Įkraunama...
Įkraunama...

Negeria pieno/mišinuko

QUOTE(Violencija @ 2010 10 25, 12:50)
pasakykit gydytojai,kad ji pati tegu pradeda valgyt to ko ji visai nemėgsta,gal pripras bigsmile.gif mišinuką lai užsimaišo,vietoj stiklinės pieno,ar arbatos puodelio biggrin.gif
pati pieno turit,vaikas valgo košes,mėsytę,tai kam dar tie mišinukai? Vaikas sveikas,tyrimai geri,tai ko dar norėt?Gal jūsų mažiukui tiek ir užtenka.Tik gal porcijos nedidelės,gal truputį daugiau ar dažniau maitinkit.

Ir išvis tie mišinukai doh.gif kai dar dukrą maitinau savo pienu,bet jau papildomai primaitindavau,košes darydavau su mišinuku,tai kai sykį paragavau,tai tokia šlykšti košė buvo,kad daugiau vaikui nedaviau schmoll.gif pasirinkau karvės pieną,o ir baigus maitinti,nors mergaitei dar ir nebuvo metų,duodavau karvės pieno.Tiko ir patiko 4u.gif

drinks_cheers.gif

mano vyresnelis nei is tolo buteliuku nepripazino, su sauksteliu kokia manu skysta kosyte siek tiek pavykdavo ikisti, bet kai galejo kosytes valgyt, tai valgydavo, bet visad buvo ir tebera smulkutis ax.gif o mazylis broliukas atvirksciai bet ka is buteliuko geria, o is saukstelio jokiu kosiu nei per kur doh.gif o storuliukas toks auga ax.gif taip kad mano patirtis rodo, kad vaikai kiek reikia isireikalauja, o kas nebutina ir nepatinka, neikisi schmoll.gif
Atsakyti
kadangi mazaji broliuka maitinau iki 2 m. o kai nustojau tai jau gerem is puoduko, bet jam pienas nebuvo butinybe. O va vyresnis sunus ilgai dar megdavo isgert pienuko pries miega...cia matyt nuo pomegiu priklauso g.gif
Atsakyti
pasiskaitymui apie karves piena
Atsakyti
Musu mazasis kai atsisake pats MP,tai buvo jam beveik 11men. Bandem misinuka net su vaniles skoniu,tai negere,pieno tik paragavo i ne i burna. Net is to puoduko db nebegeria. O as ir nebesiulau,matyt jam nera poreikio,manau atety da gers pienuka.
Atsakyti
Mano maziui 8 menesiai, mano pienuko uztenka tik nakciai ir rytui tai problema didziausia irgi su misinukais.Negeria nei similac, nei abtamilio, nei bebe, nu tai ir nekisi gi per prievarta, nusipurto ir viskas, koses pieniskas valgo, jogurta, manau issisuksim ir su tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiuka16 @ 2012 03 20, 15:59)
Mano maziui 8 menesiai, mano pienuko uztenka tik nakciai ir rytui tai problema didziausia irgi su misinukais.Negeria nei similac, nei abtamilio, nei bebe, nu tai ir nekisi gi per prievarta, nusipurto ir viskas, koses pieniskas valgo, jogurta, manau issisuksim ir su tuo smile.gif

Nežinau, jei dar bus dėl ko nors reikalas mišinuką duot, gal Holle pabandykit... Man pradžioje trūko pieno ir primaitindavau su Holle, tai aš cekava paragavau ir savo pieną ir tą mišinuką, tai skoniai man mažai kuo skyrėsi, tik mišinukas tirštesnis toks kažkoks jautėsi.
Bet kita vertus, man rodos todėl jums ir nebeužtenka, kad jis nevalgo, nes jei jis norėtų ir prašytų krūties, pienelio po truputį daugėtų ir turėtų užtekti.
Atsakyti
Va ir mes turim problemu su misiniais verysad.gif
Tris isbandem visus atpyle iki apsivemimo verysad.gif
Jau bijau eksperimentuot daugiau, bandom verstis su mano pienu, nors jau mazoka jo... nezinau kaip pripratint...gaila vaiko, nebenoriu daugiau tokios isgeibusios matyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jangaja @ 2012 03 20, 18:14)
Va ir mes turim problemu su misiniais  verysad.gif
Tris isbandem visus atpyle iki apsivemimo  verysad.gif
Jau bijau eksperimentuot daugiau, bandom verstis su mano pienu, nors jau mazoka jo... nezinau kaip pripratint...gaila vaiko, nebenoriu daugiau tokios isgeibusios matyt  verysad.gif

Tai gal netoleruoja laktozes? g.gif

Atsakyti
na, as pienuko turejau pakankamai,maitinau visus iki 1,5, iki 2m,
bet nemaza draugiu irgi skundesi, kad vis mazyliui truksta, o Antakalny, gimdymo namuose, vaiku gydytoja vis nuteikinejo-
pavarkit, maitinkit dazniau, kada tik vaikutis praso, maziau pamiegosit, kas valanda,kas dvi duokit, ir turi pradet gamintis tiek, kiek uztektu kudikiui
.ji teige, kad kiekviena sveika mamyte tikrai GALI ismaitint savo kudiki... 4u.gif
Atsakyti
mano vaikui 8 men,pastojau ,todel reikia nustoti maitinti,iki siol maitinau ryte ir vakare,nakti....dabar jau tik vakare ir nakti...ketinu iki 9-10 men. nustot visai, bet jis negeria misinuku ir bijau ar ir be pienuko ir be misinuku galima isvis? visa kita valgo labai gerai....
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 04 05, 22:50)
mano vaikui 8 men,pastojau ,todel reikia nustoti maitinti,iki siol maitinau ryte ir vakare,nakti....dabar jau tik vakare ir nakti...ketinu iki 9-10 men. nustot visai, bet jis negeria misinuku ir bijau ar ir be pienuko ir be misinuku galima isvis? visa kita valgo labai gerai....

manau cia labai skirtingai..mano mazojo nuo 11 men visiskai atsisake gert piena.nei mano nei misinuko o jau apie karves tai isvis tyliu..bet pradejo uztat valgyt kitus produktus daug geriau..
Atsakyti
Sveiki, situacija tokia, jog musu dukrytei jau 4men su puse, ir mamytei baiginejasi pienas, pritraukia(dukryte nuo gimimo nepaime kruties) vis maziau ir maziau. Isbandeme visokiausiu misinuku(tutelli; NaN; Bellakt; Aptamil; baby semper; Hip..) , nevalgo nei vieno, raukosi, purtusosi, o galu gale pradeda verkti. Bandeme ir klijukus - veltui. Kas keisciausi vandeni ir arbateles geria. Labai bijom kad greitu laiku mamyte nebetures savo pieno ir ka tada daryt reiks.. Laukiam visokiausiu minciu, pamastymu ir patarimu, dekuj!

p.s. seimos daktare sake vaikas niekur nedings ir valgys kai labai labai isalks. Bandem, nieko nesigavo. Ir zinot nesinori tokio leliuko visa para islaikyti alkano..
Atsakyti