Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(dzigitas @ 2010 10 31, 18:22)
turiu pasiulima saintlinai ax.gif gal galetu imesti i pirma pslp populeriausiu pomidoru rusiu.(nes kazkur ikisau savo sarasiuka,o vel per 50pslp ieskot neturiu kantrybes blush2.gif )

Pas mane sąrašiukas špargalka jau surašytas,stalčiuky padėtas,laukia savo valandos
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 31, 21:39)
1. .... agurkus grauzia ir i vieninteli moliuga ziuri...

2. Mastau ar nebus taip, kad .........laikina diiiiiideli siltnami...... vyras anksti pavasari statys g.gif 

1. lotuliukas.gif Oi gausim mes nuo SAINTLINOS, kai paskaitys, ką mes čia pripezėjom... doh.gif

2. Nieko nėr amžinesnio už laikiną... lotuliukas.gif ...taigi pasistenkit....
Atsakyti
Tai gal mergaites zinot kur zemaitijoj yra "nameliu ant vistos kojeliu"kiek apziurejau nieko rimto neradau is idomesniu rusiu.Kiek klausiau nera Monroe ,Marfa ...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 01, 11:08)
1.  lotuliukas.gif Oi gausim mes nuo SAINTLINOS, kai paskaitys, ką mes čia pripezėjom... doh.gif

uch niekdarės blink.gif blink.gif blink.gif Įeinu atsipūtus po trumpų atostogų pasiskaitinėt, kas naujo pomidorų padangėje, o čia - netikiu savom akim - mane linksniuoja blink.gif Vietoj to, kad pomidorų sėklas skaičiuotumėt, šiltanmiuose sienas zulintumėt (iki pavasario kiek čia liko), tai va kuo užsiima besarmatės. Gražu. Labai gražuuu bebe.gif

O į mano moliūgą, turiu pastebėt, ne tik aš, ale visas kaimas vėpsojo biggrin.gif Išskrodžiau, išpjausčiau, žvakę ikišau ir padėjau ant kelmo šalia kelio. O visuose languose mažas analogiškas šviečiančias cukinijas sudėliojau. Nematyta atrakcija buvo, gerai kad nieks tvoron naktį neįvairavo hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2010 11 01, 15:28)
Tai gal mergaites zinot kur zemaitijoj yra "nameliu ant vistos kojeliu"kiek apziurejau nieko rimto neradau is idomesniu rusiu.Kiek klausiau nera  Monroe ,Marfa ...

sitie ziezulos nameliai yra Agrimatco sėklų parduotuvės mirksiukas.gif Pabandykit paieškoti tokiu pavadinimu.

Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 10 31, 17:22)
turiu pasiulima saintlinai ax.gif gal galetu imesti i pirma pslp populeriausiu pomidoru rusiu.(nes kazkur ikisau savo sarasiuka,o vel per 50pslp ieskot neturiu kantrybes blush2.gif )

apsieis balius be sasiskų schmoll.gif Negaliu schmoll.gif
Jei rimtai - tikrai nebegaliu pirmo puslapio koreguot. Aš irgi buvau pagalvojus sumest tuos mūsų sąrašiukus, bet kad sugalvojau po laiko. Teks greit pripliurpt likusius 40 puslapių ir naujoj temoj sudėt. Čia su tokiais tempais ilgai netruks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 01, 20:02)
apsieis balius be sasiskų  schmoll.gif  Negaliu  schmoll.gif
Jei rimtai - tikrai nebegaliu pirmo puslapio koreguot. Aš irgi buvau pagalvojus sumest tuos mūsų sąrašiukus, bet kad sugalvojau po laiko. Teks greit pripliurpt likusius 40 puslapių ir naujoj temoj sudėt. Čia su tokiais tempais ilgai netruks  irnesakyk.gif

karsta.gif aciu d.as jau bijojau nosi kisti i sia temuke ph34r.gif .galvojau,kad iskolios mane saintlina nuo A iki Z,uz toki pasiulima rolleyes.gif
Atsakyti
Casual, jau gavau laiškiuką. Ačiū 4u.gif
Radau tuos Russian rose, ryt poryt išsiųsiu.
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2010 11 01, 20:06)
karsta.gif aciu d.as jau bijojau nosi kisti i sia temuke ph34r.gif .galvojau,kad iskolios mane saintlina nuo A iki Z,uz toki pasiulima  rolleyes.gif

ai, tiek to, nekoliosiu biggrin.gif Gera būsiu angel.gif
Atsakyti
Saintlina, o tau negaila moliugo buvo blush2.gif Tu jo nevalgei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 01, 20:13)
Saintlina, o tau negaila moliugo buvo blush2.gif  Tu jo nevalgei blink.gif

nea, nei kiek negaila. Dėl viso kaimo džiaugsmo gi alc.gif
Atsakyti
Tikras angel.gif - iukas biggrin.gif Seimyna be vitaminu palikai ax.gif

O kalbant apie pomidorus - marinavau su actu siemet kelis stiklainius pomidoru - skanu, bet deja ne musu seimynai schmoll.gif Kitais metais tik savo sultyse darysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 lapkričio 2010 - 20:43
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 01, 20:42)
Seimyna be vitaminu palikai ax.gif

prisirinks vitaminų iš pomidorų.
O moliūgas šeimynai neįtiko - nei uogienė, nei pyragas, nei sriubytė nesužavėjo. Tiesa, pyragą mielai šuo subaliavojo. Auginsiu kitąmet daugiau moliūgų... Dekoracija thumbup.gif
Na, liko dar iš tos dekoracijos ir valgymui, paeksperimentuosiu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakiau gi kepk su cesnakais ir ciliais tongue.gif
Atsakyti
pabandysiu. Einam į moliūgų temą, papasakosi smulkiau mirksiukas.gif
Atsakyti