[quote=smina,2010 10 27, 13:12]
Ei ei ei, jus cia apie alyvinius arba gerai arba nieko kai kas cia ir neria is tokiu
:irnesakyk:nieko tokio,jei tik tu ne kokia ''uzsimaskavusi'' PAKSAITE- -PRALEISIM ...MAN IRGI SIAP VISAI NIEKO ALYVINE ..jauciu biski vistiek ''prasimusa'' blondziniska natura ...nors namie ne vieno dalykelio alyvinio ...
jus tik neuzpykit ..as gi juokauju apie spalvas-''py..juos'' kaip sakant ..na ir save gi ''traukiu per danti'' ..bet dabar pagalvojau,kad gal kas isizeide- NEPYKIT,AS NE PIKTAI
QUOTE(bielra @ 2010 10 27, 13:26)
Bent jau aš tai nenersiu, nes man čia būtų penkmečio darbas.. Pasibandžiau vieną rožytę, kurią įsodinau į kepurę..
Nėriau pagal tą geltoną pavyzdį iš minėto puslapio..
Nėriau pagal tą geltoną pavyzdį iš minėto puslapio..
as turiu su rozem nusinerusi visai paprasta salikuti, veliau galesiu foto ikelt, tik jis jau panesiotas gerokai, bet gal labiau vaikams tiktu Nu bet kaip man... Tik ten ne visas is roziu, o kelios jos tik
Papildyta:
[quote=tiklis,2010 10 27, 13:27]
[quote=smina,2010 10 27, 13:12]
Ei ei ei, jus cia apie alyvinius arba gerai arba nieko kai kas cia ir neria is tokiu
:irnesakyk:nieko tokio,jei tik tu ne kokia ''uzsimaskavusi'' PAKSAITE- -PRALEISIM ...MAN IRGI SIAP VISAI NIEKO ALYVINE ..jauciu biski vistiek ''prasimusa'' blondziniska natura ...nors namie ne vieno dalykelio alyvinio ...
jus tik neuzpykit ..as gi juokauju apie spalvas-''py..juos'' kaip sakant ..na ir save gi ''traukiu per danti'' ..bet dabar pagalvojau,kad gal kas isizeide- NEPYKIT,AS NE PIKTAI
[/quote]
As laaabai megstu visokiu atspalviu violetines, alyvines Senmergiu spalva ), bet irgi neturiu ne vieno tiokio rubelio(is to didelio megimo ) O dabar bandysiu sali is tokios siek tiek prigesintos alyvines. Nu as irgi blondine Ir to nepaslepsi po jokiais saliais
Papildyta:
viskas, manes nebera As jau virtuvej
Jau turbūt įkirtau - reikia apkabint tą prieš tai eilėj buvusi stulpelį su 2užmetimais.
Bet tada man gaunasi kažkoks dvigubas kraštas.
Tai man padėt norinčių nėra? Gerai,einu paverksiu....
QUOTE(matre @ 2010 10 27, 12:46)
Jau turbūt įkirtau - reikia apkabint tą prieš tai eilėj buvusi stulpelį su 2užmetimais.
cia rasi to zenkliuko aprasyma
http://picasaweb.goo...om/Alacka33/13#
QUOTE(matre @ 2010 10 27, 13:46)
NU NEVERK..MES NE VISAD SPEJAM ..vat astuliukas jau ir atsake tau...nusisluostik asaras ...
Ačiū, jau panaršiau toj knygoj, tada pasididinau tą mažą nuotrauką ir bac, man gerai gaunasi.Esu nėrus tokį bet stulpelį su vienu užmetimu. O čia žemą man pakišo.
QUOTE(matre @ 2010 10 27, 09:34)
sveikutes,
atsiprasau kad as cia taip ne i tema bet kas per silainiu taskas ??? gal kokiu pigesniu siulu galima ten prigriebti??
ar as jau cia ne i ta miska ilindau ?
Merginos HELP niekaip man nesigauna sujungti tuos medaliukus VORATINKLIUKU nesuprantu kaip jus ten darote ,adata nesinori, nes mano salis retesnis, ir tarpuose graziau atrodytu TINKLIUKAS, net nzn kaip padaryti graziau
Tikriausiai pirma reiktu tuos medaliukus sujungti adata, o jau tada tarpuose tinkliuka nerti?
Padekit prasau, nes tuoj apsiverksiu
Tikriausiai pirma reiktu tuos medaliukus sujungti adata, o jau tada tarpuose tinkliuka nerti?
Padekit prasau, nes tuoj apsiverksiu
QUOTE(nuotakaser @ 2010 10 27, 14:45)
atsiprasau kad as cia taip ne i tema bet kas per silainiu taskas ??? gal kokiu pigesniu siulu galima ten prigriebti??
Nežinau ar ten pigiau.Pradžioj tas taškas buvo turguj, po to persikėlė į Maximos patalpas. Pasirinkimas nemažas,pardavėja patarianti.Man tai arčiausiai namų.
QUOTE(nuotakaser @ 2010 10 27, 13:45)
kas per silainiu taskas ???
Šilainių Maximos 2-as aukštas Šarkuvos 1A
QUOTE(widele @ 2010 10 27, 13:47)
Merginos HELP niekaip man nesigauna sujungti tuos medaliukus VORATINKLIUKU
Tikriausiai taip.. , sujungi viską į koldrą, o tarpus tinkliuku..
Merginos HELP niekaip man nesigauna sujungti tuos medaliukus VORATINKLIUKU
galima jungti kaip airiska nerima...
taciau as neturejau kada gilintis i si sudetinga procesa - taigi suneriau pasitelkusi savo fantazija
tiesiog padarydavau 3 pyneliu kilpa, po to daug maz vienodais tarpeliais kabindavau prie medaliuku stulpeliu su uzmetimu... einant aplinkui ir po to sujungus prie pirmosios 3 akuciu pyneles - gaunasi ziedukas
kazi ar kas supratot
Papildyta:
as nedaiksciau adata... tiesiog ant kilimo issidesciau medaliukus norima forma ir... eidama keliais aplink kiekviena medaliuka - suneriau
Papildyta:
Tiesa... stulpeliai nebuvo visi su vienu uzmetimu kiekvienam tarpeliui uzpildyti naudojau ir 1 ir 2,3 ir net 4 uzmetimus... priklausomai nuo atstumo medaliuko iki zieduko