Panelės,netyčia užklydau,nes labai mėgstu panarpliot šį tą...Visoms didžiausia pagarba-10 balų...Tik vat noriu paklaust-iš ko geriau nert-medvilnės ar pusvilnės ? O gal iš akrilo? Ir kiek siūlų "sueina" tokiam grožiui ?
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 28, 20:27)
pas mane viskas taip letai juda, 23 tik turiu nors atrodo bent pora turėtų būt daugiau , kaži mano merginos nepatvarkė lėlėms kur į namelį vietoj kaldros
o as dar savo antrojo net nepradejau ..BET AS JI VISTIEK NERSIU!!! NERSIU!!!! MANES NEAPLEIDZIA SITA BACILA...IR JOOKIE VAISTAI JOS NEIVEIKIA IR ''NEPERMUSA''!!!! ...tiesa,mergytes ,kas jau turit salius,GREIT DALINATES ISPUDZIAIS ,KAIP NESIOJASI,KAIP ZMONES REAGUOJA IR T.T...
ASTULKA-taves ten kazin airijoj nenuciupinejo aires?
kaimynes turetu nesisveikint is pavydo su tavim...
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2010 10 28, 20:31)
Panelės,netyčia užklydau,nes labai mėgstu panarpliot šį tą...Visoms didžiausia pagarba-10 balų...Tik vat noriu paklaust-iš ko geriau nert-medvilnės ar pusvilnės ? O gal iš akrilo? Ir kiek siūlų "sueina" tokiam grožiui ?
labas.siaip nert galim is visokiu siulu-ziurint kokia tavo salio paskirtis ir kokiu metu laiku nesiosi..siaip geriausia vilna ar pusvilne..o ''sueina'' nuo 850gr-iki 1.7kg ..priklauso nuo SIULO STORIO..
Papildyta:
AAGNEX-klausyk,as cia biski paskaiciau tavo paaiskinima del ''herberos''...skaiciau anksciau,bet tik dabar ''daejo'' ka perskaiciau ..o tai tu nesuiminejai lapuku stulpeliu? tik didinai?nes jei tik didinsi-tai nesigaus tie tokie'' grazus zigzagai...''as tai lapuko viduri(kaip ir tu )is vienos isnerdavau tris..bet po to,kur prasideda kitas lapukas,viena stulpeli praleisdavau... ''suimdavau''..ir man tada ''zigzaginosi''
QUOTE(tiklis @ 2010 10 28, 20:43)
labas.siaip nert galim is visokiu siulu-ziurint kokia tavo salio paskirtis ir kokiu metu laiku nesiosi..siaip geriausia vilna ar pusvilne..o ''sueina'' nuo 850gr-iki 1.7kg ..priklauso nuo SIULO STORIO..
Ačiū labai ...mačiau,siūlų akcija Maksėj buvo-tai užsipirksiu...ir bandysiu.Pagalvojau,kad labai nebloga kalėdinė dovana būtų-originali tokia...Man gal net iš kiek plonesnių norėtųsi,aišku,ir darbo tada daugiau...
QUOTE(tiklis @ 2010 10 28, 19:43)
ASTULKA-taves ten kazin airijoj nenuciupinejo aires?
Papildyta:
Papildyta:
na... i miesta neteko dar iseiti... o didziausia susidomejima saliu pajutau kursuose (anglu kalbos kursus lankau ) ...
o kas liecia kaimynus... tai jie pas mane is vienos puses afrikieciai, is kitos induisai, slovakai ir moldovai... tai nelabai ka ir suprantu, jei ka ir komentuoja
nesiojasi jis pas mane puikiai... kadangi nepukuotas, tai nesivelia ir nesipukuoja kadangi storokas, tai nesitampo ir netysta
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2010 10 28, 19:48)
Ačiū labai ...mačiau,siūlų akcija Maksėj buvo-tai užsipirksiu...ir bandysiu.Pagalvojau,kad labai nebloga kalėdinė dovana būtų-originali tokia...Man gal net iš kiek plonesnių norėtųsi,aišku,ir darbo tada daugiau...
tiesa... kas liecia kaledines dovaneles ... gal mergaites zinot nuorodeliu ar modeliuku su nertais angeliukais ? zadu artimiesiems i Lt pasiusti dovaneliu: airisku saldainiu dezute ir nerta angeliuka
QUOTE(tiklis @ 2010 10 28, 19:43)
BET AS JI VISTIEK NERSIU!!! NERSIU!!!! MANES NEAPLEIDZIA SITA BACILA...
Papildyta:
nes jei tik didinsi-tai nesigaus tie tokie'' grazus zigzagai...''as tai lapuko viduri(kaip ir tu )is vienos isnerdavau tris..bet po to,kur prasideda kitas lapukas,viena stulpeli praleisdavau... ''suimdavau''..ir man tada ''zigzaginosi''
Papildyta:
nes jei tik didinsi-tai nesigaus tie tokie'' grazus zigzagai...''as tai lapuko viduri(kaip ir tu )is vienos isnerdavau tris..bet po to,kur prasideda kitas lapukas,viena stulpeli praleisdavau... ''suimdavau''..ir man tada ''zigzaginosi''
Iš tiesų bacila greitai plinta,ypač kai kolektyviškai neri...aš va seniai į šitą šalį spoksojau ir schemas išsisaugojus, "po ranka" padėjus,bet vis neprisiruošiau,kol jūs nepradėjot temos
ir taip vadinamą gerberą tik didinau,gryn pagal schemą,nu raitos ji visai neblogai,pati kalta,kad eksperimentuoju su užbaigimu,už tai ir ardymą į nėrimo procesą įtraukiu
Papildyta:
QUOTE(asta30a @ 2010 10 28, 19:54)
gal mergaites zinot nuorodeliu ar modeliuku su nertais angeliukais ?
Turiu albume daug prisaugojus.Jei nori,parašyk į asmeninę mail`ą atsiųsiu pakvietimą peržiūrėti
QUOTE(@asta @ 2010 10 28, 20:04)
Turiu albume daug prisaugojus.Jei nori,parašyk į asmeninę mail`ą atsiųsiu pakvietimą peržiūrėti
o vat man dabar reik moterisku modeliu-megstinio ir liemenes ..mama prase paieskot..jai virs 50 m...vidutinio kuno sudejimo...megstu is pusvilnes ir vilnos.. ..gal kas turit kokiu fainiu modeliuku..nereikia ''sustru''..tai dabar ir zabalioju visur,dairausi
QUOTE(Tutka @ 2010 10 28, 20:22)
paprasciausios gelytes schemute... tik pabaigje apneriau zemu stulpeliu... kuri po to isardziau cia fotkinta kai tik buvau nunerusi... pries jungdama i sali, nuardziau apnerimus aplinkui... paliko tik gelytes... taip graziau ziurejosi
tik ji truputuka modifikavau... visuriniu lapeliu eilutes nedariau, kad nebutu tokia papurusi
QUOTE(tiklis @ 2010 10 28, 20:17)
o vat man dabar reik moterisku modeliu-megstinio ir liemenes ..mama prase paieskot..jai virs 50 m...vidutinio kuno sudejimo...megstu is pusvilnes ir vilnos.. ..gal kas turit kokiu fainiu modeliuku..nereikia ''sustru''..tai dabar ir zabalioju visur,dairausi
Aš labiau jaunesnėm prisisaugojus visko
Nebent Osinką galiu pasiūlyti,jei dar nežiūrinėjai ten gal bus kas tinkamo
liemenės
megztukai
QUOTE(tiklis @ 2010 10 28, 20:17)
siurksciai pajuokausiu ir pasiulysiu tavo mamai modeliuka
Papildyta:
o jei rimtai...
as savo mamuseliui noreciau tokia liemene nunert... tik su tuo laiku pas mane ne kas
QUOTE(asta30a @ 2010 10 28, 20:57)
Ir dar būtent tokius batus
Man tai šis modeliukas paskutiniu metu patinka