Įkraunama...
Įkraunama...

Negeria pieno/mišinuko

mano panelei 6 men ir 3 savaites, o sveriame tik 6300g, gimusi svere 3320g. coliuke jinai pas mus, ir valgo lb minimaliai, pati nuo 4 men nebemaitinu. dienos meniu apie 500ml pieno ir apie 200 g darzovienes bei kruopu koses.
Kai jai buvo 2 men turejome panasia problema, apsoliuciai nevalge jokio pieno, nei mano, nei misinio.....tekdavo tarsi svirkstu i burna pilti, gulejom liigoninej, dare tyrimus....isvada nesamoninga, del dideliu karsciu. pasibaigus karsciams situacija nepagerejo. ejau i privacias klinikas, darem daugiau tyrimu.....paaiskejo, kad maziuke is mano organizmo paveldejo kazkokia bakterija, kuri auga ir slopina jos nora valgyti piena....teko leliukui valyt organizma homeopatiniu tableciu pagalbar po menesio pastangu panele pati pradejo gerti pienuka, gaila, kad mazokai jo teisgeria, bet kraujo tyriomai geri, svoris nors ir minimaliai bet auga, o ne krenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle skarota @ 2010 10 25, 10:24)
Mums jau 7 menesiai ir sveriame tik 7,5 kg., per paskutinius du menesius priaugome tik 800 gramu. Gydytoja sako, kad per mazai. Padare visus tyrimus: kraujo, maisto isisavinimo - viskas gerai, tad priejo isvada, kad su mano pienuku, kazkas ne taip. Isigijome svarstykles pradejome mazyli sverti po valgio (kai valgo mano pienuka) ir pries ir pastebejome, kad per para, jis nesuvalgo visos reikiamos paros normos. Tad liepe primaitinti pieno misiniu. Cia ir prasidejo problema smile.gif Jis zauksi nuo jo. Jau pakeiteme tris misinukus, maitinome is buteliuko, is saukstelio, girdeme is puoduko, jis vien ji pamates ar uzuodes pradeda zaugcioti. O visa kita kosytes su mesa, koses valgo su malonumu smile.gif Gydytoja liepe vis tiek bandyti, sako pripras.

Gal kam taip buvo, ka darete?
Aciu:)

Gydytoja tai unsure.gif Kam tas misinukas, tai primaitinkit geriau koselem kokiom, o mamos pienuka lai toliau geria. Kam mamos pienuka keisti misinuku? schmoll.gif Ir tuo labiau nekeiskit i karves piena, gi savo turit. Ir siaip nevisada jau taip aklai tu gydytoju klausykit mirksiukas.gif
Atsakyti
gal pakeisti misinuka?
Atsakyti
QUOTE(lijoka @ 2010 12 10, 12:51)
smile.gif sveikos mamytes mazylis nenori misinuko,valgom koses,nenori ir parduotuves pieno.kaip jam isiulit.

O kokį mišinuką gerdavote 4u.gif

Mano mergina atsisakė mišinuko nuo 5 mėnesio kai tik paragavo košių. Gėrėme Tutteli. Matyt mišinukas jai jau nebeskanus buvo... g.gif Ir ko tik nedarėm, ir miegančiai bandėm duoti, ir laiką tarp maitinimų ilginti... niekas nepadėjo. Duodavom mišinuką su šaukšteliu kartu su koše. Tai dar kažkiek valgydavo.
Prieš savaitę pabandėm kitą mišinuką - Semper baby semp2. Ir ką, mergina kuo puikiausiai jį geria thumbup.gif Kaip anksčiau klykdavo tik pamačius buteliuką, dabar rėkia - greičiau duok lotuliukas.gif

Manau, pabandykite pakeisti mišinuką. O karvės pieneliui dar ankstoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sala79: 14 gruodžio 2010 - 12:48
misinuko bandem visokiu,kai daktare del neprivalgymo liepe papildomai duot kosiu ,ju paragaves nebenori .jau antras menuo nenori jo.liepe pasterlizuota piena duot.nu po biski jau gert pradejo. smile.gif
Atsakyti
Zinok uzeina,vaikam tokiu dalyku,kad nustoja gerti.mano mergyte irgi panasaus amziaus buvo nustojus gert misinuka.valgydavo tik darzoviu kose,nors pries tai valgydavo ir mesyte ir varskyte ir beveik visas kruopas.va mazdaug jau menesiukas ,kai vel pradeda valgyti viska taip pat ir misinuka
Atsakyti
o maniske aergiska pieno produktams,tai maitinau pati iki 1,3...o i mamytes pienuko vieta neturiu ka pasiulyt,nuo jogurto,grietines beria,pirkau Aptamil HA3 misineli,specialius hipoalerginis,be sansu...o ir pasirinkimas tu spec.misiniu nera daug....likom visai be pieno,tai tik ta misini 60ml i kose ryte ismaisau ir viskas:((((nezinau ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 03 30, 14:01)
o maniske aergiska pieno produktams,tai maitinau pati iki 1,3...o i mamytes pienuko vieta neturiu ka pasiulyt,nuo jogurto,grietines beria,pirkau Aptamil HA3 misineli,specialius hipoalerginis,be sansu...o ir pasirinkimas tu spec.misiniu nera daug....likom visai be pieno,tai tik ta misini 60ml i kose ryte ismaisau ir viskas:((((nezinau ka daryti...

blink.gif
Atsakyti
turbut nori mamos pienuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snekute @ 2011 07 14, 00:10)
turbut nori mamos pienuko smile.gif

kam reikia rasyti beleka. Del zinuciu skaiciaus?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 03 30, 12:01)

pabadykite gal surasti mamyte kuri parduotu savo pienuka kol rasite iseiti.
Atsakyti
Gal naminį pienuką praskiestą arba nugriebtą pabandykite. Gal padės. Bet kažkodėl nemanau, kad su jūsų pienuku kažkas negerai...
Atsakyti