandu
gal, kuri aptikot... butu puiku i deti i albumiuka
gal, kuri aptikot... butu puiku i deti i albumiuka
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 03, 10:56)
pilkai ruda, nuo apšvietimo priklauso atspalvis.
Turėtų būt labai graži spalva natūroj
QUOTE(asta30a @ 2010 11 03, 10:56)
akiu ir stulpeliu skaiciaus neminesiu, nes pas mane buvo stori siulai, tai visai kitokie gabaritai
bet, esme tokia...
tadu neri zemais stulpeliais i kas antra stulpeli inerdama po dvi akis taip neri kelias eiles, priklausomai kokio dydzio kamuoliuko noresi (pvz.: 4),
na ir likusias eiles neri aplink zemu stulpeliu kas antra stulpeli sunerdama po du stulpelius... ir taip kol uzsibaigs kamuoliukas
bet, esme tokia...
is to ka skaitaukaip ir aisku,va baigsiu baronkini ir iskart pabandysiu kamuoliuka
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 02, 19:14)
modifikuotas i klaidas neziurim
gal dar reiktu idet kaip ramnue atrodo pries jungima, nes nekarta klause( tame tarpe ir as) ar turi taip smarkiai garbanotis
gražus
tik man labai sunkiai sekėsi jungt tą banguotą kraštą,jau geriau kai pusiniu ar pilnu t. y. su užmetimu, stulpeliu nuneri