QUOTE(Edexa @ 2010 11 01, 11:08)
1.
Oi gausim mes nuo SAINTLINOS, kai paskaitys, ką mes čia pripezėjom...
uch niekdarės
Įeinu atsipūtus po trumpų atostogų pasiskaitinėt, kas naujo pomidorų padangėje, o čia - netikiu savom akim - mane linksniuoja
Vietoj to, kad pomidorų sėklas skaičiuotumėt, šiltanmiuose sienas zulintumėt (iki pavasario kiek čia liko), tai va kuo užsiima besarmatės. Gražu. Labai gražuuu
O į mano moliūgą, turiu pastebėt, ne tik aš, ale visas kaimas vėpsojo
Išskrodžiau, išpjausčiau, žvakę ikišau ir padėjau ant kelmo šalia kelio. O visuose languose mažas analogiškas šviečiančias cukinijas sudėliojau. Nematyta atrakcija buvo, gerai kad nieks tvoron naktį neįvairavo
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 01, 15:28)
Tai gal mergaites zinot kur zemaitijoj yra "nameliu ant vistos kojeliu"kiek apziurejau nieko rimto neradau is idomesniu rusiu.Kiek klausiau nera Monroe ,Marfa ...
sitie ziezulos nameliai yra Agrimatco sėklų parduotuvės
Pabandykit paieškoti tokiu pavadinimu.
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 10 31, 17:22)
turiu pasiulima
saintlinai gal galetu imesti i pirma pslp populeriausiu pomidoru rusiu.(nes kazkur ikisau savo sarasiuka,o vel per 50pslp ieskot neturiu kantrybes
)
apsieis balius be sasiskų
Negaliu
Jei rimtai - tikrai nebegaliu pirmo puslapio koreguot. Aš irgi buvau pagalvojus sumest tuos mūsų sąrašiukus, bet kad sugalvojau po laiko. Teks greit pripliurpt likusius 40 puslapių ir naujoj temoj sudėt. Čia su tokiais tempais ilgai netruks