Įkraunama...
Įkraunama...

Medaljoninio šalio nėrimas-4

QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 10:29)
NA IR KAIP???? unsure.gif

bigsmile.gif dar klausi kaip...man labai liuks žiūrisi. Aš kraštelius apnerčiau bent vėžio žingsneliu,kad darbas būtų galutinai užbaigtas ax.gif

Kokio nr vąšeliu neri,kad tiek mažai siūlo sunaudojai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 10 29, 11:38)
bigsmile.gif  dar klausi kaip...man labai liuks žiūrisi. Aš kraštelius apnerčiau bent vėžio žingsneliu,kad darbas būtų galutinai užbaigtas  ax.gif

Kokio nr vąšeliu neri,kad tiek mažai siūlo sunaudojai ?  g.gif

Vaselis 3 nr. siulai 100g-300m

Neriu kietokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 11:29)

NA IR KAIP???? unsure.gif KA MANOT??? flirt.gif

Ištiesto forma įdomi. Įdomu kaip atrodo užsidėjus, o šiaip medaliai gražūs ir manau ta forma nelabai daug ką pakeičia,nebent patogiau nešiot bus. Viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 10 29, 11:40)
Ištiesto forma įdomi. Įdomu kaip atrodo užsidėjus, o šiaip medaliai gražūs ir manau ta forma nelabai daug ką pakeičia,nebent patogiau nešiot bus. Viskas  thumbup.gif

Tokia forma dariau del dvieju dalyku:
pirma - kad patogiau butu nesiot ax.gif
antra - gi sakiau, kad siulus taupiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 spalio 2010 - 10:43
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 11:43)

Nesvarbu kokia forma,tie medaliai vistiek super atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 10:40)
Vaselis 3 nr. siulai 100g-300m

Neriu kietokai rolleyes.gif

Aš ir kietokai neriu ir mezgu ax.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 10:43)

Man kaip tik tokia forma atrodo daug patogesnė nešiojimui drinks_cheers.gif
Atsakyti
sakiau gi, kad reikia kampa dar uzlopint cool.gif

Foto yra - tuoj idesiu wub.gif

Noriu, kad parasytumet tikrai ka galvojat... Kol kas dar daug ka galima pakeist, jeigu reikia rolleyes.gif

liuks, aš irgi panašiai masčiau det, skaros forma, nereik čia ir skyliu lopyt nei apnerinet
Atsakyti
Aciu merginos aciuks.gif

Laukiu vado Tiklio verdikto pioneers.gif ir eisiu skyliu lopint cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 29, 11:54)
liuks, aš irgi panašiai masčiau det, skaros forma, nereik čia ir skyliu lopyt nei apnerinet

Noriu, kad skyliu nebutu biggrin.gif o tai dabar pasirinktinai palopiau... pabandymui taip sakant cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 spalio 2010 - 10:58
nu ka ,AAGNEX- thumbup.gif ...viskas ok..vat as tau papaisiau ka pati SAU KEISCIAU blush2.gif ..bet cia tik asmenine mano nuomone blush2.gif ...ta medaliuka pazymeta juodai-MEST LAUK-jis atrodo sitoj vietoj ''kaip prilipus erke'' lotuliukas.gif ...o ten kur padejau raudonus taskus-mano akim ziurint reiktu maziuku medaliuku ANT ABIEJU MEDALIU VIRSAUS UZDET...tada ir ''sukabintu tvirciau'' ...o ten kur bruksnys-deciau kelis nedidukus medaliukus blush2.gif ..bet cia tikrai nebutina mirksiukas.gif ...
dabar del apnerimo-na pabandyk, g.gif bet as tai tikrai nenerciau aplink..kazkaip tada tiem medaliukam ''neduoda vaiksciot taip kaip jie nori''.. unsure.gif ..lyg traukia atrodo.lyg pucia pati nerini...to labai sunku isvengt,nes nerinys is gabaliuku..taigi geriau nenerk aplink-tegul kiekvienas medalis pagal save ''pasikraipo'' mirksiukas.gif ...o siaip vaizdas TIKRAI LABAI GERAS wub.gif ...SAUNUOLE !!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 10 29, 12:35)
nu ka ,AAGNEX- thumbup.gif ...viskas ok..vat as tau papaisiau ka pati SAU KEISCIAU blush2.gif ..bet cia tik asmenine mano nuomone blush2.gif ...ta medaliuka pazymeta juodai-MEST LAUK-jis atrodo sitoj vietoj ''kaip prilipus erke'' lotuliukas.gif ...o ten kur padejau raudonus taskus-mano akim ziurint reiktu maziuku medaliuku ANT ABIEJU MEDALIU VIRSAUS UZDET...tada ir ''sukabintu tvirciau'' ...o ten kur bruksnys-deciau kelis nedidukus medaliukus blush2.gif ..bet cia tikrai nebutina mirksiukas.gif ...
dabar del apnerimo-na pabandyk, g.gif bet as tai tikrai nenerciau aplink..kazkaip tada  tiem medaliukam ''neduoda vaiksciot taip kaip jie nori''.. unsure.gif ..lyg traukia atrodo.lyg pucia pati nerini...to labai sunku isvengt,nes nerinys is gabaliuku..taigi geriau nenerk aplink-tegul kiekvienas medalis pagal save ''pasikraipo'' mirksiukas.gif ...o siaip vaizdas TIKRAI LABAI GERAS wub.gif ...SAUNUOLE !!!!

Ten kur linija uzdejai-ten gaunasi apsirengus kaip tik ant rankos - todel ir palikau taip... ilgio uztektu, bet as tu medaliuku 1S neapneriau, tai jis toks skystokas... Gal tada mazi medaliukai ji sutvirtintu? g.gif

Issisaugosiu tavo papiesta - bandysiu pasinaudot patarimias mirksiukas.gif

ACIU!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 10 29, 09:51)
ASTULKA-klausyk,ar radai tu to paltuko rastuko shemas? blush2.gif  blush2.gif klausyyyk,nju buk gera,ir pasidalink su drauge,ka? blush2.gif

Niekas, mergyt, schemuciu nepritaike... yra panasus megztukas, kuriuom naudojosi dauguma mezgejeliu - bet jis ne toks gaunasi g.gif
o konkrecios schemutes to paltuko niekas neturi unsure.gif
taigi prisirinkau daug iskarpu panasaus stiliaus paltuku, o rastuka bandysiu det (kai tik prieisiu prie jo mezgimo... nes,dvi savaites ieskodama to modeliuko ir rasto - ko tai perdegiau blush2.gif )...

user posted image

Kazin apnerdinet?

as tai neapnerineciau schmoll.gif
puikus salis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu ka siulai atkeliave, pradejau nert, kotais pamsciau nuo 11 pradeti lotuliukas.gif ir ka ir varvaridze doh.gif fotkej ziuriu ten kur trecia eile kaskaip nu kitaip nei man gaunasi nu bet gal ir ne cia esme, sekanti 4 eile, ar su uzmetimu ten ar velnais zemi stulpikai g.gif kotais nedazlibiju as doh.gif
Atsakyti