Sveikos, prisiduodu kad aš vis dar sergu, tiesiog šiuo metu mažylis ligoninėj tai aš tarp Klaipėdos ir Palangos.
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 11 02, 19:32)
Sveikos, prisiduodu kad aš vis dar sergu, tiesiog šiuo metu mažylis ligoninėj tai aš tarp Klaipėdos ir Palangos.
jezau,jurate-STIPRYBES IR KANTRYBES JUMS ...vaikutis ligoninej-ar be gali kas liudniau mamytes sirdelei but ...laikysiu kumscius uz jusu mazylio sveikatyte...
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 02, 19:14)
gal dar reiktu idet kaip ramnue atrodo pries jungima, nes nekarta klause( tame tarpe ir as) ar turi taip smarkiai garbanotis
Turi, turi .Nesusipratimas kazkoks buna, bet... kantrybes jungiant, ir rezultatas-
QUOTE(tiklis @ 2010 11 02, 18:43)
jezau,jurate-STIPRYBES IR KANTRYBES JUMS ...vaikutis ligoninej-ar be gali kas liudniau mamytes sirdelei but ...laikysiu kumscius uz jusu mazylio sveikatyte...
nėra taip baisu, gulėm tam kad tyrimus pasidarytume ir išsklaidytume visus įtarimus. MB guli su mažiuku, dabar kaip tik atostogauja, tai čia jam atostogų paįvairinimas. ketvirtad jau visi tyrimai turėtų būti padaryti ir grįš namučio.
o aš per beveik savaitę tik vieną ramaškę nunėriau, nu nedarbinga visai
tai va merginos, prisinersim šalių, padarysim meetą ir pasikviesim kokį rankdarbių žurnalą ir būsim žvaigždės
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 02, 20:05)
tai va merginos, prisinersim šalių, padarysim meetą ir pasikviesim kokį rankdarbių žurnalą ir būsim žvaigždės
as ateisiu uzsimaskavus-kaip per kaukiu baliu
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 02, 19:05)
puiki mintis - medaljoninis GRAND MEET"AS
Nu, mergos !!!! nu pripliurpet
nei trupucio neuzjauciat moteryciu, kurios cia truputuka pasivelinusios uzeina kol perskaitai, kol suvirskini viska
na ka... visu pirma diiiiiideliausi sveikinimai nauju namu kurejelei aaagnex
juratei ir jos atzaleleis sveikatytes ir geru rezultatu
ir kitom panickoms uz parodytus grozius
Na ir, zinoma Tikliui... uz pakilia dvasia
o dabar einu i fotobuklet... ziuresiu ka ten galiu idet ir kuom pagelbet nesinori. gi papulti i sestos temos ''juodaji'' sarasiuka
Papildyta:
Tiesa, Kolekcioniere, puiki papasakota gyvenimiska moters istorija
nei trupucio neuzjauciat moteryciu, kurios cia truputuka pasivelinusios uzeina kol perskaitai, kol suvirskini viska
na ka... visu pirma diiiiiideliausi sveikinimai nauju namu kurejelei aaagnex
juratei ir jos atzaleleis sveikatytes ir geru rezultatu
ir kitom panickoms uz parodytus grozius
Na ir, zinoma Tikliui... uz pakilia dvasia
o dabar einu i fotobuklet... ziuresiu ka ten galiu idet ir kuom pagelbet nesinori. gi papulti i sestos temos ''juodaji'' sarasiuka
Papildyta:
Tiesa, Kolekcioniere, puiki papasakota gyvenimiska moters istorija
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 11 02, 18:32)
sveikit
labas rytas mergikes agnex saunuolyte, dekui uz naujus namus va damusim ci air kraustysimes
o as ka as irgi su ramaskem tusinuos per dvi dienas va pagaliau jas 3 damusiau (ale visas kaksaip skirtingai nuo kitu akiu jungiau ), aisku labai vakar mazai neriau, kulinarke buvau , vekavimais visokiais ir edalu gamyba uzsiemus buvau,bet dabar vsio maisteko priruosta, siandien nerinys i rankas i pavarysiu
Labas rytas
tai ka - nepabaiget vakar temos? Pasirodo be reikalo ana paleidau... dar ir siandien kuo puikiausiai buciau spejus ta padaryt
Del meet`o - butu puiku... Isivaizduoju susirinkus kokioj kavinej kaip kiti ziuretu i medaljoniniu saliu minia
tai ka - nepabaiget vakar temos? Pasirodo be reikalo ana paleidau... dar ir siandien kuo puikiausiai buciau spejus ta padaryt
Del meet`o - butu puiku... Isivaizduoju susirinkus kokioj kavinej kaip kiti ziuretu i medaljoniniu saliu minia
mergikes klausimks
nieko nesuprantu kaip ten ta centrini rutuliuka (sharika) pirmam medaliui daryti help tiap sakant
nieko nesuprantu kaip ten ta centrini rutuliuka (sharika) pirmam medaliui daryti help tiap sakant
QUOTE(okkey @ 2010 11 03, 09:31)
mergikes klausimks
jis neriamas atskirai