Informacija naujokėms
Mūsų nerti šaliai
Tiklis nėrė iš ANGORA ram. 100 gr-500m. sunaudojo 850 gr...vašelio Nr .3
Štai čia yra dar chemų
http://www.liveinter.../post122541541/
Išdėstymas
Papildyta:
Taisyklingas pumpurėlių darymas
turim nauja temele..dar truputi info-
DASKE(pilkasis grozis ) nere is MERINO VILNOS...
ASTULKA-siulus pirko ne lietuvoj ,nere is dvigubo...sunere apie 1,7kg.
dar toki grozi nere BIELRA-is VERNITO PUSVILNES...sunere daugiau nei 1 kg.(kiek tiksliai bijau pasakyt )
na ir truputi vertimo:
medalionas nr2.-RAMASKE(RAMUNELE)
NR3-BARONKINIS
NR-4-HEKSAGONAS
susiuvimas:
ASTULKA ir BIELRA nere'' voratinkli''
DASKE ir TIKLIS-susiuvo adata ...
DASKE(pilkasis grozis ) nere is MERINO VILNOS...
ASTULKA-siulus pirko ne lietuvoj ,nere is dvigubo...sunere apie 1,7kg.
dar toki grozi nere BIELRA-is VERNITO PUSVILNES...sunere daugiau nei 1 kg.(kiek tiksliai bijau pasakyt )
na ir truputi vertimo:
medalionas nr2.-RAMASKE(RAMUNELE)
NR3-BARONKINIS
NR-4-HEKSAGONAS
susiuvimas:
ASTULKA ir BIELRA nere'' voratinkli''
DASKE ir TIKLIS-susiuvo adata ...
Nu jau grožis,merginos, neišpasakytas, man net silpna
sigridaU - puikiai atrodo... tik as skyles buciau uzlopius
SIGRIDAU- ..labai knietejo pamatyti,kaip atrodo tavo salis is margu siulu-NA REZULTATAS PRANOKO LUKESCIUS ..( tik as dar ideciau i tarpukus kanors ..GELYTES pvz. .ir tada mano akim ziurint butu isvis )..nors ne-cia geriau tiktu-TINKLIUKAS-VORATINKLIS tarpuose
labas rytas
vakar vaika suzmigo 3 nakties tai siandien iki 13 miegojom, o po to po miesta trankemes, tai tik dabar atsilaisvinau.
Tikli, tu cia, kaip gerai
tuo sukelsiu foto, kai pman gaunasi tas siuvimas.
vakar vaika suzmigo 3 nakties tai siandien iki 13 miegojom, o po to po miesta trankemes, tai tik dabar atsilaisvinau.
Tikli, tu cia, kaip gerai
tuo sukelsiu foto, kai pman gaunasi tas siuvimas.
aciu uz komplimentus o del tarpeliupaliksiu sitame sitaip nors labai norejau juos uzkisti,kai siulai 100% akrilas tai pats salis nera toks lankstus nemoku paiskint o beto ir siulo liko gal 5m o daaugiau as jo pirkti nenoriu kita pradejau is geros sudeties siulu:58% merino vilna 36%mochera ir9% nailonas tai medaliukai tokie smagus
niu va rodau, siula kabinu per dvi akis, ja sgaudau , bet as siula kabinu va taip, na is virsaus, gal tam eir beda
o gaunasi va taip, na taip atrodo siule, man ji negraziai gaunais, ka ne taip darau, gal reikia siuti is blogos puses, ne sdabar taip gaunasi kad siuvu geroje puseje. na tikiuosi suprantamai as cia
o gaunasi va taip, na taip atrodo siule, man ji negraziai gaunais, ka ne taip darau, gal reikia siuti is blogos puses, ne sdabar taip gaunasi kad siuvu geroje puseje. na tikiuosi suprantamai as cia
sigridaU
Aš tai nusišausiu.Nunėriau ramunę, sukau galvą kaip paskutinę eilę daryt,pradėjau vartyt senas temas ir ką... pasirodo per mažai klosčių Ardau ir iš naujo nersiu..
Aš tai nusišausiu.Nunėriau ramunę, sukau galvą kaip paskutinę eilę daryt,pradėjau vartyt senas temas ir ką... pasirodo per mažai klosčių Ardau ir iš naujo nersiu..