mano pietinis migdymas
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 02, 16:33)
mane tai kankina liudesys
Salis baigiasi, o ka toliau reiks daryt? Nu niekaip neapsisprendziu ka man nert... Zinau, tik, kad noriu vaseliu ir is storu siulu
Salis baigiasi, o ka toliau reiks daryt? Nu niekaip neapsisprendziu ka man nert... Zinau, tik, kad noriu vaseliu ir is storu siulu
žinok man tas pats, noriu suknios, bet virbalais, formą žinau, bet mielos taip ir neatrandu
QUOTE(Forget @ 2010 11 02, 16:41)
žinok man tas pats, noriu suknios, bet virbalais, formą žinau, bet mielos taip ir neatrandu
oi, mergaitės, jūs abi galit megzti-nerti šakute - bus ir mezgimo, ir nėrimo
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 02, 16:43)
oi, mergaitės, jūs abi galit megzti-nerti šakute - bus ir mezgimo, ir nėrimo
nemoku
ir nera kam net parodyt
bet jeigu butu tokia kaip cia palata su tiek pagalbos ir modelis bent siek tiek man patiktu - mielu noru mokyciausi
Sukneles nenoriu - vis dar figura manes netenkina...betgal kada nors atrasiu valios ja pataisyt...
Nebent koki sijona...
Labai man grazu megzti nerti sijonai, bet kazkaip nerandu modelio, kuris man tiktu ir patiktu
reiktu liemenes - labai noreciau iemai, bet irgi nerandu man patinkancio modelio
dar noreciau paltuko kokio, bet jie kazkaip mane labai storina, tai irgi nepatinka man... Nu ir taip toliau
Paltuką mezgiau, nieko jis nestorina. Tik virbalais su daug raštų.
Va ko noriu! Liemenės, tokiso su rombais, kaip vyriškos būna
Va ko noriu! Liemenės, tokiso su rombais, kaip vyriškos būna
Sveikutes del nerimo sakute tai cia galite pasiziureti keli saliai sakute daryti
http://public.fotki....-darbo-megzti-/
dar vieno neikeliau tai kai kelsiu ir savo medalioniukus nufotkinsiu ir parodysiu o tai as cia tik klausineju ir nei vienos foto jums neparodau
http://public.fotki....-darbo-megzti-/
dar vieno neikeliau tai kai kelsiu ir savo medalioniukus nufotkinsiu ir parodysiu o tai as cia tik klausineju ir nei vienos foto jums neparodau
QUOTE(Tutka @ 2010 11 02, 15:41)
eik sau kaip gražu, reiks pabandyt sita nuraizgyt, bet man aisku turetu nesigaut
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 11 02, 17:20)
eik sau kaip gražu, reiks pabandyt sita nuraizgyt, bet man aisku turetu nesigaut
Sveikos,
Mane jau dabar galima ant gedos stulpo prikalti per dvi savaites nei truputi i prieki su saliu nepasistumejau, vis kitus darbus baiginejau Turbut paskutine is sios palatos issirasysiu, nes mano tikslas pabaigti iki Kaledu, o zinant, kad megstu paskutinia nakti darbus baigineti...
Mane jau dabar galima ant gedos stulpo prikalti per dvi savaites nei truputi i prieki su saliu nepasistumejau, vis kitus darbus baiginejau Turbut paskutine is sios palatos issirasysiu, nes mano tikslas pabaigti iki Kaledu, o zinant, kad megstu paskutinia nakti darbus baigineti...
Paleisiu tuoj nauja tema
Tikiuosi moderatores neuzpyks, nes dar sitos like 5 lapai
prasau pirma uzbaigt sita, o tik tada rasyt naujoj
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 02, 17:40)
Paleisiu tuoj nauja tema
aania? ...jei tik duosit man valia,as tuoj c ia pri...iu,oi,prikalbesiu (ten turejau galvoje''pritersiu'')