Tarp Soboro ir Akropolio galima pamatyt..
O taškas yra Šilainių Maximoje 2-ame aukšte..
ne mergickos nu total kosmar as kaskokia zliba siulus kaip ir uzsisakiau, reiktu jau pavedimu moketi nu bet nerandu i kokia saskaita tipo galimte i musu seb arba hansa saskaita piginus vesti, bet kur tos saskaitos numerisssssss
QUOTE(bielra @ 2010 10 26, 16:49)
Tarp Soboro ir Akropolio galima pamatyt..
ujei, kokia didelė teritorija - mes tiek nevaikštom Na, gal pasiseks atrasti
Ačiū
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 26, 15:56)
ujei, kokia didelė teritorija - mes tiek nevaikštom Na, gal pasiseks atrasti
Rebuso atsakymas reklamoje..
QUOTE(okkey @ 2010 10 26, 16:53)
ne mergickos nu total kosmar as kaskokia zliba siulus kaip ir uzsisakiau, reiktu jau pavedimu moketi nu bet nerandu i kokia saskaita tipo galimte i musu seb arba hansa saskaita piginus vesti, bet kur tos saskaitos numerisssssss
tu is auksarankes uzsisakineji?as is ten neseniai uzsisakiau..jei reik swedbanko,i az man.
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2010 10 26, 16:58)
Rebuso atsakymas reklamoje..
TU KA?!!!TYLEK TIK nes neturesi ramybes ..tu zinai ,kaip dabar pasipils klienciu,kurios ateis tik i tavo sali paspoksot?! ...zinok sita bacila labai pavojinga-jei jau kuri pagavo,tai tampa ''mepakaltinama'' ..jinai del sito salio gali viska ...oi,bus tau dabar..bus
QUOTE(pikkolo @ 2010 10 26, 17:11)
Man isejo toks variantas:
Ne visai toks kokio norejau, bet as jo nezadu kaip salio naudoti, gal greiciau kaip uzklota vaikui vezimelyje. O gal niekur nepanaudosiu. Esme buvo nerti, o ne nesioti. Man visada taip iseina.
Ne visai toks kokio norejau, bet as jo nezadu kaip salio naudoti, gal greiciau kaip uzklota vaikui vezimelyje. O gal niekur nepanaudosiu. Esme buvo nerti, o ne nesioti. Man visada taip iseina.
Labai man krinta i akis skyles... jei ne jos - manau butu puiku
PIKKOLO-AR GALIMA JUMS ''VELNIU DUOT''?! ..sitiek darbo ideta...siulu ir meiles...ir SITAIP NEGRAZIAI UZBAIGT VISKA!!!! ...einu paverksiu ...bukit gera,paimkit ir pataisykit sujungima salio,uzpildykit tarpukus(voratinklis cia butu )...ir kelis medaliukus reiketu biski i kitas vietas perdeti-IR JUSU SALIS BUTU ...tiek nedaug tetruksta-ir jus ji visai kitoki pamatytumete ...PLYYYYZZZZZ...PATAISYKIT
NA TIK VIENA DIENELE JAM DAR PAAUKOKIT ...( zinokit nu neatstosiu as nuo jusu,kol nebus )...
NA TIK VIENA DIENELE JAM DAR PAAUKOKIT ...( zinokit nu neatstosiu as nuo jusu,kol nebus )...
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 16:08)
tu is auksarankes uzsisakineji?as is ten neseniai uzsisakiau..jei reik swedbanko,i az man.
pasirodo per anksti panika paskelbiau, atejau i emaila visi rekvizitai ir saskaita
QUOTE(okkey @ 2010 10 26, 17:47)
pasirodo per anksti panika paskelbiau, atejau i emaila visi rekvizitai ir saskaita
Taip ir galvojau, kad bus - tik uzmirsau pasakyt
Sveika prisijungus...
sakau gal reikia meet`a daryt, kai visos baigsim salius - reikalavimas butu ateinant ir sali uzsidet
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 26, 16:54)
Taip ir galvojau, kad bus - tik uzmirsau pasakyt
Sveika prisijungus...
sakau gal reikia meet`a daryt, kai visos baigsim salius - reikalavimas butu ateinant ir sali uzsidet
Sveika prisijungus...
nu tai meeta reik daryt neanksciau kaip per kaledas nes cia va dar zmogai yr kur tik siulu laukia
QUOTE(tiklis @ 2010 10 26, 17:33)
PIKKOLO-AR GALIMA JUMS ''VELNIU DUOT''?! ..sitiek darbo ideta...siulu ir meiles...ir SITAIP NEGRAZIAI UZBAIGT VISKA!!!! ...einu paverksiu ...bukit gera,paimkit ir pataisykit sujungima salio,uzpildykit tarpukus(voratinklis cia butu )...ir kelis medaliukus reiketu biski i kitas vietas perdeti-IR JUSU SALIS BUTU ...tiek nedaug tetruksta-ir jus ji visai kitoki pamatytumete ...PLYYYYZZZZZ...PATAISYKIT
Kaip bijau, kad apie mano sali taip nesakytum
jau maniskis toks ismyletas isglostytas... dabar visai isprotejau - viena prisiuvu du atardau medaljonus, tai iki kaledu ko gero tokiais tempais uztruksiu... Bet noriu, kad butu butent toks koki isivaizduoju...
einu paverksiu, kad taip sunkiai sekasi siut Ir, kad jus jau baiget, o as niekaip negaliu
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2010 10 26, 17:57)
nu tai meeta reik daryt neanksciau kaip per kaledas nes cia va dar zmogai yr kur tik siulu laukia
Gal ant pavasario, kad vietoj paltu jau saliais apsigobe galetumem susirinkt