o kodėl taip manai
vertinu realiai, pagal kitų nertus šalius, bet dėl to aš nepergyvenu, aš vistiek esu faina
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 30, 19:51)
deja nebus jau toks gražus kaip kitų
Na jau kogero akis prie savo darbo priprato,už tai taip kritiškai žiūri Paslėpk tu jį kokiai savaitei,tai po to atsižiūrėt negalėsi O dar kai čia visos pagirs,tai net pamirši ką apie jį negero galvojai
O aš tingiu nert guliu lovoj,per tv kanalus varinėju...nieko gero nerodo
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 30, 20:18)
pati baranka nesigavo, nesukabinau, susnervinau ir isardziau
o kodel bus sunku sudeliot?
siulai labai lengvi, vaselis Nr 1
o kodel bus sunku sudeliot?
siulai labai lengvi, vaselis Nr 1
As rastu kazkaip labai neaiskiai kalbu Jau ne pirma karta pati pastebiu
Sunku bus sudeliot, kad neissiskirtu - nes kol kas tas ruzavas, tai kaip balta varna buryj juodu... Cia tik mano nuomone
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 30, 20:48)
As rastu kazkaip labai neaiskiai kalbu Jau ne pirma karta pati pastebiu
Sunku bus sudeliot, kad neissiskirtu - nes kol kas tas ruzavas, tai kaip balta varna buryj juodu... Cia tik mano nuomone
aš tai norėčiau, kad tik jis vienas toks ir liktų,tą vienintelė varna, kuri atkreiptų visų dėmesį, kodėl jis čia toks vienišas, bet manau neišdegs dėl siūlų stokos
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 30, 21:48)
kad neissiskirtu - nes kol kas tas ruzavas, tai kaip balta varna buryj juodu... C
čia kaip mano margas blynas
marginu oi,kaip marginu
bet per tuos šokius cik vienų medalionų numezgiau
EDITAMAŽOJI,kaip tau einasi
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 30, 21:29)
EDITAMAŽOJI,kaip tau einasi
Oi net nustėrau, kad mane kažkas prisiminė Galiu temukę pateršti?
Kadangi siūlai netiko skraistei, tai pradėjau suknutę dukrai
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 30, 21:44)
Oi net nustėrau, kad mane kažkas prisiminė Galiu temukę pateršti?
na istiesta ji neturi to vaizdelio... bet isivaizduoju, kaip ji puikiai atrodys ant modeliuko tos rozytes padalkose
QUOTE(asta30a @ 2010 10 30, 21:56)
na istiesta ji neturi to vaizdelio... bet isivaizduoju, kaip ji puikiai atrodys ant modeliuko tos rozytes padalkose
Rožukės padalkose, padalkos šiek tiek pūstos. Ant rankogalių irgi dėsiu rožytes, apykaklė irgi bus iš jų. Bendram vaizde tai neturėtų būti kasdienė suknutė, planuoju, kad dukra turės gražią suknutę ateinantiems šventiniams vakarams. Dabar dar tik yra priekis iki pažastų, kaip tik reikia rankovių išėmimą daryti ir neapsisprendžiu ar reglanas ar paprastas išėmimas
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 30, 22:01)
Rožukės padalkose, padalkos šiek tiek pūstos. Ant rankogalių irgi dėsiu rožytes, apykaklė irgi bus iš jų. Bendram vaizde tai neturėtų būti kasdienė suknutė, planuoju, kad dukra turės gražią suknutę ateinantiems šventiniams vakarams. Dabar dar tik yra priekis iki pažastų, kaip tik reikia rankovių išėmimą daryti ir neapsisprendžiu ar reglanas ar paprastas išėmimas
man tai reglanas vaikams graziau atrodo
QUOTE(asta30a @ 2010 10 30, 22:04)
man tai reglanas vaikams graziau atrodo
Ačiū, varau reglaną daryt. Bendru vaizdu pasidalinsiu, nes pabaigusi šitą suknutę jau atgulsiu tikrai pas Jus. po 15 d (po algos) pirksiu siūlus ir knibinėsiu šalį.