Ačiū, Tikli, malonu iš tavęs girdėt
Aš tiesiog, 1s apnerčiau 2 eilėm stulpelių be užmetimo.
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 27, 10:17)
ne, nu gražiausia, kokie čia dar atmazai, čia gi tauta rėkia-TIKLI, NAUJŲ MEDALIŲ, kas tas vienas tavo vyras prieš mūsų visą gvardija, tegu sėdi ramiai ir laukia , čia gi tu dirbi TAUTOS labui
TU ZINOK CIA ATSARGIAI-
ir taip MB jau pradeda pretenzijas reikst,kad ''salis tai baigtas,o demesio tai nera ..vel kazka smarkiai uzsiemus''. ... zinok jei taip ir toliau-ziurek ir is namu isgrust gali ..TAI TADA ZINOK PAS TAVE ATSIKRAUSTYSIU!!!! ..BO JUS CIA MANE IS KELIO VEDAT
Papildyta:
vat besedint man tokios mintys kilo -visu saliai nerti ''mazdaug pagal tas pacias schemas'' ,bet NU TOOKIE SKIRTINGI GAVOSI ...PVZ.:
BIELROS-''rafinuota elegancija''
DASKES-''siluma'' (na jis man asocijuojasi su zuikuciu .toks minkstas ir siltas atrodo )
FORGET-''bohema'' arba''kuryba''
TIKLIO-''saldumas''(o kadangi as savikritiska, tai galiu dar ir kitaip-,,blondines svajone''
QUOTE(tiklis @ 2010 10 27, 10:11)
TU ZINOK CIA ATSARGIAI-
ir taip MB jau pradeda pretenzijas reikst,kad ''salis tai baigtas,o demesio tai nera ..vel kazka smarkiai uzsiemus''. ... zinok jei taip ir toliau-ziurek ir is namu isgrust gali ..TAI TADA ZINOK PAS TAVE ATSIKRAUSTYSIU!!!! ..BO JUS CIA MANE IS KELIO VEDAT
Papildyta:
Papildyta:
nieko tokio, gali kraustytis, padėsi man nert burbuliuodama
o vat ASTULKOS saliui nerandu ''tinkamo'' pavadinimo ...jis man asmeniskai asocijuojasi su sniegu-tuo vasario menesio sniegu,kuris storai nukloja viska-medzius,namus... ( o as laabai megstu ziema )
QUOTE(tiklis @ 2010 10 27, 11:11)
TIKLIO-''saldumas''(o kadangi as savikritiska, tai galiu dar ir kitaip-,,blondines svajone''
Aha, bet labai geras nėrinys, visos nėrė vienodą, o gavosi skirtingai
Net ir dydis kitas
QUOTE(Forget @ 2010 10 27, 11:19)
Aha, bet labai geras nėrinys, visos nėrė vienodą, o gavosi skirtingai
Net ir dydis kitas
aha...as kazkada paksaite per telika maciau-tai iskart mano lakioji fantazija jai ta sali ant peciu uzmete-NU KAIP CIA BUVES ...UI. NEGALIU...
Sugalvojau kaip uzbaigt!!!!!!!
jeigu pavyks, tai maniskis bus visai kitoks... Forma
kaip gaila, kad negaliu dabar pasinert i nerimus, nes vaselis su pykciu buna atimamas
jeigu pavyks, tai maniskis bus visai kitoks... Forma
kaip gaila, kad negaliu dabar pasinert i nerimus, nes vaselis su pykciu buna atimamas
QUOTE(tiklis @ 2010 10 27, 11:22)
aha...as kazkada paksaite per telika maciau-tai iskart mano lakioji fantazija jai ta sali ant peciu uzmete-NU KAIP CIA BUVES ...UI. NEGALIU...
Oi negąsdink pamatyčiau Paksaitę su tuo šaliu tai iškart savo kažkam padovanočiau
QUOTE(Forget @ 2010 10 27, 11:43)
Oi negąsdink pamatyčiau Paksaitę su tuo šaliu tai iškart savo kažkam padovanočiau
Baikit,negąsdinkit, Paksaitės ne tas stilius.Aš tai negaliu į jos plaukus žiūrėt, turbūt pusę buteliuko lako susivaro.
QUOTE(tiklis @ 2010 10 27, 11:11)
dabar pagalvojau negi taip matos nereikėjo savo aplinkos rodyt ir dar susivėlus. Baikit, aš labai rimtas žmogus, jokia ne bohema bandau apsimest, bent jau darbe
sveikutes merginos
Forget, grozis ka , o jau spalvyte, neikad nemaniau, kad rusvi atspalviai taip graziai ziurisi
Vakar iki 2 nakties neriau ramune Sujungiau kaip originale, ale man vartosi tie ziedlapiai kazkaip, ner tvarkos. Dabar ardysiu ir jungsiu <pagal Ilamka>
Forget, grozis ka , o jau spalvyte, neikad nemaniau, kad rusvi atspalviai taip graziai ziurisi
Vakar iki 2 nakties neriau ramune Sujungiau kaip originale, ale man vartosi tie ziedlapiai kazkaip, ner tvarkos. Dabar ardysiu ir jungsiu <pagal Ilamka>