kazkodel nerodo pirmos foto
niu juodai nesiseka, ne mano diena siandien
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 14:53)
niu va rodau, siula kabinu per dvi akis, ja sgaudau , bet as siula kabinu va taip, na is virsaus, gal tam eir beda
o gaunasi va taip, na taip atrodo siule, man ji negraziai gaunais, ka ne taip darau, gal reikia siuti is blogos puses, ne sdabar taip gaunasi kad siuvu geroje puseje. na tikiuosi suprantamai as cia
o gaunasi va taip, na taip atrodo siule, man ji negraziai gaunais, ka ne taip darau, gal reikia siuti is blogos puses, ne sdabar taip gaunasi kad siuvu geroje puseje. na tikiuosi suprantamai as cia
As tai nematau kur cia beda. Man siule graziai atrodo... maniske irgi panasiai atrodo
Siap nezinau ka tiklis atsakys, bet man jos siule irgi panasiai atrodo, tik jos siulai kai pukuoti, tai taip i akis nekrinta
Ka tu Tikli patarsi?
Dabar taip pamasciau O tu nebandei tiesiog patampyt siule - gal per kietai susiuvi, nera laisvumo ir todel atrodo, kad ji ant virsaus
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 14:55)
rodo, rodo - nesinervink
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 25, 12:59)
As tai nematau kur cia beda. Man siule graziai atrodo... maniske irgi panasiai atrodo
Siap nezinau ka tiklis atsakys, bet man jos siule irgi panasiai atrodo, tik jos siulai kai pukuoti, tai taip i akis nekrinta
Ka tu Tikli patarsi?
Dabar taip pamasciau O tu nebandei tiesiog patampyt siule - gal per kietai susiuvi, nera laisvumo ir todel atrodo, kad ji ant virsaus
Papildyta:
Ka tu Tikli patarsi?
Papildyta:
Drauge vakar buvo uzbegusi, tai parodziau, tai irgi sako kad viskas gerai. sake, kad ieskau po rura smegenu ir tiek :
SigridaU, nu tikrai labai gražu
mamkaa, man tai gražus tas susiuvimas
mamkaa, man tai gražus tas susiuvimas
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 15:02)
Drauge vakar buvo uzbegusi, tai parodziau, tai irgi sako kad viskas gerai. sake, kad ieskau po rura smegenu ir tiek :
Pritariu tavo draugei... Gi ziuri i savo nerini ir priekabiu ieskai...
As vakar valanda matavausi sali ir niekaip nesugebejau suprast - kur daryt virsu, kur apacia... Ar platint ar ilgint... (kaip zinia - siulu kiekis laaabai ribotas)
Siandien ryte per 5 minutes sprendima radau... liko tik igyvendint
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 25, 13:08)
Pritariu tavo draugei... Gi ziuri i savo nerini ir priekabiu ieskai...
As vakar valanda matavausi sali ir niekaip nesugebejau suprast - kur daryt virsu, kur apacia... Ar platint ar ilgint... (kaip zinia - siulu kiekis laaabai ribotas)
kas per sprendimas? as kazkaip galvoju daryti toki na su kalnierium, man labai grazu, vistiek siulu jis pas mane suvalge nemazai tai jei dar 200 gramu dadesiu i kalnieriu nepamaisys.
Papildyta:
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 25, 13:06)
aciu uz ivertinima, bet visas vaizdas matysis, kai visa susiusiu. tikiuosi jau ryt vakare busiu pabaigus, jei niekas nesutrugdys aisku.
DABAR MAMKA TAIP-eini greit ir ikali kokius 100gr konors su laipsniais ir ''pakvepuoji'' ramiai...(nes zinok greit reiks tave guldyt i ta palata minkstom sienom )...viska tu darai GERAI (TIK ZINAI KA-kuriu velniu tu dvigubu siulu siuni?! taigi nuo to ta siule ''kieta ir isvirtus'',isryskejus )...ir kai kabini adata akis,stenkis kad siulas eitu ''statmenai'',o ne ''istrizai'' (ar supratai?stenkis sukabint taip,kad ''istrizas siulas eitu blogoj pusej ...kaip Z raide..-bruksniukai eina geroj pusej,o tas/ blogoj..)
as pati pabandziau siut dvigubu siulu,ir po to viengubu...
dvigubas
viengubas
..o daugiau vat dar kas-tuos maziukus siuk ''ant virsaus''.ju ;;negaudyk aiks i aki''..taip jie graziau ziuresis ..as tau anoj temoj buvau ikelus ...
o ir pas mane taip ta pagrindine siule gaunasi...(ai vat dar kas-stenkis ''nedeformuot medaliuku'' geriau ''ant virsaus'' koki maziuka uzdek,ar tiesiog viena medaliuka ant kito''uzkelk'' as daug kur taip dariau..atrodo kad jie ''uzlipe viens ant kito'' )
as pati pabandziau siut dvigubu siulu,ir po to viengubu...
dvigubas
viengubas
..o daugiau vat dar kas-tuos maziukus siuk ''ant virsaus''.ju ;;negaudyk aiks i aki''..taip jie graziau ziuresis ..as tau anoj temoj buvau ikelus ...
o ir pas mane taip ta pagrindine siule gaunasi...(ai vat dar kas-stenkis ''nedeformuot medaliuku'' geriau ''ant virsaus'' koki maziuka uzdek,ar tiesiog viena medaliuka ant kito''uzkelk'' as daug kur taip dariau..atrodo kad jie ''uzlipe viens ant kito'' )
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 25, 15:20)
kas per sprendimas? as kazkaip galvoju daryti toki na su kalnierium, man labai grazu, vistiek siulu jis pas mane suvalge nemazai tai jei dar 200 gramu dadesiu i kalnieriu nepamaisys.
Matai - siulu pas mane tik 700gr.
Yra like kazkur pusantro matkiuko (t.y kokia 150g - ir dar skyliu nemazai yra like neuzlopytu, tai ta puse matkiuko skylem sueis)... Bet plocio tik iki puses nugaros... cia aisku jeigu uzlenku kaip kalnieriu vidurinius medljonus... tai nugarinej dalyj danersiu i ilgi truputi... Bet tik nugarinej dalyj, nes priekyj ir taip uztenka...
Nu zodziu - pasirodysiu, kai bus baigta
MAMKA-ar gaunas kas?..ir kalnieriaus spec.daryt nereik .as salio vidurio sone( labai gerai issireiskiau)dejau 3 didesniu medalius-tada uzsimetus tie 3 ir atsilenkia kaip kalnierius..ir siut ju tik puse reik.tada graziai atsilenkia
Niu aisku, einu siuti toliau, noriu kuo greiciau pabaigti.
bielra labai gražu, bet jei nešiosi su ta kepurėlę tai aš dar tokią pačią gėlytę kaip ant kepurėlės nunerčiau ir kažkur į šalį prisiučiau