Gal kam bus idomu- as pirma is trecio bandymo toki neriau-
Neriau 5 a pynele, sujungiau, 12 a, is kas antros 3 su uzm, tarp ziedlapiu 2 a pynute; pumpureliams pynute dariau 3 a, pumpurelis is 3 su 1 uzm. apnerta 4 a pynute tarp pumpureliu ir 2 eiles su uzm.
Tiklis neisbrokijo, kiek menu...
QUOTE(gerve @ 2010 10 25, 16:51)
Gal kam bus idomu- as pirma is trecio bandymo toki neriau-
Neriau 5 a pynele, sujungiau, 12 a, is kas antros 3 su uzm, tarp ziedlapiu 2 a pynute; pumpureliams pynute dariau 3 a, pumpurelis is 3 su 1 uzm. apnerta 4 a pynute tarp pumpureliu ir 2 eiles su uzm.
jo. tavo sita nr.1 variacija man labai ...graazi..tada medaliukas ne toks retas gaunasi..
ai,vat dar buvau kazkur radus toki pat,tik tie lapukai ''sukasi truputi'',lyg maluneliai..irgi grazu buvo
Papildyta:
KOLEKCIONIERE-ATAIK CIA GREIT!
klausyk,o tu TIKRAI NORI to nr.10 i savo sali? ..pamezgejau as ji biski..schema labai neryski,nedamatau as,tai ''dejau is akies'' ..pamezgiau 6 eiles,ir...-SUDAS PASKUTINIS NESIKEIKUS ....nieks ten man nesiriecia,nieks nesibanguoja,nu bet ir VAIZDO NERA VISAI ...as tai tokio blyno i sali nedeciau..nebent tik kelis motyvus is jo paimciau,ir panaudociau kitur ...jei tikrai nori-as tau ''PO BLATU'' pasakysiu kaip dariau iki 6 eiles,kad nesitrauktu ir nesibanguotu ...o ir pamezget dar galiu kelias eiles(SUKANDUS DANTIS,NES JIS MAN )
Papildyta:
mamka kaip sekas/jau geriau ar vistiek ''ieskai s..j smegenu''?
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 25, 14:38)
As salio nepabaigus sunui kempiniuko kepure mezgu... Liko tik pamusala numegzt ir bus baigta... Tikiuosi siandien pabaigt ir rytoj test su saliu...
Nu taip vakar vaikas gailiai ziurejo, kai sakiau - siandien ne - nebent rytoj... tai dar viena diena pavest negalejau
Nu taip vakar vaikas gailiai ziurejo, kai sakiau - siandien ne - nebent rytoj... tai dar viena diena pavest negalejau
Prasom smulkiau apie ta pamusala, nes as jau turiu vaikui numezgus kepiniuka-kepure, bet ji man per reta, nes tokio laisvo mezgimo dariau, tai taip ir guli nenesiojama
QUOTE(tiklis @ 2010 10 25, 15:26)
mamka kaip sekas/jau geriau ar vistiek ''ieskai s..j smegenu''?
neieskau jau ))))))))))))))))))))))))))))))) Siuvu viengubu siulu ir visai liuks gaunasi. tik va iskilo klausimas, tu kai siuvai tai pirmiau susiuvaidideliu, o po to ta smazas gelytes jau pacioje pabaigoje prisiuvai ant virsaus?
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 17:36)
Prasom smulkiau apie ta pamusala, nes as jau turiu vaikui numezgus kepiniuka-kepure, bet ji man per reta, nes tokio laisvo mezgimo dariau, tai taip ir guli nenesiojama
As tai darau taip...
Numezgu kokiom 4 akim mazesne dar viena kepure, o poto isiusiu i vidu...
Kai bus baigta - galesiu parodyt
bielra, nu bet kaip gražu, o ta ramaškė tai taip vietoj sužavėta
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 25, 15:53)
As tai darau taip...
Niu lauksiu labai foto.
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 25, 15:54)
bielra, nu bet kaip gražu, o ta ramaškė tai taip vietoj sužavėta
ir as ta pati pagalvojau, kad ji labai tinkamoje vietoje. idomu taip gavosi ar spiceliai taike.
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 17:36)
neieskau jau ))))))))))))))))))))))))))))))) Siuvu viengubu siulu ir visai liuks gaunasi. tik va iskilo klausimas, tu kai siuvai tai pirmiau susiuvaidideliu, o po to ta smazas gelytes jau pacioje pabaigoje prisiuvai ant virsaus?
.ant virsaus pirma dideles.tada kamsai skyles
QUOTE(tiklis @ 2010 10 25, 16:26)
jo. tavo sita nr.1 variacija man labai ...graazi..tada medaliukas ne toks retas gaunasi..
ai,vat dar buvau kazkur radus toki pat,tik tie lapukai ''sukasi truputi'',lyg maluneliai..irgi grazu buvo
Papildyta:
Papildyta:
buvau darželyje susirinkime , parėjau
noriu aš to gyvates nu bet poniala kad reik nebenorėt, vadinasi ardau ką pradėjau
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 18:06)
buvau darželyje susirinkime , parėjau
noriu aš to gyvates nu bet poniala kad reik nebenorėt, vadinasi ardau ką pradėjau
nju neverk... as tau kita sugalvosiu..panasu..ar gerai? ..pazadu ..nori? ..grazu grazuuu
QUOTE(tiklis @ 2010 10 25, 17:21)
nju neverk... as tau kita sugalvosiu..panasu..ar gerai? ..pazadu ..nori? ..grazu grazuuu
laukiu tadum pažadu nežliumbt
QUOTE(gerve @ 2010 10 25, 18:53)
Demonstruoju modifikuota pirma medaliuka ir tuo paciu siuliukus antram dubliui ;naturoj spalva sodresne. As kaip visada tarp slyvu ir buroku
Ir dabar jau tikrai lendu i pogrindi ;nerti, nerti ir dar karta nerti!
Ir dabar jau tikrai lendu i pogrindi ;nerti, nerti ir dar karta nerti!
na atrodo ''skaniai'' ..ir neriasi tikriausiai gerai.. ech...reik man greiciau siulus pirkt,nes viisai suibalamutinau ..o kai jau turesiu siulus-NEBEBUS KUR SLINKTIS-BUS GERAS TOKS KOKS BUS