Sveikutes na va ir as pradejau jau nerti neriu is 100% vilnos nezinau kaip cia iseis bet kazkas gal iseis tik nemoku i foruma foto ikelti
QUOTE(nuotakaser @ 2010 10 29, 08:17)
Sveikutes na va ir as pradejau jau nerti neriu is 100% vilnos nezinau kaip cia iseis bet kazkas gal iseis tik nemoku i foruma foto ikelti
Cia yra visa tema kaip ikelt foto
http://www.supermama...?...=61583&st=0
o siaip susikeli i koki nors internetini albuma foto, tada kopijuoji nuorodas ir ikeli...
Jeigu vis tiek neaisku, parasyk - parasysiu kaip as darau...
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 06:48)
Jeigu laaabai idomu forma, tai viena kampa uzlopau ir galesiu imest tarpine foto, dar su skylem Ar nori?
tai aisku kad norim, ka cia dar klausi
Labas rytas,
aaagnex nu kas čia per klausimai gali būt. Foto foto foto
aaagnex nu kas čia per klausimai gali būt. Foto foto foto
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 29, 07:48)
labas rytas...
na dabar skraistes ismatavimai, specialiai Tikliui
Placiausioj vietoj 89cm - cia su visom apykaklem ir pan (bet apykakle tik vos bos atsilenkia - mauciai medaliukai ten... )
Ilgiausioj vietoj 155cm
bet jis toks nusiaurejantis... nera per vesa toks plotis ir ilgis
Jeigu laaabai idomu forma, tai viena kampa uzlopau ir galesiu imest tarpine foto, dar su skylem Ar nori?
na dabar skraistes ismatavimai, specialiai Tikliui
Placiausioj vietoj 89cm - cia su visom apykaklem ir pan (bet apykakle tik vos bos atsilenkia - mauciai medaliukai ten... )
Ilgiausioj vietoj 155cm
bet jis toks nusiaurejantis... nera per vesa toks plotis ir ilgis
AISKU KAD NORIU...NET NEKLAUSK TOKIU DALYKU!
QUOTE(gerve @ 2010 10 29, 05:48)
Oi, dar ir kaip yra Jau "baronkinis" man kaip ilgai nepasidave . Pirmas vis akiai nepatiko...O dar kiek gali tu ardymu nutikt iki pilnos laimes Baisu ir pagalvot...
Pirmas baronkinis man kažkaip pavyko,ir vaizdas visai nieko..nežinau kaip seksis,kai pradėsiu nert juos pakartotinai,nes dar iki jų nepriėjau
Labas rytas merginos Nubudau šiand.po 5 truputį ir pirma mintis buvo imt mezgimą ir tyliai ridentis žemyn į virtuvę,pasidaryti kavos ir ramiai pamedituot,bet po šiokių tokių apmąstymų miegas nugalėjo
QUOTE(@asta @ 2010 10 29, 10:09)
Pirmas baronkinis man kažkaip pavyko,ir vaizdas visai nieko..nežinau kaip seksis,kai pradėsiu nert juos pakartotinai,nes dar iki jų nepriėjau
Labas rytas merginos Nubudau šiand.po 5 truputį ir pirma mintis buvo imt mezgimą ir tyliai ridentis žemyn į virtuvę,pasidaryti kavos ir ramiai pamedituot,bet po šiokių tokių apmąstymų miegas nugalėjo
na ,kaip matau jau virusas isismarkavo-reiks tave i reanimacija guldyt...vat tuoj imsi vakarot iki kokiu2-3 val. o po to naktim sapnuot,kaip jungi ji ir nesioji
ASTULKA-klausyk,ar radai tu to paltuko rastuko shemas? klausyyyk,nju buk gera,ir pasidalink su drauge,ka?
@ASTA-o to baltojo megstuko rastuko shemas ar turi?
Tikli tu toks ligonis kad nezinau ka tau pasakyt ,pasmane trys mezginiai pradeti ir mezgami po truputi o tu len di cia su savo bacilom ir bandai uzkrest tau sekasi nes as jau pradedu ir to ir ano ir trecio ir tt noret bet neturiu tiek laiko
QUOTE(tiklis @ 2010 10 29, 09:20)
na ,kaip matau jau virusas isismarkavo-reiks tave i reanimacija guldyt...vat tuoj imsi vakarot iki kokiu2-3 val. o po to naktim sapnuot,kaip jungi ji ir nesioji
Anksčiau aš taip vakarodavau kai visi keldavosi,ar būdavau tik pirmą sapną pradėjus sapnuot Anoje temoje rašiau,kad aš ne šalį neriu,o pleduką esu smulkaus sudėjimo,tai bijau,kad ne kaip toks šalis ant manęs atrodys (nebent neriant iš labai plonų siūlų)
QUOTE(tiklis @ 2010 10 29, 09:51)
Tema Osinkoj apie jį
niponial tai kur ta agnex su foto mirstam gi is smalsumo, gelbeeeeeeeeekkkkkkkkk
QUOTE(okkey @ 2010 10 29, 11:20)
niponial tai kur ta agnex su foto mirstam gi is smalsumo, gelbeeeeeeeeekkkkkkkkk
sakiau gi, kad reikia kampa dar uzlopint
Foto yra - tuoj idesiu
Papildyta:
Istiestas visu ilgiu
O cia mazdaug sudetas kaip bus - tipo priekis
Kazin apnerdinet?
Skyles kai kur palopintos, kai klur dar like - ju galutiniam variante nebus Ir aisku toks biski nusivalkiojes - reikia skalbt...
iki sios minutes sunerta nepilnai 600gr siulu
NA IR KAIP???? KA MANOT???
Noriu, kad parasytumet tikrai ka galvojat... Kol kas dar daug ka galima pakeist, jeigu reikia