[quote=bielra,2010 10 25, 15:45]
na BIELRA,pribaiget mane...as jau buvau apsisprendus del spalvos-na bet DABAR (NU KAIP GRAZIAI ATRODO ..NEBEGALIU-ISEINU )
..IR TA KEPURE ..ir kas svrbiausia-TAIP TINKA SITA SPALVA ...
Kepurių aš visai nenešioju, šita per klaida pas mane atsirado..
Siūlų liko, kol vyras grožio miegelio prigulė, tai aš ir nusinarpulinau..
Siūlų liko, kol vyras grožio miegelio prigulė, tai aš ir nusinarpulinau..
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 25, 13:12)
Turbūt vaikšto dabar išdidžiai su šaliais, kad net neturi laiko čia užeit
as vaikstau visada pas jus ir sprendziu kokia bacila pasigauti
QUOTE(Daske @ 2010 10 25, 16:06)
as vaikstau visada pas jus ir sprendziu kokia bacila pasigauti
TAI gali vel sirgt saliu,arba vyr, megstiniais..arba paltuko virusu..arba uzklotu ...as biski i kita tema buvau nuklydus-tai ten merginos mezgancios masinom zada irgi viena suknele''on lain'' megst ..sektu daugeja ...
Bielra, fantastika
Aš irgi kepuraitę nunarpliojau, bet nedėjau jokių gėlyčių ir bumbuliukų. Manau ir ant šalio jų pakankamai. O čia kitos spalvos, tai tinka labai. Ir neatrodo kaip uniforma
Aš irgi kepuraitę nunarpliojau, bet nedėjau jokių gėlyčių ir bumbuliukų. Manau ir ant šalio jų pakankamai. O čia kitos spalvos, tai tinka labai. Ir neatrodo kaip uniforma
Dėkui mergaitės, tik kad šie du gaminiai vienas su kitu nesusiję..
Su koldra tik darbe vaikštau, o su kepure po namus..
Su koldra tik darbe vaikštau, o su kepure po namus..
Na ir pliurpiat
Moterys !!!! Mes cia dirbt susirinkom, o ne pliotkytis aina sau, kol perskaitai - du puodelius kavos ismaukiau
asta30 - nemezgei dar paltuko? Ar gaunasi rastas... jau beveik ir as susigundyciau, jeigu nera labai sunkus rastas... Neriu prastai, o mezgu dar prasciau, bet gal su jusu pagalba kaip nors
paltuka atidejau i sona
kazkaip pamasciau, kad neriu... mezgu... neriu... mezgu... tik sau tai, susigedau... galvoju, kad ir MB gi reikia palepinti... tai nusprendziau jam megztini numegzt
nugara jau buvau numezgusi... bet - teks ardyt per siaura... pradedu vel is naujo
Bet, merginos ... koki jus cia grozi kuriat ir idomiausia, kad visos pagal schemutes - o saliai tokie visu skirtingi mano, tai jau matyt - gigantiskiausias
Moterys !!!! Mes cia dirbt susirinkom, o ne pliotkytis aina sau, kol perskaitai - du puodelius kavos ismaukiau
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 25, 09:45)
asta30 - nemezgei dar paltuko? Ar gaunasi rastas... jau beveik ir as susigundyciau, jeigu nera labai sunkus rastas... Neriu prastai, o mezgu dar prasciau, bet gal su jusu pagalba kaip nors
paltuka atidejau i sona
kazkaip pamasciau, kad neriu... mezgu... neriu... mezgu... tik sau tai, susigedau... galvoju, kad ir MB gi reikia palepinti... tai nusprendziau jam megztini numegzt
nugara jau buvau numezgusi... bet - teks ardyt per siaura... pradedu vel is naujo
Bet, merginos ... koki jus cia grozi kuriat ir idomiausia, kad visos pagal schemutes - o saliai tokie visu skirtingi mano, tai jau matyt - gigantiskiausias
QUOTE(asta30a @ 2010 10 25, 16:24)
Na ir pliurpiat
paltuka atidejau i sona
paltuka atidejau i sona
o tu zinai kas yra napoleono kompleksas? ..kuo mazesnis zmogutis,tuo didesnius daiktus megsta ...o del pliurpalu-NERA CIA KO PALATA ILGESNIAM LAIKUI PALIKT!!! pati kalta
Tiesa... dar i tarpleli berete savo didckei pazadejau numegzt - niekada ties vienu mezginiu nesugebu apsiribot
QUOTE(matre @ 2010 10 25, 14:53)
sigridaU
Aš tai nusišausiu.Nunėriau ramunę, sukau galvą kaip paskutinę eilę daryt,pradėjau vartyt senas temas ir ką... pasirodo per mažai klosčių Ardau ir iš naujo nersiu..
Aš tai nusišausiu.Nunėriau ramunę, sukau galvą kaip paskutinę eilę daryt,pradėjau vartyt senas temas ir ką... pasirodo per mažai klosčių Ardau ir iš naujo nersiu..
Jei pades- paskaiciavau, tai ramune turi 18 ziedlapiu, ir as jungiau juos apnerdama be uzmetimo paimdama tik 5 vidurines ziedlapio akis, na, ten ju turetu gautis 15 paskutinej eilej, tai tik 5 vidurines imi, tada graziai sugula ziedlapiai, apneri pora eiliu dar be uzmetimo ar su, ir - . Buvau kazkur nuotrauka idejus.
Sveikos visos, pasveikusios ir dar "ligotos" . Eisiu siuliuku bandyt. nepamirstant pabaigt pradetaji, aisku.
QUOTE(tiklis @ 2010 10 25, 15:29)
o tu zinai kas yra napoleono kompleksas? ..kuo mazesnis zmogutis,tuo didesnius daiktus megsta ...o del pliurpalu-NERA CIA KO PALATA ILGESNIAM LAIKUI PALIKT!!! pati kalta
geras gydytojas pasitaike - savaitgaliui isleides namo buvo ... vat vel gryzau bacilas gydytis
QUOTE(asta30a @ 2010 10 25, 16:29)
Tiesa... dar i tarpleli berete savo didckei pazadejau numegzt - niekada ties vienu mezginiu nesugebu apsiribot
As salio nepabaigus sunui kempiniuko kepure mezgu... Liko tik pamusala numegzt ir bus baigta... Tikiuosi siandien pabaigt ir rytoj test su saliu...
Nu taip vakar vaikas gailiai ziurejo, kai sakiau - siandien ne - nebent rytoj... tai dar viena diena pavest negalejau